News

Horoscop zilnic: luni, 1 aprilie. Zi plină de surprize în plan sentimental

31.03.2019 | 16:39
Horoscop 1 aprilie

Astrologii vă prezintă horoscopul zilei de 1 aprilie. Debutul cele de-a doua luni de primăvară aduce surprize plăcute pentru cei mai mulți dintre nativi. Dragostea își face simțită prezența, iar dacă nu vă aflați într-o relație, este momentul potrivit să simțiți fiorii unei noi iubiri.

Horoscop 1 aprilie 2019. Ce surprize ți-au rezervat astrele de Ziua Păcălelilor

Se anunță o zi frumoasă, cei mai mulți dintre nativi vor avea parte de distracție, în compania familiei și prietenilor. Este totuși Ziua Păcălelilor, așa că aveți grijă, cei dragi nu vor rata ocazia de a vă supune la tot felul de farse și planuri mișelești.

Ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de 1 aprilie
Ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de 1 aprilie

Berbec

Nativii din Berbec ar trebui să evite pe cât posibil locurile aglomerate. Există riscul să pierdeți obiecte de valoare, sau chiar mai rău, să cădeți victimă unui hoț. Cu toate acestea, ziua de 1 aprilie vă transmite o energie pozitivă. În plan sentimental, nu este momentul ideal pentru a lua decizii importante.

Taur

În prima zi a lunii aprilie, Taurii sunt preocupați de viața profesională, se gândesc mult la afaceri și fac planuri de viitor. Sunteți nemulțumiți de veniturile curente, sau de direcția în care se îndreaptă cariera voastră, astfel că simțiți nevoia unei schimbări în acest sens.

Gemeni

Nativii din Gemeni ar putea fi nevoiți să plece într-o călătorie de afaceri. Chiar dacă vă va afecta celelalte planuri, încercați să priviți totuși partea bună. S-ar putea dovedi ocazia perfectă pentru o nouă iubire. Astrologii vă recomandă să priviți spre viitor cu optimism.

Rac

Atenția acestor nativi ar putea fi captată de o anumită persoană, sau de o oportunitate interesantă în plan profesional. În orice caz, organizați-vă ideile, visurile și veți reuși să găsiți soluțiile bune pentru a vă bucura de succes.

Leu

Leii se simt cam deprimați astăzi, fie din cauza unor probleme ce țin de anumite chestiuni oficiale, fie supărări minore în plan sentimental. Nu lăsa această stare proastă să te copleșească. Rămâi optimist, te așteaptă momente frumoase în perioada următoare.

Fecioară

Fecioarele trebuie să aibă mare grijă astăzi, pentru că riscă să devină ținta comentariilor răutăcioase sau a glumelor proaste ale cuiva. Cel mai bine e să nu le pui la suflet, dar analizează foarte bine persoana care a făcut astfel de remarci la adresa ta.

Balanță

Nativii din Balanță vor face un nou pas important pentru visurile lor cele mai mari. Nu-ți fixa prea multe obiective însă, focusează-te pe obiectivele care țin de viitorul tău. Spre seară, încearcă să stai departe de discuții în contradictoriu.

Scorpion

Nativii din Scorpioni vor fi nevoiți să ia decizii importante în privința relației cu partenerul de viață. Seara de 1 aprilie se anunță însă liniștită. Vei avea ocazia să petreci timp plăcut alături de familie și cei dragi.

Săgetător

Săgetătorii ar putea să nu observe avansurile subtile din partea unei persoane la care nu s-ar fi gândit niciodată. Cei căsătoriți sunt sfătuiți să fie mai atenți în relația cu partenerul de viață. Încercați să vă dedicați această zi familiei și persoanei iubite.

Capricorn

Nativii din Capricorn ar putea avea parte de întâlniri cu persoane importante. O mai veche oprtunitate în plan profesional este posibil să apară din nou. Astăzi, totul decurge exact cum v-ați planificat.

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii trebuie să evite emoțiile tari. Stai departe de conflicte sau situații limită care îți pot pune nervii la încercare. Aveți ocazia să vă rezolvați anumite probleme birocratice, în special dacă aveți propria afacere.

Pești

Pentru nativii din Pești se anunță o zi fără evenimente notabile. Dacă sunteți liberi, ar trebui să profitați pentru a vă odihni. Spre seară, vă veți putea relaxa în compania prietenilor și familiei. Nu este exclus ca persoana iubită să vă pregătească o surpriză.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri