Life

Horoscop zilnic: luni, 6 iulie 2020. Gemenii au o zi liniștită

05.07.2020 | 20:27
Horoscop zilnic luni 6 iulie 2020 Gemenii au o zi linistita
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de luni, 6 iulie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales în ceea ce privește viața sentimentală. După o perioadă agitată iată că soarele răsare din nou pe strada ta și ai ocazia să dai uitării toate problemele.

În plus, nici din punct de vedere profesional nu îți merge tocmai rău, pentru că șefii îți vor încredința un proiect extrem de important. Nu te panica, ai toate calitățile necesare să îl duci la bun sfârșit. Trebuie doar să fii încrezător în forțele proprii.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, debutul acestei săptămâni nu ți se va părea cu nimic mai diferit decât weekend-ul. Nu de alta, dar e o monotonie care, surprinzător, îți dă o stare de bine și ai ocazia să te ocupi de lucruri banale, pe care le cunoști foarte bine.

Horoscopul zilei de luni, 6 iulie

Berbec

Ești cam superficial și ai impresia că, dacă ai mai multe variante la dispoziție, te poți juca cu ele. Nu e adevărat! Dacă ai mai multe opțiuni, nu înseamnă că poți face ce vrei, ci trebuie să le cântărești foarte atent ca să o alegi pe cea mai bună. Dacă pornești într-o direcție cu gândul că, dacă nu iese, vei porni imediat spre cealaltă, te înșeli, pentru că, odată aleasă, aceea va fi soluția finală. Așadar, analizează argumentele pro și contra și fă o alegere în deplină cunoștință de cauză. Nu vei avea a doua șansă!

ADVERTISEMENT

Taur

Ești mai prudent și poate mai temător din fire, privești cu nesiguranță spre ziua de mâine, de parcă ai presimți că vor veni evenimente marcante pe care nu știi sigur cum le vei gestiona. Lasă orice frică deoparte și acceptă noul cu capul sus, cu planuri mărețe, cu mai multă încredere în capacitatea ta de a face față provocărilor. Știi cum se spune: de ce ți-e frică nu scapi! Ca atare, nu trebuie să spui că nu poți, că nu știi, că nu meriți… Ba da, toate sunt posibile dacă îl iei pe „da” în brațe și crezi cu tărie în calitățile tale de a reuși orice ți-ai propune!

Gemeni

Te simți bine în monotonia acestei zile și preferi să te ocupi de lucruri banale pe care le cunoști foarte bine. Trebuia să vină și o astfel de zi, pentru că nu întotdeauna ai parte de lucruri interesante. Chiar și rutina poate fi plăcută, pentru că în tihna casei tale sau în banalul cotidian te poți gândi la tot felul de detalii de care nu ai avut timp altădată. Scapă de o serie de sarcini și te vei simți eliberat de griji, astfel ca, în câteva zile, să te poți apleca și asupra lucrurilor cu adevărat importante.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu primești reacții pozitive ori de câte ori vorbești despre planurile tale, ba dimpotrivă, unii, mai critici din fire, încep să comenteze tot ce ai tu de spus, cu riscul de a te influența negativ cu atitudinea lor pesimistă. Dacă tu crezi că marile planuri sunt posibile câtă vreme depind numai de ambiția ta, nu are rost să pleci urechea la comentariile lor malițioase. Unii nu știu altceva decât să-i dezarmeze pe cei care au curaj să viseze, ca atare, continuă să-ți clădești propriile vise, fără a te lăsa oprit din elan de invidii ieftine. Tu știi mai bine ce-ți dorești și ce poți face!

Leu

Cariera ta depinde mult de decizia pe care o iei acum, ca atare, nu te grăbi să dai un răspuns la primul impuls. Mai gândește-te, mai informează-te, mai studiază, pentru că e un punct care va marca etapele viitoare ale unui proiect important. Ascultă sfaturile unui specialist care e acolo pentru a te ajuta și pentru a-ți deschide o cale. Merită să pornești în direcția pe care ți-o arată, pentru că el vorbește dintr-o experiență deja verificată. Ca sa ajungi și tu la concluziile pe care el ți le dă acum de-a gata, ai consuma energie și timp, or, așa, ai numai de câștigat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Trebuie să te ocupi de un aspect care nu-ți face nicio plăcere, dar de care nu poți scăpa, ca atare, taci și suportă situația așa cum e. Consideră-l un sacrificiu necesar pentru a-ți asigura mai apoi o evoluție fără probleme. Orice început poate fi mai dificil, așa cum simți acum, dar va veni momentul când vei aprecia forța ta de sacrificiu și efectele acestui compromis se vor arăta într-o lumină optimistă. Să nu te sperii de eventuale surprize neplăcute picate din senin, deci lasă superstițiile!

Balanță

Nu sta acasă într-o astfel de zi, pentru că cele mai bune lucruri se vor petrece în afara propriului cămin. Ia legătura cu cât mai multe persoane, pe orice mijloace accesibile ție, pentru că veștile vor veni în cantități uriașe, și dintre ele vei afla și informații de-a dreptul folositoare pentru planurile tale viitoare. Mai mult, azi poți cunoaște un om care va juca un rol cheie în multe dintre evenimentele importante ale lunii următoare, deci ieși în lume, discută, dă telefoane, relaționează, pentru un start norocos.

Scorpion

Discuțiile pe care le porți cu partenerul de viață au un efect pozitiv asupra cuplului tău, iar respectul și încrederea reciprocă se amplifică. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de încurajare și intenții sincere de a participa trup și suflet, tot așa cum și tu spui imediat „da” la tot ce are partenerul de spus. Reușiți să conlucrați excelent, punând fiecare în joc calitățile care i se cer pentru o relație minunată: unul investește suflet, celălalt rațiune, unul deschide drumul, celălalt urmează.

Săgetător

Se încing dispute aprinse în mediul în care, de obicei, aveai relații armonioase cu toată lumea. De data aceasta ești cam nervos și refuzi dialogul pașnic, pentru că ai impresia că tu deții soluții viabile la problemele tuturor. Dacă ceilalți nu-ți dau dreptate, ai tendința de a riposta agresiv, ceea ce tensionează atmosfera pe oriunde ai trece. Poate că această atitudine ofensivă este totuși benefică, dar numai în acele spații în care trenează rutina și plictiseala, pentru că mai vii tu cu un dram de energie.

Capricorn

Apreciezi mult compania femeilor, pentru că te simți în largul tău printre ele. Chiar dacă te adaptezi preocupărilor lor, nu e nimic rău în asta, pentru că și ție îți place uneori să mai bârfești, și tu ești preocupat de modă, de cosmetice sau ești la fel de interesat de domeniile tipic femeiești. Printre femei descoperi astăzi o prietenă cu care te înțelegi foarte bine, cu șansa de a lega o relație de durată. Oferi și tu multă afecțiune, iar ea, la rândul său, are asupra ta un efect benefic, stimulativ.

Vărsător

Ceea ce ar fi trebuit să meargă ca pe roate, influențat de noroc, poate aluneca azi spre extrema cealaltă. O răsturnare de situație neașteptată schimbă complet cursul lucrurilor și, în loc să ajungi la rezultatele pozitive mult visate, consumi energie în plus pentru a repara situația. Cineva intervine în problemele tale considerând că-ți este de ajutor, dar faptele sale mai degrabă te încurcă și mai bine nu te folosești de ajutorul lui. Se poate vorbi chiar de o zi cu ghinion, când ceea ce trebuia să ajungă la succes tinde spre direcția diametral opusă.

Pești

Intri într-o competiție alături de rivali puternici, dar nu ți-e deloc teamă de confruntare, pentru că ești stăpân pe situație și ai toate șansele să te impui. Față de contra-candidații tăi, tu ai un atu forte: un dram de tupeu care te ajută să treci peste orice piedică, la care se adaugă și resurse imense de energie, care, coroborate, te vor propulsa direct în frunte. Succesul poate fi al tău, deci implică-te fără teamă în lupte de opinii, concursuri sau conflicte din care trebuie să ieși învingător. Poți fi primul!

ADVERTISEMENT