News

Horoscop zilnic: luni, 8 iulie 2019. Berbecii și Scorpionii au parte de o revoluție emoțională

07.07.2019 | 16:00
Horoscop zilnic luni 8 iulie 2019 Berbecii si Scorpionii au parte de o revolutie emotionala

Potrivit horoscopului zilnic de luni, 8 iulie 2019, două dintre zodii, mai exact Berbecii și Scorpionii vor avea parte de momente interesante din punct de vedere emoțional. Se vor repara anumite greșei care păreau capitale în sectorul amoros, iar lucrurile par să se rezolve treptat și pentru alți nativi. Practic, e un început de săptămână extraordinar pentru multe persoane.

Horoscop zilnic pentru luni, 8 iulie 2019: Ce se anunță pentru zodii

Săptămâna începe promițător pentru multe semne zodiacale, în special pentru Berbeci și Scorpioni. Pentru alți nativi, debutul următoarelor 7 zile va fi unul anevoios. Multă muncă vor avea de dus la bun sfârșit în special Fecioarele și Capricornii, a căror răbdare și putere se diminuează pe zi ce trece.

Berbec

Pentru Berbeci, ziua de luni va fi importantă din mai multe puncte de vedere. În primul rând că își rezolvă anumite probleme emoționale. Știu ce au de făcut și cu cine trebuie să discute pentru a lua deciziile potrivite.

Taur

Pentru Tauri, săptămâna începe cu ceva mai multă relaxare. Își fac ordine în gânduri și tot felul de planuri. Unele dintre ele s-ar putea concretiza înainte de termenul scontat.

Horoscop zilnic 8 iulie 2019
Vărsătorii vor să facă o schimbare radicală. Sursa foto: LoveToKnow Horoscopes

Gemeni

Gemenii se pregătesc de plecare. Îi trezește un sentiment de nostalgie și vor să plece în locurile unde s-au simțit dintotdeauna extraordinar. Vor avea parte de multe surprize plăcute.

Rac

Racii nu sunt tocmai în apele lor. Îi cam deranjează orice și asta ar trebui să schimbe. Nu pot să se victimizeze la nesfârșit, mai ales că nu îi avantajează asta pe termen lung.

Leu

Leii își urmăresc interesul întocmai cu planul prestabilit. Știu ce să spună și cui să spună pentru a obține anumite aprobări și parafe. Sunt foarte descurcăreți.

Fecioară

Fecioarele riscă să cedeze psihic. Au nevoie de o vacanță, de mai multă relaxare. Nu mai fac față anumitor cerințe și au început să fie extrem de iritate din anumite cauze profesionale.

Balanță

Balanțele continuă perioada lor de glorie, iar ziua de luni se va remarca prin activități casnice, nimic ieșit din comun.

Scorpion

Scorpionii sunt pregătiți pentru tot felul de schimbări la nivel sentimental, iar una dintre acestea necesită mult curaj. Trebuie să îndrăznească mai mult și să facă primul pas dacă vor ca povestea de iubire din mintea lor să se concretizeze.

Săgetător

Săgetătorii trec printr-o zi destul de posomorâtoare. Sunt nemulțumiți de absolut orice li se întâmplă și o țin în acest stil de dimineața și până seara.

Capricorn

Capricornii se simt și ei istoviți și fac eforturi să reziste în fața suprasolicitărilor de la serviciu. Au multe de îndurat luni.

Vărsător

Vărsătorii nu vor să mai fie sacul de box al celorlalți, așa că vor lua câteva decizii care îi vor surprinde pe toți.

Pești

Nativii Pești fac curățenie în lista lor de prietenie și asta le va da o stare de bine pe parcursul zilei. Încep și ei o viață nouă.