Life

Horoscop zilnic: marți, 16 martie 2021. Taurul poate avea o despărțire dureroasă

16.03.2021 | 02:00
Horoscop zilnic marti 16 martie 2021 Taurul poate avea o despartire dureroasa
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de marți, 16 martie 2021, vine cu surprize neașteptate pe plan sentimental. Foarte multe zodii au șansa de a-și îmbunătăți relația sentimentală, în timp ce altele se pregătesc pentru o nouă legătură. 

Semnele zodiacale sunt sfătuite să fie atente la felul în care gestionează situațiile din viața de zi cu zi. E foarte important să fie atente la ceea ce aud în jurul lor, dar în același timp să nu dea curs unor reacții ce ar putea strica parteneriate strânse.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate sunt aduse de FANATIK în rândurile de mai jos. Descoperă și tu care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte nativii în a doua zi din săptămână.

Horoscop zilnic pentru marți, 16 martie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Experiența profesională te ajută să evoluezi din ce în ce mai mult. Fii stăpân pe informațiile dobândite până acum, ai multe de câștigat.

ADVERTISEMENT

Taur

Atitudinea irascibilă te poate duce spre destrămarea unei relații. Fii atent la vorbele pe care le scoți pe gură, poți răni persoane dragi din jurul tău.

Gemeni

Cunoști oportunitățile înainte de a-ți ieși în cale. Ai o intuiție ieșită din comun, care te ajută să alegi cele mai bune variante pentru tine.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești ușor dezamăgit de rezultatele obținute. Ai muncit enorm în ultima vreme, însă nu ai ajuns în punctul în care ai fi vrut. Nu te lăsa învins.

Leu

Nu este o perioadă ideală pentru investiții. Nu intra în economii, s-ar putea să pierzi bani frumoși din cauza unor proiecte care sunt sortite eșecului.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Încearcă să lucrezi mai mult la relația cu partenerul de viață. Consolidează legătura prin exprimarea sentimentelor pe care le ai pentru celălalt.

Balanță

Lasă în urmă situațiile care au adus tensiuni în cuplu și reia legătura amoroasă. Fă în așa fel încât să fie mai bine pentru jumătatea ta.

Scorpion

Iubirea te poate lua prin surprindere pentru că vine de la o persoană neașteptată. Cineva își deschide sufletul și îți spune verde-n față tot ce simte.

Săgetător

Fii prudent și nu da frâu liber cuvintelor fără a măsura consecințele acțiunilor. S-ar putea să rănești persoane dragi din jur.

Capricorn

Ai mai multă grijă de tine și de sănătate. Nu ar strica să dai o fugă până la medic să vezi ce te deranjează. Nu mai aștepta ziua de mâine.

Vărsător

Scapă de toate lucrurile care nu îți aduc fericire în suflet. Elimină gândurile negative și fii mai pozitiv. Vezi lucrurile în perspectivă.

Pești

Înainte de a începe noi proiecte, termină-le pe cele din prezent. Nu este cazul să te aglomerezi aiurea, nu ai timp suficient pentru toate.

ADVERTISEMENT