News

Horoscop zilnic: marți, 16 aprilie. O șansă deosebită pentru o zodie!

15.04.2019 | 20:23
Horoscop zilnic marti 16 aprilie O sansa deosebita pentru o zodie

Astrele indică horoscopul pentru azi, 16 aprilie. Se pare că una din zodii are parte de o șansă unică! Aceasta trebuie să fie cu ochii în patru și să nu rateze vreo privire sau vreun gest al unei persoane pe care ar fi crezut-o fără o însemnătate atât de mare, tocmai ea le va aduce vestea. Li se recomandă tuturor nativilor să fie liniștite pe toate planurile. “Cu toată știința ta, îmi poți spune cum și de unde vine acea lumină în suflet? Sufletul tău – acel loc liniștit din interior – îți stă la dispoziție pentru a-i cere sfatul. întotdeauna te va îndruma în direcția bună.”

Horoscop pentru marți, 16 aprilie. Zodiile au parte de schimbări mari!

Zodiacul zilnic pentru azi, 16 martie, arată că zodiile trebuie să se gândească mai mult la ele și la dorințele și impulsurile venite din interior. Acestea îi vor ajuta să deslușească multe întâmplări și evenimente ce au fost sau care vor urma să vină. Trebuie să fie mereu în gardă!

“Sufletul meu nu este adormit. Este treaz, întru totul treaz. El nu doarme, nici nu visează, ci privește, cu ochii larg deschiși, către lucruri îndepărtate, și ascultă pe malurile marii tăceri. Dragostea este o parte a însuși sufletului, și este de aceeași natură ca și respirația celestă din atmosfera paradisului.”

Horoscop zilnic pentru marți, 16 aprilie
Horoscop zilnic pentru marți, 16 aprilie

Berbec

Este o agitație extraordinar de mare în jurul tău. Încearcă măcar tu să ai parte de echilibru, cei care sunt lângă tine în permanență au o problemă mare în perioada asta. Ai o șansă mare, profită la maximum de ea!

Taur

Nu ai de ce să te grăbești, de obicei ajungi să strici lucrurile dacă faci asta. Calmează-te și restrânde-ți activitățile. Calitatea nu cantitatea contează. Aștepți ca totul să fie gata fără foartee multe sacrificii in partea ta. Schimbă asta!

Gemeni

Muncești de multă vreme la un plan anume, nu te da bătut dacă ești sigur că îți va aduce o mare fericire. T e vei descuraja foarte mult dacă acesta nu va fi dus până la bun sfârșit.

Rac

Racii au azi, 16 aprilie, o soluție la orice. Pare că ești foarte echilibrat în ultima perioadă, felicitări, numai tu știi prin câte ai trecut până să ajungi la rezultatul acesta.

Leu

Ieși învingător dintr-o competiție! De asemenea, azi, 16 aprilie, ești convins că ai dreptate în tot și în toate, așa că ai discuții aprinse cu cei ce spun orice altceva în afară de părerea ta.

Fecioară

Ai senzația că cineva te urmărește din umbră și că te critică și extrem de tare. Simți cum energii negative se îndreaptă spre tine. Calmează-te și analizează bine situația.

Balanță

Ți-ai pierdut șansele în reușită într-o anume situație. Ridică-ți moralul și treci peste, toate se întâmplă cu un scop. Nu a trebuit să fie așa! Nu a fost pentru tine de datat aceasta.

Scorpion

Energia ta prea multă pare că nu este pe placul inamicului. Controlează-ți bagajul de enrgie care privește: ceartă, răzbunare sau urâ. Trebuie ca pe 16 aprilie să te înconjori cu mulți oameni calzi.

Săgetător

Ești stimulat de o ambiție aparte nu numai în cursul zilei de marți. Primești semne că visele tale vor deveni curând realitate.

Capricorn

Valorile sunt extrem de importante pentru tine în relații de orice gen. Îți place ca totul să fie în concordanță cu anumite principii, cu o rațiune puternică.

Vărsător

Ești ținut pe loc de câțiva oameni de la care nu te-ai fi așteptat. Ei îți spun mereu că nu se poate, că nu poți, că nu ești în stare.

Pești

Un prieten te-a rănit foarte mult cu puțin timp în urmă. Cu toate astea, ești dispus să le arăți că ești mai bun decât ei și să ierți.