Life

Horoscop zilnic: luni, 7 septembrie. Capricornii au nevoie de o schimbare

06.09.2020 | 15:13
Horoscop zilnic luni 7 septembrie Capricornii au nevoie de o schimbare
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de luni, 7 septembrie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere profesional. Te pregătești să duci la bun sfârșit un proiect important și aștepți ca munca asiduă din ultimele luni să își arate roadele.

În plus, relația cu persoana iubită merge ca pe roate și chiar te gândești să o ceri în căsătorie cât de curând. Ești sigur că ai întâlnit sufletul pereche, așa că nu ai motive să amâni inevitabilul.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Capricorn simți nevoia unei schimbări. Cauți un loc de muncă mai bine plătit, dar înainte ar trebui să te desparți amiabil de cei cu care ai lucrat până acum. Sunt, totuși, câțiva ani buni.

Horoscopul zilei de luni, 7 septembrie. Începi săptămâna în forță

Berbec

Nu e o zi prea bună pentru investiții, așa că încearcă să le amâni pentru altădată. Spre seară vei primi vizita unor persoane apropiate.

ADVERTISEMENT

Taur

Traversezi o perioadă benefică pentru relațiile sentimentale. Cu alte cuvinte, e momentul să-ți iei inima în dinți și să-i spui cât de mult o iubești.

Gemeni

Te trezești dis de dimineață cu un scop precis: să rezolvi problema de familie pe care ai tot amânat-o în ultimele zile. Chiar dacă implică drumuri și cheltuieli neprevăzute, nu o mai poți lăsa să aștepte.

ADVERTISEMENT

Rac

Ți-ai pus în gând să începi ceva nou și nu mai ai răbdare. Poate ar trebui să mai aștepți o vreme, totuși. Nu de alta, dar graba cam strică treaba.

Leu

Te apropii încet, dar sigur, de o persoană specială și nu e exclus ca relația voastră să devină serioasă într-un timp relativ scurt. Cine știe, poate chiar ajungeți la altar.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu începi ziua deloc bine. Te simți obosit și încerci să eviți pe cât posibil deciziile importante. Te limitezi doar la treburile de rutină.

Balanță

Încasezi o sumă considerabilă și deja ești cu gândul la cheltuieli. Temperează-ți puțin avântul, pentru că banii sunt imprevizibili. Cum vin, așa se duc.

Scorpion

Deși abia îți mai vezi capul de treburi, găsești resursele necesare să le duci pe toate la bun sfârșit. Uneori nu știi nici tu de unde ai atâta energie.

Săgetător

Ești în fața unei decizii importante, așa că trebuie să analizezi cu mare atenție toate posibilitățile. Măcar de data asta nu te lăsa pradă impulsurilor de moment.

Capricorn

Îți dorești din tot sufletul să faci o schimbare în plan profesional. Țintești deja un loc de muncă mai bine plătit și știi că ai toate șansele să-l obții.

Vărsător

O persoană apropiată încearcă să-ți tempereze elanul pentru afaceri riscante. Ascultă-i sfatul și evită astfel de variante. Nu de alta, dar poți pierde într-o clipă tot ce investești și să nu te alegi cu nimic.

Pești

Începi o nouă etapă în plan sentimental și ești mai nerăbdător ca niciodată. Simți că de data asta ai întâlnit persoana cu care să-ți petreci tot restul vieții.

ADVERTISEMENT