Horoscop zilnic: luni, 8 martie 2021. Peștii nu vor ajutorul nimănui

Andreea Stanaringa   
în Horoscop
08/03/2021, 02:00
Horoscop zilnic: luni, 8 martie 2021. Peștii nu vor ajutorul nimănui
Horoscop zilnic: luni, 8 martie 2021, pentru fiecare zodie. Sursa foto: Pinterest

Horoscopul pentru luni, 8 martie 2021, aduce vești bune legate de carieră pentru unii nativi, iar o zodie simte nevoia să lucreze fără niciun ajutor. Unii au parte de noroc în plan sentimental. 

De asemenea, sunt și nativi care întâmpină obstaole sau nu au energie să termine tot ce au de făcut, însă vor găsi o soluție până la urmă.

FANATIK îți spune care sunt previziunile complete pentru prima zi a săptămânii. Află din rândurile de mai jos ce au astrele în plan pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop zilnic: luni, 8 martie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

Nu ai foarte multă energie și simți nevoia să lenevești toată ziua, dar asta nu este posibil, pentru că ai prea multe responsabilități. O să te redresezi în a doua parte a zilei, când cineva apropiat îți dă o veste bună și te simți mai bine.

Taur

Ai o zi destul de productivă și te surprinde acest lucru, din moment ce nu te-ai trezit chiar într-o stare fizică de milioane. Urmează ca munca ta să fie răsplătită astăzi, așa că te poți aștepta la o surpriză din partea superiorilor.

Gemeni

Primești șansa de a face parte dintr-un proiect nou la locul de muncă și nu ar trebui să-l refuzi, chiar dacă ți-e teamă de schimbare. Există tensiuni în viața amoroasă și te pregătești de o discuție serioasă cu partenerul de viață.

Rac

Vor fi obstacole minore care îți vor sta în cale, dar vei reuși să treci peste ele cu succes, cu puțin ajutor din partea unei persoane generoase. Te aborează o persoană cunoscută și vrea ca între voi să existe o relație mai presus de prietenie.

Leu

Faci eforturi mari ca să duci la bun sfârșit proiectele de la locul de muncă. Ai nevoie de schimbări în locuință, așa că un bonus consistent sau o mărire de salariu ar fi binevenite.

Fecioară

Nu ai cea mai bună stare și nici volumul mare de muncă nu te ajută. Chiar dacă energia nu este de partea ta, reușești să duci totul la bun sfârșit și te destinzi spre sfârșitul zilei.

Balanță

Urmează o perioadă bună la job și îți poți face planuri noi, dar nu e bine să faci excese. Din păcate, starea ta de spirit nu este foarte bună și este posibil să ai un conflict cu cineva apropiat.

Scorpion

Încerci să faci mai multe economii, chiar dacă lucrurile nu merg neapărat rău în plan financiar. Au loc câteva schimbări în jurul tău și te influențează în mod direct, dar nu vrei să te implici foarte mult.

Săgetător

Nu ești de acord cu schimbările de la locul de muncă și încerci să vorbești cu superiorii, să vezi dacă sunt dispuși să renunțe la anumite aspecte, pentru că nu sunt deloc în avantajul tău.

Capricorn

Pui piciorul în prag și le spui oamenilor ce te deranjează la ei, chiar dacă știi că vorbele tale nu vor fi pe placul lor. Te-ai săturat de comportamentul unora și vrei să iei măsuri.

Vărsător

Este o zi perfectă pentru a face noi planuri și pentru noi proiecte, iar rezultatul lor se va vedea cât de curând. Lucrurile merg bine și în viața personală, pentru că tocmai ai descoperit că o persoană are sentimente față de tine și tu simți la fel.

Pești

Nu vrei să colaborezi cu nimeni la birou și preferi să-și finalizei treburile pe cont propriu, pentru că știi exact ce trebuie să faci și nu vrei ca cineva să te încurce.

Închide ×