Life

Horoscop zilnic: luni, 8 iunie 2020. Rănile din trecut ies la suprafață pentru Vărsător

07.06.2020 | 18:10
Horoscop zilnic luni 8 iunie 2020 Ranile din trecut ies la suprafata pentru Varsator
ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru prima zi a săptămânii, luni, 8 iunie, aduce vești importante pentru toate cele 12 semne zodiacale, dar și evenimente care le dau viața peste cap. Potrivit astrologilor, Vărsătorul se confruntă cu răni din trecut care nu s-au vindecat nici la ora actuală.

Horoscop zilnic pentru luni, 8 iunie 2020, pentru toate cele 12 semne zodiacale

Berbec

Ai descoperit gustul aventurii și nu te mai poți opri. Nici nu ai ajuns bine din ultima călătorie că deja o planifici pe următoarea. Și uite așa ești numai pe drumuri.

ADVERTISEMENT

Taur

Rațiunea îți spune să te oprești din relația de cuplu, însă inima nu este deloc de acord. O luptă grea se dă în interiorul tău. Oare cine va câștiga?

Gemeni

Ai o personalitate foarte puternică, dar azi nu te simți în stare să ții piept vieții. Vrei să iei o pauză de la absolut tot, fă-o, nu mai avea rețineri.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești înconjurat de muzică și distracție. Ce dacă weekend-ul tocmai s-a încheiat, sărbătoarea continuă în casa ta și în cercul tău de prieteni.

Leu

Nu mai țipa și nu-ți mai spune oful, nimeni nu este acolo să te asculte. Așterne pe foaie gândurile care nu-ți dau pace și te vei simți mult mai eliberat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu ești deloc lăsat să-ți spui punctul de vedere la locul de muncă și asta te macină enorm. Nu te mai complace și schimbă rapid macazul.

Balanță

Iubirea este pe primul loc pentru tine, iar astăzi lași totul doar pentru a petrece clipe frumoase alături de partenerul de viață. Cu siguranță, răsplata va fi pe măsură.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai strâns o avalanșă de frustrări și gânduri negative. Ești pe punctul de a răbufni și de a scoate la suprafață toate vorbele care te-au rănit.

Săgetător

Până la finalul zilei te vei confrunta cu multe griji și probleme care nu te vor lăsa să te odihnești. Descarcă-te, discută deschis cu un amic foarte apropiat.

Capricorn

Banii reprezintă o problemă serioasă atunci când nu îi ai. Dai din colț în colț când nu poți să-și satisfaci micile plăceri ale vieții.

Vărsător

Rănile din trecut care au rămas deschise ies la suprafață și-ți fac rău, din nou. Lacrimi, supărări și dezamăgiri, așa arată ziua asta pentru tine.

Pești

Încerci să avansezi la serviciu, dar nu ești lăsat de un coleg care-ți pune mereu bețe-n roate. Ar fi bine să discuți cu un superior, nu te lăsa călcat în picioare.

ADVERTISEMENT