Life

Horoscop zilnic: marți, 16 iunie. Gemenii se ambiționează să lucreze pe cont propriu

15.06.2020 | 15:24
Horoscop zilnic marti 16 iunie Gemenii se ambitioneaza sa lucreze pe cont propriu
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de marți, 16 iunie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere profesional. Asta pentru că te ambiționezi să duci la bun sfârșit cele mai dificile proiecte, în ciuda faptului că toată lumea pare să considere că nu ai experiența necesară.

Fă-i mândri pe cei care au avut încredere în tine, iar restul nu au decât să vorbească. Își vor înghiți cuvintele cât de curând. Pe de altă parte, dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, încearcă să nu te aventurezi de unul singur în „bătălii” dificile.

ADVERTISEMENT

Ai ajuns într-un punct în care doar alături de o echipă de oameni dedicați și muncitori, la fel ca tine, poți reuși. Fiecare va avea ceva de spus, așa că nu ezita să îi asculți cu atenție. Sfaturile lor te vor duce cu siguranță pe drumul cel bun.

Ce surprize îți rezervă astrele în ziua de marți, 16 iunie

Berbec

Este excelentă atitudinea pe care o abordezi faţă de criticii tăi cei mai acerbi, astăzi! Nu pleca urechea la judecăţi de valoare nemeritate, la predici pe care unii abia aşteaptă să le ţină cu superioritate. Ia-o în glumă, apelează la ironie, ba chiar şi la o oarecare atitudine jucăuşă în faţa acestora, pentru că vei vedea că nu au niciun drept să te atace. Deşi pui de multe ori la suflet vorbele dure, de data aceasta cel mai bine e să le iei peste picior, să răspunzi cu o poantă, să le arăţi că nu îţi pasă de ce ţi se spune cu autoritate pentru că nu eşti vinovat de nimic față ceea ce ţi se reproşează. Zâmbește şi mergi mai departe!

ADVERTISEMENT

Taur

Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o plăcere să te întorci acasă după o zi solicitantă, pentru că ştii că acolo cei dragi te vor răsfăţa cu atenţie, cu gesturi de afecţiune, cu sprijin necondiţionat. Poţi fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce şi câteva lacrimi, deci te poţi aştepta la veşti dintre cele mai speciale care vizează familia ta: o viitoare căsătorie, mutarea în casă nouă, o declaraţie de dragoste unică, naşterea unui copil sau orice alt moment cu iz de unicat care vă uneşte pe toţi laolaltă pentru a vă bucura la intensitate maximă.

Gemeni

Nu e recomandabil azi să lucrezi pe cont propriu, pentru că ai ajuns într-un punct în care contează enorm cooperarea, lucrul în echipă, comunicarea permanentă cu tovarăşii tăi. Fiecare are ceva de spus sau un rol de jucat în acest proiect, ca atare, nu e momentul cel mai potrivit pentru a-ţi recăpăta independenţa sau pentru a face opinie separată. Pune-ţi şi tu în joc energiile şi cunoştinţele pentru acest scop comun, din care în final, are toată lumea de câştigat. Vei fi susţinut, ajutat, completat perfect de oameni care au interese similare, deci daţi-vă mâna pentru acel țel pe care îl visează toată lumea.

ADVERTISEMENT

Rac

Declaraţiile de dragoste pot lua azi o formă mult mai entuziastă, de parcă abia acum te-ai îndrăgosti cu adevărat. Gesturile care vin de la persoană care te atrage te motivează şi te stimulează să te implici şi mai serios în relaţie. Schimbul de sentimente, de vorbe dulci, de promisiuni cu tentă sentimentală este extrem de intens încât eşti gata să spui că ţi-ai găsit jumătatea potrivită. Într-o atmosferă atât de înflăcărată pot avea loc numai evenimente speciale în doi: o destăinuire de suflet, primul sărut, o cerere în căsătorie.

Leu

Ca să treci peste momentul jenant la care te supune azi un rival, trebuie să faci mari concesii, deşi nu eşti obişnuit cu astfel de situaţii. De data aceasta ești în situația în care trebuie să renunţi la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar eşti convins că sacrificiul tău e un gest înţelept, pentru că, într-o zi, adevărul va ieşi la iveală şi vei redobândi ceea ce ţi se cuvine. Taci şi suportă nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plăti şi atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toată lumea. Azi eşti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umblă cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!

ADVERTISEMENT

Fecioară

Deşi, de obicei, eşti sigur pe tine şi spui lucrurilor pe nume, azi parcă nu mai ai acelaşi curaj în a-ţi exprima părerile, mai ales că nu ai argumente logice la tot ceea ce declari. Dacă nu eşti convins că ai dreptate, pune mâna pe o carte sau cere o confirmare de la cineva cu mai multă experienţă, ca mai apoi să îndrăzneşti să spui ce crezi cu fermitate. Această instabilitate se datorează unei incomplete cunoaşteri a problemei care te frământă, deci e nevoie de o documentare mai aprofundată. După ce vei citi mai mult, vei şti să-ţi expui punctul de vedere mai bine.

Balanță

Cineva îţi cere ajutorul şi eşti pregătit să i-l oferi cu generozitate, conştient că rezolvarea problemelor sale actuale depinde enorm şi de susţinerea ta. Tu deţii azi soluţia practică la ceea ce îl frământă şi, dacă tot ştii ce e de făcut, cum să nu intervii concret în problema sa pentru a-l ajuta să depăşească impasul? Nu aştepţi nimic în schimb, un simplu mulţumesc ţi-ar fi de ajuns. Ca atare, oferă tot ce ştii sau tot ce stă în puterea ta pentru a-l susţine pe cel de alături. Într-o zi, va face şi el la fel pentru tine!

Scorpion

Aştepţi cu multă bucurie etapa următoare a unei acţiuni care evoluează într-un ritm alert. Nu ai ajuns încă la apogeu, aşa cum sperai, dar simţi că te apropii din ce în ce mai mult de momentul maxim în care vei putea spune că visul ţi s-a împlinit cu adevărat. Sentimentul de împlinire care se cuibăreşte în inima ta este ca un balsam pentru tine, deoarece începi să-ţi recapeţi pacea interioară, după o perioadă în care nu ai avut linişte. Toate revin la normal, spre bucuria ta deplină.

Săgetător

Eşti mândru de tine, de realizările despre care vorbeşti tuturor celor pe care îi întâlneşti, iar aprecierile sincere pe care le primeşti, te motivează de minune. Meriţi felicitări, deci nu e doar lauda de sine! Când vezi cât de multă lume te aplaudă pentru ceea ce ai realizat, prinzi curaj să ţinteşti şi mai sus, cu şi mai multă încredere în forţele proprii. Țelul pe care ţi-l propui astăzi, deşi pare îndrăzneţ şi foarte sus, este tangibil pentru unul ca tine tocmai pentru că tot ce ai realizat până acum a demonstrat că eşti capabil de orice, dacă îţi menţii stima de sine la cote maxime.

Capricorn

Eşti ţinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care îţi ţin companie. Dacă ei văd în jur doar ce-i mai rău şi nu au nimic de care să-şi agaţe speranţele, e normal că, empatic şi impresionabil cum eşti, să aluneci şi tu pe aceeaşi pantă descendentă. Mai bine ieşi din astfel de medii, pentru că prezenţa lor nu-ţi face bine, ci îţi taie tot elanul pentru ce vroiai să faci. Ei îţi spun mereu că nu se poate, că nu e bine, că nu va ieşi nimic, şi, pentru că eşti într-o pasă emoţională hipersensibilă la stimuli negativi, te pot trage şi pe tine alături de ei, plângând unul pe umărul altuia.

Vărsător

Primeşti un verdict destul de sever care nu-ţi permite să duci mai departe ce ai început. Eşti nevoit să-i pui punct aici şi, pe moment, eşti trist pentru că nu e răspunsul pe care-l visai. Unde-i lege nu-i tocmeală! Ca atare, trebuie să accepţi acest final de drum cu oarecare smerenie, dar nu îl considera o înfrângere, ci o altă lecţie învăţată. Vei şti, altădată, să nu mai faci greşeli şi să urmezi doar căile corecte. Dacă acum se închide un capitol cu un refuz categoric, e semn că trebuie să schimbi imediat macazul, pornind pe calea cea bună.

Pești

Contactul cu autorităţile are un efect stimulativ asupra ta, de parcă ţi-ar mări voinţa de a demonstra că ai dreptate în ciuda criticilor care vin de la acestea. Conflictele la vârf pot fi aprinse, dar deţii toate resursele pentru a-ţi susţine punctul de vedere şi chiar a repurta o victorie de răsunet în faţa celor care, prin funcţie sau rang, cred că au dreptul să facă sau să spună orice. Nu e aşa şi le vei demonstra că, de pe poziţia ta, poţi avea ultimul cuvânt apelând la alte argumente decât forţa, aroganţa sau superioritatea.

ADVERTISEMENT