Life

Horoscop zilnic: luni, 4 octombrie 2021. Nativul Leu trebuie să se odihnească

Horoscop zilnic pentru luni, 4 octombrie 2021. Unii nativi sunt sfătuiți să se odihnească.
04.10.2021 | 02:00
Horoscop zilnic luni 4 octombrie 2021 Nativul Leu trebuie sa se odihneasca
ADVERTISEMENT

O zi nu tocmai bună pentru mai mulți nativi. Unii ar putea avea probleme de sănătate. Alții vor avea un început de săptămână reușit.

Află previziunile pentru toate cele 12 zodii.

Horoscop zilnic: luni, 4 octombrie 2021. Nativul Leu trebuie să se odihnească

Berbec

Lucrurile evoluează bine pentru tine. Te simți stăpân pe situație și vei lua decizii importante la locul de muncă. Se poate să te implici într-un proiect nou și ai nevoie de ajutorul colegilor.  Unele lucruri trebuie schimbate.

ADVERTISEMENT

Taur

Vești bune din punct de vedere profesional. Șefii au observat efortul depus de voi în ultima perioadă. Seara vă bucurați de clipe liniștite lângă familie.

Gemeni

S-ar putea să aveți o discuție mai aprinsă cu cineva. Încercați să fiți înțelegători, pentru că tensiunea ar putea să vă destabilizeze. Dacă așteptați o perioadă toate lucrurile se vor aranja. Primiți o ofertă pentru un loc de muncă.

ADVERTISEMENT

Rac 

Rezolvați unele probleme în familie pentru că dați dovadă de creativitate și intuiție. S-ar putea să aveți o discuție mai aprinsă cu partenerul de viață, dar până spre seară lucrurile se vor aranja.

Leu

O zi nu tocmai bună pentru acești nativi. Se simt obosiți și ar trebui să se odihnească mai mult pentru a evita probleme mai grave. Eventual faceți o vizită la medic.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O situație la care nu vă așteptați vă dă bătăi de cap. Nu fiți impulsivi, vulcanici. Încercați să aplanați conflictul cât mai repede. Analizați situația din toate punctele de vedere.

Balanță 

S-ar putea să începeți unele activități noi la care vă gândiți de ceva vreme. S-ar putea să primiți niște bani la care nu vă așteptați. Odihniți-vă mai mult.

ADVERTISEMENT

Scorpion

O zi bună pentru a cunoaște oameni noi pe care o să-i impresionați. Nu faceți investiții și nici nu semnați acte. Este mai bine să vă mai gândiți câteva zile.

Săgetător

Este puțină agitație la locul de muncă. Reușiți să puneți însă lucrurile la punct și să-i impresionați pe cei din jur. Este o perioadă în care găsiți cele mai bune soluții.

Capricorn

S-ar putea să obțineți niște sune de bani din tot felul de activități. Cel mai important este să fiți răbdători. Seara ar trebui să vă faceți timp și pentru familie.

Vărsător

Unele afirmații făcute de un prieten vă pun pe gânduri. Ar trebui totuși să înțelegeți că nu toate persoanele vă doresc binele. Nu ascultați zvonuri și bârfe.

Pești

A venit momentul să mai faceți și economii. Sunteți foarte preocupați de situația financiară și căutați tot felul de moduri pentru a face mai mulți bani. Este posibil să primiți o ofertă pentru o colaborare.

ADVERTISEMENT