Life

Horoscop zilnic: luni, 3 mai 2021. Surpriză de proporții pentru Gemeni

03.05.2021 | 02:00
Horoscop zilnic luni 3 mai 2021 Surpriza de proportii pentru Gemeni
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilnic pentru luni, 3 mai 2021, duce pace și armonie. Este o zi de odihnă, iar zodiile își vor reveni după petrecerile din zilele trecute.

Pentru unele semne zodiacale, planul familial este marcat de unele neînțelegeri sau nemulțumiri, care datează de câteva zile și au tendința să umbrească atmosfera de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

În plus, unii nativi, se vor face simțite efecte exceselor din ziua precedentă. FANATIK vă aduce previziunile complete.

Horoscop zilnic: luni, 3 mai 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ai parte de o zi marcată de pace și armonie, alături de oamenii apropiați. Sărbătorile v-au adus împreună și vă bucurați de compania celor dragi, de mâncare delicioasă și voie bună.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu prea e stilul tău să petreci mult timp acasă, iar astăzi îți faci drum pe la rude. Profiți de zilele de sărbătoare pentru a revedea oamenii dragi, iar ziua se  încheie cu o reuniune care te face să revii acasă în miez de noapte.

Gemeni

Partenerul de viață are gânduri mărețe și e posibil să-ți facă o surpriză de proporții. Relația voastră a evoluat în ultima vreme și a venit timpul să faceți un pas important.

ADVERTISEMENT

Rac

Un incident petrecut ziua trecută are multe șanse să umbrească voia bună. Totuși, rezolvarea a venit rapid și e mai bine să uitați momentele neplăcute și să vă bucurați de zilele de sărbătoare.

Leu

Pregătirile pentru aceste zile te-au obosit mai tare decât ai fi crezut și ai nevoie de o zi în care să nu faci nimic, iar aceasta este numai bună. Reușești să-ți încarci bateriile și să simți, într-un final, atmosfera de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Oboseala din ultima vreme și-a spus cuvântul și zilele libere au fost cam puține. Te bântuie ideea că începi din nou munca, iar acest lucru nu-ți aduce prea multă bucurie.

Balanță

E un moment bun să faci o scurtă călătorie, poate o escapadă alături de perioada iubită. Aveți amândoi nevoie de un moment de respiro, iar câteva zile departe de agitația cotidiană pot fi perfecte.

Scorpion

Ultimele zile ți-au cam ușurat portofelul, fără să-ți dai seama. E timpul să faci un bilanț al cheltuielilor și să fii atent la ce urmează în următoarele zile.

Săgetător

E o zi foarte bună pentru realizări în plan profesional. Dacă apare o oportunitate la locul de muncă, fii pe fază și nu o rata, deoarece îți va aduce doar beneficii pe termen lung.

Capricorn

E o perioadă deosebită pentru tine în aceste zile. Te simți cu bateriile încărcate după câteva zile de odihnă și ești gata să pornești la drum cu forțe proaspete.

Vărsător

Ai o zi excelentă în plan sentimental. Jumătatea ta are de gând să pregătească ceva special pentru tine, iar relația voastră ar putea merge la un alt nivel.

Pești

Sunt câteva probleme financiare care te-au urmărit în ultima vreme. În mod surprinzător, chiar astăzi ai ocazia să le rezolvi și să scapi de datorii.

ADVERTISEMENT