News

Horoscop zilnic: luni, 8 aprilie: Fecioarele trec prin clipe grele

07.04.2019 | 16:15
Horoscop zilnic luni 8 aprilie Fecioarele trec prin clipe grele

Horoscopul zilei de luni, 8 aprilie, indică faptul că în viaţa anumitor zodii vor începe să apară schimbări importante. Totodată, nativii Fecioară au de înfruntat o perioadă mai delicată, iar astrele îi sfătuiesc să îşi păstreze optimismul, pentru că şi aceste clipe grele vor dispărea.

Horoscop zilnic, luni, 8 aprilie: Ce au pregătit astrele pentru azi

Ziua de 8 aprilie marchează începutul unei noi săptămâni, în care unele zodii îşi vor reveni dacă viaţa le-a fost puţin bulversată de Luna Nouă în Berbec din urmă cu câteva zile. Conjunctura astrală îndeamnă majoritatea zodiilor la prudenţă şi la evitarea asumării unor riscuri care nu sunt necesare.

Horoscop zilnic 8 aprilie. Ce aduc astrele în ziua de luni

Berbec

O provocare nou-apărută te forţează să dai tot ce ai mai bun în zilele următoare. Ar trebui să acţionezi rapid, decisiv şi să nu te îndoieşti de forţele tale. Te-ai născut învingător şi ai toate resursele necesare pentru a reuşi în tot ceea ce ţi-ai propus să faci.

Taur

Nu îţi stă în fire să te impacientezi, dar ai putea deveni foarte impacientat din cauza modului lent în care cei din jurul tău acţionează. Ţi se pare că aceştia fac lucrurile greşit şi te enervezi gândindu-te la consecinţe. Ar trebui să nu îţi faci nervi din cauza altora şi să îţi vezi doar de treaba ta.

Gemeni

Ceva neprevăzut se întâmplă chiar la începutul acestei săptămâni şi începi să te gândeşti dacă nu cumva te-ai grăbit să tragi concluzii cu privire la un eveniment recent. Astrele te avertizează că ar fi bine să reevaluezi situaţia şi să regândeşti ceva ce ai spus anterior.

Rac

Sunt momente în care simţi că nu ai de ales şi eşti cumva forţat să faci ceea ce spun alţii, însă adevărul este că ai mereu o opţiune. Dacă nu eşti de acord cu ce ţi se spune sau ce ţi se cere ai putea doar să le spui celorlalţi un “Nu” răspicat şi să îi faci să înţeleagă că vrei să iei propriile decizii.

Leu

Ai putea fi tentat să începi un nou proiect chiar la începutul acestei săptămâni, dar astrele te atenţionează să te gândeşti de două ori înainte să acţionezi. Conjunctura Soare – Pluto din această săptămână te face să te crezi că lucrurile sunt foarte uşoare, când de fapt e chiar invers. Mai bine ar fi să ai răbdare şi să nu te grăbeşti să acţionezi.

Fecioară

Stai calm şi continuă să gândeşti pozitiv şi să îţi spui că totul va fi bine. Treci printr-o perioadă mai dificilă, dar asta nu înseamnă neapărat că trebuie să suferi. Ar trebui ca în perioada următoare să eviţi oamenii şi situaţiile care îţi pun răbdarea la încercare.

Balanţă

Începând de luni şi până la jumătatea săptămânii poţi trece prin nişte momente puţin mai delicate la locul de muncă şi eşti nevoit să ai grijă la ce spui, mai ales când discuţi cu oameni aflaţi în poziţii de autoritate. Tratează-i cu respect şi fereşte-te de discuţiile în contradictoriu.

Scorpion

Ştii deja că lucrezi la capacitate maximă, deci de forţezi şi încerci să faci şi mai multe? Astrele îţi spun că ar trebui să o laşi mai moale şi să stai departe de activităţile solicitante. Ai putea avea nevoie de câteva momente de odihnă şi nu ar strica să iei o mică pauză de la activităţile de rutină.

Săgetător

Crezi mereu că ideile bune îţi aparţin doar ţie, însă nu ar strica să îi asculţi, măcar pentru o zi, pe prietenii tăi sau pe rudele tale. Dacă vezi că îţi dau un sfat bun, ar trebui să acţionezi cât poţi de repede. Nu lăsa ego-ul tău să te tragă în spate.

Capricorn

Poţi primi o veste care, la început, s-ar putea să îţi dea lumea peste cap. Poate suna dramatic, dar conjunctura astrală din această zi indică faptul că în viaţa ta urmează să se producă o schimbare de o importanţă deosebită. Zilele următoare vei afla exact despre ce este vorba.

Vărsător

Viaţa ţi-a oferit suficiente momente de satisfacţie în ultima perioadă, dar se pare că ai fost atras într-un fals sentiment de siguranţă. Nu lăsa garda jos şi fii pregătit pentru eventuale neplăceri, mai ales că astrograma ta anunţă unele schimbări semnificative până la finalul lunii.

Peşti

Nu trebuie să faci chiar totul prin metoda cea mai dificilă. Pari să complici lucrurile şi să ignori faptul că există variante mai uşoare prin care poţi obţine ceea ce îţi doreşti. Încearcă să nu mai supra-analizezi situaţiile în care te afli şi să vezi viaţa dintr-o perspectivă mai simplă.