Life

Horoscop zilnic: marți, 11 august. Taurii se cramponează de lucruri mărunte

10.08.2020 | 19:27
Horoscop zilnic marti 11 august Taurii se cramponeaza de lucruri marunte
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de marți, 11 august, iar veștile sunt cât se poate de bune, în ciuda celor trei ceasuri rele care te „bântuie” pe tot parcursul zilei. Șeful îți propune să preiei frâiele unui proiect important, așa că nu ezita.

Oricât de greu ar părea, ai calitățile necesare să-l duci la bun sfârșit. În plus, știm că așteptai cu nerăbdare o astfel de oportunitate. Ar fi cea mai mare greșeală să-i dai cu piciorul tocmai acum, când ți se acordă încredere deplină.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Taur ar trebuie să îți schimbi puțin atitudinea. Te cramponezi de lucruri mărunte, pe care altădată le ignorai. Ceva te face să le acorzi prea multă importanță și nu e bine deloc, pentru că riști să pierzi din vedere aspectele esențiale.

Horoscopul zilei de marți, 11 august

Berbec

Este o zi de succes pentru tine, ai toate şansele să te remarci, să atragi asupra ta laude şi felicitări bine meritate, pentru că participi la un eveniment care îţi provoacă o imensă plăcere. Când îţi place ceea ce faci, rezultatele nu pot fi decât excelente. O veste bună anunţată cândva îşi arată, finalmente, latura palpabilă şi spui că a meritat să aştepţi până a prins contur atât de bine, de vreme ce roadele sunt dintre cele mai profitabile. Poate şi situaţia financiară se va clarifica astăzi, intrând în posesia unei sume de bani consistente sau măcar a unei promisiuni demne de încredere.

Taur

Te cramponezi de lucruri mărunte, pe care de obicei le ignori, dar de data aceasta nu eşti lăsat să treci peste ele cu indiferenţă. Au grijă alţii să te sufoce cu tot felul de mărunţişuri, încât tot va trebui să laşi alte treburi mai importante şi să te ocupi de ele. Nu îţi place, ai fi avut altceva mult mai bun de făcut, dar nu vrei să dezamăgeşti pe nimeni. Ca atare, începi să iei la bani mărunţi toate detaliile pe care ceilalţi ţi le spun. Dintre toate, trebuie să extragi o concluzie corectă.

Gemeni

Uneori este nevoie şi de mici compromisuri, iar tu eşti una din zodiile care le poate face uşor, fără să le pună la suflet şi fără să le transforme în motiv de depresie. Eşti conştient că, de dragul altora, mai trebuie uneori să-ţi calci şi pe mândrie, să îţi înăbuşi şi propriile dorinţe, pentru că îi aşezi pe ceilalţi deasupra ta, cu prioritate. Nu se ştie dacă ei ar face la fel pentru tine, dar tu măcar ai sufletul împăcat că ai putut bucura pe altul prin sacrificiile tale. Nu pretinde mulţumiri pentru asta!

Rac

Te simţi ciudat într-un anturaj cu care nu prea găseşti subiecte comune de discuţie. De obicei nu ai astfel de probleme, dar azi resimţi un puternic blocaj de comunicare, poate din cauza unor persoane care strică atmosfera cu modul lor de a se comporta. Unii sunt tăcuţi şi parcă ai vorbi cu surzii, alţii sunt ca de pe altă planetă şi eforturile tale de a le intra în grații eşuează, deci trebuie să dai dovadă de multă toleranţă şi flexibilitate în funcţie de caracterele celor cu care intri în contact.

Leu

Cel mai bine e să stai în banca ta şi să-ţi pregăteşti succesul din umbră. Nu face prea mult tam-tam pe seama proiectului pe care îl construieşti cu ambiţie şi răbdare. Aşteaptă să se clarifice situaţia, să ajungi la primele rezultate palpabile, şi abia după aceea să te lauzi cu ce ai realizat. Cele mai de răsunet reuşite sunt cele asupra cărora păstrezi o oarecare undă de mister, făcându-le publice abia după ce se vor materializa. Cât timp eşti convins că te îndrepţi spre rezultatele cele mai bune, e doar o chestiune de timp până se vor arăta concret!

Fecioară

Vestea care soseşte azi îţi strică buna dispoziţie, dar şi planurile pe care le aveai în gând, deci trebuie să te pregăteşti pentru o schimbare bruscă. Nu-ţi convine ceea ce auzi, dar ai putea totuşi să te consolezi cu ceea ce ți se oferă în schimb, chiar dacă nu e deloc la nivelul aşteptărilor tale. Tot e ceva decât deloc, dar spiritul tău critic nu poate sta degeaba. Ai ceva de comentat, de criticat, judecăţile tale pot fi aspre, poate corecte şi binemeritate la urma urmei, dar ele nu vor schimba cu nimic sensul negativ în care au luat-o lucrurile. În cele din urmă, vei accepta înfrângerea.

Balanță

Nu te aştepta ca cei cu care vorbeşti azi să discute filosofii sau să atace subiecte de excepţie, pentru că dialogul poate fi plăcut şi pe marginea celor mai banale lucruri. Că vorbeşti despre vreme sau despre reţete culinare, descoperi o reală plăcere a conversaţiei cu cei din jur, cu şansa de a-ţi face noi prieteni. Coboară ştacheta discuţiilor, pentru că pot fi mult mai plăcute dacă nu pretinzi să se ridice la un nivel de elită, pe care nu toată lumea îl apreciază sau îl abordează.

Scorpion

Priveşte cu mai mult curaj spre trecut, pentru că deţii experienţa necesară pentru a putea da acum sfaturi. Cineva are nevoie de opinia ta cu privire la rezolvarea unei probleme, iar tu ai trecut deja prin ceva similar şi ai şti să-i oferi instrucţiunile cele mai preţioase. Umblă în sipetul de amintiri, scoate la lumină experienţe de viaţă ce pot fi acum altuia de folos şi împărtăşeşte cu încredere din tot ce ai trăit pe pielea ta. Altul nu ar mai pierde timpul cu experimente când tu ai trecut deja prin asta şi ai şti ce este de făcut. Oferă din ceea ce ştii celor care au nevoie de tine că profesor!

Săgetător

Deşi eşti un om de încredere, azi chiar şi tu laşi semne de întrebare asupra unora, pentru că nu eşti foarte logic sau concis în exprimare. Acum spui un lucru cu fermitate şi crezi că nu se mai poate schimba nimic, dar, peste câteva ore, vii deja cu alt argument şi te contrazici singur. Fă ordine în propria gândire înainte de a spune ultimul cuvânt, pentru că până şi cele mai sigure aspecte se mai pot modifica pe parcursul zilei. Începi chiar tu să te îndoieşti de valabilitatea unor lucruri pe care le considerai bătute în cuie şi descoperi că încă mai e loc de alte variante.

Capricorn

Ai nevoie şi tu de puţină linişte, pentru că sufletul tău e încărcat de emoţii care nu-ţi fac deloc bine. Detaşează-te de toate, ia-ţi o zi complet liberă şi ocupă-te de ceea ce-ţi bucură inima. Somn, muzică de relaxare, câteva ore de SPA, orice consideri că îţi umple bateriile merită pus azi în capul listei de sarcini, pentru că vor restabili nivelul tău optim de energie. Nu trebuie să faci nimic din ceea ce îţi provoacă stări negative de stres, deci adu-ţi aminte, pentru câteva ore, de tot ce doreşte sufletul tău şi oferă-i cu generozitate!

Vărsător

Ai multe motive de satisfacţie, de parcă ţi s-ar oferi, chiar din mai multe direcţii, exact acele lucruri de care avea nevoie inima ta. Cel mai bine ar fi să te bucuri cu măsură, totuşi, să nu te entuziasmezi prea tare, ci să aştepţi ca lucrurile să se aşeze pe un teren mai sigur înainte de a spune tuturor cu ce te lauzi! Cea mai mare bucurie e anturajul pozitiv în care te afli, pentru că ai norocul de a atrage alături de tine oameni tonici, veseli, optimişti, care îţi vor ridica moralul. Totuşi, undeva în adâncul inimii a rămas o fărâmă de prudenţă care-ţi spune că ceva ciudat se poate întâmpla în orice clipă.

Pești

Banii au un scop pozitiv astăzi: acela de a oferi o bucurie unui număr mai larg de persoane. Eşti darnic, gata de gesturi umanitare sau măcar să faci cinste prietenilor tăi cu o ocazie specială. Nici nu te uiţi la bani dacă ei sunt cheltuiţi cu scopul de a aduce zâmbetul pe chipul celor pe care îi ai aproape. Şi afacerile merg bine, fiind recompensat din plin pentru eforturile depuse în ultima vreme la un proiect în care ai investit tot ce aveai mai bun. Eşti convins că viaţa îţi oferă triplu decât oferi, de aceea dai cât poţi!