Life

Horoscop zilnic: luni, 8 februarie 2021. Scorpionii încep săptămâna în forță

08.02.2021 | 02:00
Horoscop zilnic luni 8 februarie 2021 Scorpionii incep saptamana in forta
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de luni, 8 februarie, o zi în care ai toate motivele să-ți păstrezi optimismul la cote înalte, pentru că veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Scorpion.

Șeful vrea să te ocupi un nou proiect profesional, dar nu trebuie deloc să te îngrijorezi. Oricât de greu ar părea, ai toate șansele să-l duci la bun sfârșit. Singura condiție e să nu te lași influențat în luarea deciziilor importante.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Capricornului? Poți pleca într-o scurtă călătorie, că doar stai bine cu banii. Ce dacă a început o nouă săptămână? Gândește-te că ai un weekend prelungit și profită din plin de această oportunitate.

Ce surprize îți rezervă astrele în ziua de joi, 14 ianuarie

Berbec

Nici n-ai terminat bine un proiect important, că îți și zboară gândul  la următorul, spre nemulţumirea întregii familii.  Încearcă să-ți temperezi dorinţa de a munci nonstop și să acorzi puțină atenție celor din jur.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești nemulţumit şi irascibil din cauza unei afaceri care nu a ieșit deloc așa cum îți doreai. Oricât de dificilă ar fi această situație, nu rezolvi nimic dacă îți verși nervii pe cel de lângă tine. Mai bine încearcă să faci o analiză și să descoperi cauzele eşecului.

Gemeni

S-ar putea să ai discuții ceva mai aprinse cu persoana iubită, dar nu trebuie să răbufnești. Poate că reproșurile ei sunt întemeiate, așa că ascultă cu atenție ce are de spus și încearcă să-ți revizuiești atitudinea.

ADVERTISEMENT

Rac

Judeci greşit iniţiativele unui partener de afaceri şi există riscul să te trezești în mijlocul unui scandal. Numai de asta nu aveai nevoie acum, la început de săptămână. Fă ceva să-l calmezi și analizați împreună problemele. Numai așa veți reuși să le rezolvați.

Leu

Te bate gândul să intri în afaceri, dar ar trebui să mai aștepți un pic. Știi cum se spune, toate la timpul lor. În acest debut de săptămână riscul să apară evenimente neprevăzute și poate va trebui să pleci într-o scurtă călătorie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Prietenii îți propun să petreci după-amiaza alături de ei, dar nu prea ai chef și e posibil să te cerți cu persoana iubită din acest motiv. Orice ar fi, nu reacționa impulsiv. Încearcă să fii cât mai calm cu putință, dacă nu vrei să provoci o despărțire dureroasă.

Balanță

Nu ești deloc în formă astăzi. Ba chiar te confrunți cu mari dificultăţi de comunicare și îți pui în pericol atât relaţiile sentimentale, cât şi pe cele din sfera profesională. Mai bine evită, pe cât posibil, discuțiile în contradictoriu.

Scorpion

Trebuie să te ocupi de un nou proiect profesional și ești îngrijorat. Nu vrei să trădezi încrederea celui care ți-a acordat această șansă. Emoțiile sunt normale, dar nu trebuie să-ți pierzi încrederea în propriile forțe. Și nu lăsa deciziile importante în seama altora.

Săgetător

Ai succes în toate activităţile ce țin de cămin. Dacă te bate gândul să pleci într-o călătorie, ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a porni la drum. Nu de alta, dar ești predispus la accidente.

Capricorn

Stai  mai bine cu banii şi vrei să pleci în vizită la rude. Foarte frumos din partea ta, dar ar trebui să te asiguri mai întâi că sunt acasă. Ar fi neplăcut să bați drumul degeaba. Spre seară, nu te simți prea bine, dar se rezolvă cu un tratament scurt.

Vărsător

Încă de la primele ore ale dimineții ești prins cu probleme urgente. S-ar putea să te ocupi mai puţin de familie, sub pretextul că nu ai timp. După-amiază, atmosfera de acasă va fi mai tensionată, dar nu ai motive de îngrijorare. Totul revine la normal până la sfârșitul zilei.

Peşti

O problemă de sănătate nu te lasă să-ți respecți programul și devii irascibil. După-amiază primești o veste legată de o moştenire, dar nu e cazul să faci planuri. Așteaptă până primești banii.

ADVERTISEMENT