News

Horoscop zilnic, marți, 16 iulie 2019. Vărsătorii dau de greu când nu se așteaptă

15.07.2019 | 16:30
Horoscop zilnic marti 16 iulie 2019 Varsatorii dau de greu cand nu se asteapta

Potrivit horoscopului zilnic, marți, 16 iulie 2019, Vărsătorii vor avea parte de momente destul de dificile. Vor fi puși în situații neplăcute la locul de muncă și vor fi trași la răspundere de cine nu se așteaptă. Acești nativi trebuie să fie ceva mai atenți la deciziile pe care le iau, dar mai ales la felul în care le pun în practică.

Horoscop zilnic, marți, 16 iulie 2019: Zi liniștită pentru Gemeni și Lei

Unele zodii se vor bucura de liniștea zilei de marți, mai ales că este ziua perfectă pentru a face planuri de viitor. Aici vorbim în special despre Gemeni și Lei, pentru care unele telefoane care vin din străinătate s-ar putea să fie salvarea de care aveau nevoie. Au loc transformări spectaculoase din multe puncte de vedere.

Berbec

Berbecii sunt tare uituci și din această cauză pot avea parte de câteva probleme. Li se recomandă să își noteze toate lucrurile pe care le-ar putea uita. În rest, e o zi normală, fără prea multe bătăi de cap.

horoscop zilnic 16 iulie 2019 cerc cu zodii si simboluri
Vărsătorii au o zi grea. Sursa foto: 4usky.com

Taur

Taurii au de făcut câteva acte, sunt puși pe rezolvat multe probleme birocratice. Au parte de sprijin din partea anumitor persoane și se poate spune că au și pile, deci treaba poate merge ca pe roate, contrar așteptărilor.

Gemeni

Gemenii sunt liniștiți și gata de o nouă zi în care să facă tot ce le place. Au de gând să rezolve anumite lucruri legate de locul de muncă, asta pentru că termenele limită se apropie.

Rac

Racii nu sunt foarte încântați să fie trași de ureche de persoane pe care abia ce le cunoaște. Sunt foarte sensibili la critici și de la o simplă supărare la un scandal e doar un pas.

Leu

Și Leii vor fi destul de ocupați. Sunt harnici ca niște albinuțe și vor avea și de ce. La finalul zilei, după atâta alergătură, vor fi satisfăcuți de tot ce au reușit să pună în practică.

Fecioară

Fecioarele devin pasionate de arta de a trăi și caută tot felul de tehnici care să le ajute să își armonizeze viața de zi cu zi. Nu e exclus să participe chiar la niște cursuri de yoga.

Balanță

Balanțele sunt grăbite și riscă să facă greșeli pe fondul oboselii și al agitației de jur-împrejur. Nu sunt tocmai în apele lor.

Scorpion

Acești nativi au multe nemulțumiri în această zi, însă, în continuare le lipsește curajul de a spune ce îi doare. Cineva îi va ajuta să rupă pisica în două.

Săgetător

Pentru nativii de foc, ziua este una perfectă pentru absolut orice își propun. E o zi de marți extrem de norocoasă.

Capricorn

Capricornii stau departe de forfota lumii pentru că vor să își recupereze zenul. Au parte de o zi liniștită.

Vărsător

Parcă e ziua ghinioanelor pentru acești nativi. Pe orice pun mâna ba se strică, ba nu funcționează cum trebuie.

Pești

Acești nativi de apă fac niște promisiuni mărețe față de persoana iubită. Sunt extrem de romantici.