News

Horoscop zilnic: luni, 6 mai 2019. Peștii au parte de momente frumoase

05.05.2019 | 16:33
Horoscop zilnic luni 6 mai 2019 Pestii au parte de momente frumoase

Potrivit horoscopul zilei de luni, 6 mai 2019, Peștii sunt cei mai avantajați de începutul săptămânii. Vor avea parte de momente interesante, foarte frumoase. Vor fi ascultați, ajutați, încurajați să facă tot ce își doresc. Au parte de un start important și vor face schimbări importante din punct de vedere relațional.

Horoscop zilnic, luni, 6 mai 2019: Cum încep zodiile săptămâna

De altfel, multe zodii încep săptămâna cu dreptul. Pentru unele un nou început se cerea de mai multă vreme. Vor fi puse în ipostaze noi, vor fi puse și pe drumuri și vor trebui să aleagă între mai multe oportunități benefice. Mai mult de atât, pentru unele zodii ziua de luni este prielnică, pentru altele este ceva mai greoaie.

Berbec

Berbecii sunt puși pe drumuri. Au de rezolvat chestiuni birocratice, au de trecut pe la tot felul de instituții și trebuie să se înarmeze cu multă, foarte multă răbdare. Birocrația îi scoate din sărite așa că vor fi nevoiți să se abțină de la a se lua la harță cu funcționarii publici sau cu alți oameni care stau la aceeași coadă. Muzica în căști poate fi o soluție pentru ei.

Taur

Taurii trec cu vederea anumite critici și sunt mai ambițioși ca niciodată în ideea de a-și atinge țelurile. Nu sunt tocmai pregătiți pentru eforturi foarte mari, că, deh, este luni, dar ideile nu lipsesc și vor încerca să fenteze oarecum sistemul. Sunt gata pentru noi etape în care vor fi implicați de parteneri sau chiar de unii prieteni.

Gemeni

Gemenii trebuie să se concentreze pe ce au de făcut și să lase la o parte dramele. Cu cât se plâng mai mult și nu acționează în niciun fel, cu atâta provocările vor fi mai mari și vor avea și mai multă treabă de făcut. Este posibil să primească niște vești importante de la anumite persoane cu care colaborează sau chiar de la familie.

Rac

Racii au de gând să își definitiveze planurile de vacanță, iar începutul de săptămână este recomandat pentru a se pune la punct cu ultimele pregătiri ori cu cazările la hotel etc.

Leu

Leii se concentrează foarte mult asupra sănătății căci devin, brusc, ipohondri și se documentează despre anumite simptome fără să meargă însă la doctor. Ar fi cazul să se liniștească.

Fecioară

Fecioarele simt nevoia unei pauze, unei detașări, unei descărcări totale a energiilor negative sau a spaimelor acumulate în ultimele săptămâni. Este o zi de meditație.

Balanță

Balanțele pun în evidență o serie de calități pe care le-au ascuns până acum, iar cei cu care lucrează vor fi plăcut surprinși de ceea ce descoperă la ele.

Scorpion

Scorpionii se gândesc să își schimbe stilul de viață și apelează la persoane care se pricep în a da sfaturi despre nutriție și activitate sportivă. Poate că nu le strică un specialist pe bune în astfel de domenii.

Săgetător

Săgetătorii au de trecut prin tot felul de stări, unele mai complicate decât altele din cauza nostalgiei care îi cuprinde încă de la prima oră a zilei. Au parte de momente destul de emoționante.

Capricorn

Capricornii se gândesc să abandoneze anumite idei care le-au făcut mai mult rău decât bine în ultima vreme. Poate că e nevoie de o astfel de schimbare în viața lor.

Vărsător

Vărsătorii sunt puși în fața unor situații noi din punct de vedere amoros. Sunt testați, dar nu se enervează, ba chiar le convine să fie supusă examenului fidelitatea lor.

Peștii

Peștii au cel mai frumos început de săptămână dintre toți nativii. Vor fi puși în situații în care vor avea ultimul cuvânt de spus și asta îi va măguli destul de mult.