Life

Horoscop zilnic: marți, 13 octombrie 2020. Scorpionii vor lua decizii majore

12.10.2020 | 12:52
Horoscop zilnic marti 13 octombrie 2020 Scorpionii vor lua decizii majore
ADVERTISEMENT

Astrologii vin cu vești bune pentru ziua de marti, 13 octombrie 2020. Ziua se anunță prielnică pentru nativii care doresc să facă schimbări în plan prosional și pentru cei care au întâmpinat difilcutăți, în trecutul recent, cu privire la evoluția proiectelor actuale.

Astrele anunță o zi complicată din punct de vedere sentimental pentru unii nativi, pot apărea certuri, gelozii sau neînțelegeri cu partenerii de viață, în timp ce pentru alții ziua poate să aducă decizii majore cu privire la viața personală.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte, pentru ziua de marți, 12 octombrie 2020.

Horoscop zilnic pentru marți, 13 octombrie 2020, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Berbec

Ești într-o perioadă în care ai impresia că toate activitățile pe care le întreprinzi au succesul garantat. Îți merge bine și acest lucru te face optimist și încrezător și, nu în ultimul rând, îți dă o energie debordantă care îți aduce hărnicie și perseverență în realizarea target-urilor pe care le ai.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai parte de o zi care vine cu o surpriză în plan profesional. E ceva ce nu te așteptai să apară atât de rapid, o avansare, o mărire de salariu sau chiar un job nou. Îți aduce mulțumire și ideea că mergi pe drumul cel bun. În plan sentimental, viața e puțin anostă, dar poate vestea bună pe care i-o vei da partenerului va schimba puțin dispoziția generală.

Gemeni

Ești concentrat pe problemele tale și nu bagi de seamă că oamenii din jurul tău pot să aibă nevoie de atenție, de o mână de ajutor sau măcar o vorbă bună. Acest lucru face să apară niște tensiuni în relația cu un prieten apropiat, iar lucrurile vor deveni și mai reci dacă nu îți recunoști carențele și nu dai dovadă de dorința de a fi mai implicat.

ADVERTISEMENT

Rac

Ziua este aducătoare de vești bune cu privire la anumite proiecte pe care le aveai în desfășurare. Poate să apară un om care să îți dea o idee câștigătoare cu care vei reuși să ieși din dificultăți sau poți să obții un document de care aveai nevoie pentru a merge mai departe cu lucrările.

Leu

Întâmpini probleme în viața de cuplu. Apar unele neînțelegeri care vor crea tensiuni în cuplu sau pot să se ivească anumite gelozii care vor ridica semne de întrebare cu privire la fideliatea partenerului. Sunt probleme care se pot rezolva dacă o să comunicați eficient unul cu celălat, dar vă lipsește dispoziția pentru o discuție serioasă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Un prieten bun are nevoie de sprijinul tău. Se află la distanță și îți e greu să-l ajuți cum ți-ai fi dorit, dar faci tot posibilul să știe că ești alături de el. E o situație care te neliniștește și îți dă senzația că ești oarecum neputincios. La locul de muncă, lucrurile revin ușor la normal, a trecut o perioadă destul de încărcată și reușești să te relaxezi puțin.

Balanță

Ziua aduce cu ea apariția unor probleme financiare. Sunt facturi de plătit sau datorii mai vechi pe care consideri că e cazul să le onorezi, chiar dacă îți vor aduce anumite lipsuri. Unele probleme de sănătate îi chinuie pe oamenii apropiați, iar acest lucru îți creează o stare de îngrijorare.

Scorpion

Astăzi poate să fie ziua decisivă pentru o decizie majoră pe care o amânai de ceva vreme în viața romantică. Poate te vei hotărî să începi o relație sau vei vrea să avansezi cu cea actuală, să vă mutați împreună sau să vă cunoașteți părinții. Astrele vor influența într-un mod pozitiv alegerile pe care le faci azi, iar acest lucru atrage reușita în vederea schimbării pe care vrei s-o faci.

Săgetător

Lucrurile încep să meargă mai bine în relațiile de cuplu. Nativii reușesc să treacă peste nesiguranțele și confuziile cu privire la unele alegeri făcute recent și vor ajunge la concluzia că merg pe drumul cel bun. În plan profesional, lucurile încep să mergă mai încet, proiectele în care sunt deja implicați tind să întârzie în a fi finalizate, iar apariția unora noi se va lăsa așteptată.

Capricorn

O invitație sau o propunere venită, într-un mod surprinzător, de la o persoană care a avut o însemnătate mare în trecut îți cam dă peste cap somnul. E dificil să o pui în practică acum, deplasarea este anevoioasă și aducătoare de disconfort, dar nu crezi că o să mai apară o asemenea oportunitate și te străduiești să aranjezi lucrurile astfel încât să iei o decizie corectă într-un timp cât mai scurt.

Vărsător

Gândurile negre din ultima perioadă nu îți vor da pace nici astăzi. Ești într-o perioadă care nu e deloc bună, dar nici modul în care vezi lucrurile nu te ajută prea mult. Sunt și lucruri pozitive, dar nu prea reușești să le iei în calcul. Poate să apară oportunitatea unui câștig financiar suplimentar care te va face să te simți mai bine.

Pești

Ziua aduce cu ea mici neînțelegeri cu partenerul de viață. Sunt lucruri mărunte, dar mai vechi și e nevoie de multă stăpânire ca să nu reacționezi mai hotârât decât ar trebui. O să găsiți o soluție de compromis până la lăsarea serii. E posibil să ai parte de o vizită pe care nu o așteptai, rude care au hotărât să treacă pe la tine fără să te anunțe.

ADVERTISEMENT