Life

Horoscop zilnic: marți, 18 august: Balanța e gata pentru o schimbare majoră

17.08.2020 | 15:41
Horoscop zilnic marti 18 august Balanta e gata pentru o schimbare majora
ADVERTISEMENT

Gândul la cele trei ceasuri rele te înfioară, dar ai toate motivele să întâmpini ziua de marți, 18 august plin de speranță și cu zâmbetul pe buze. Asta pentru că norocul îți surâde în plan financiar și poți în sfârșit să iei de pe umerii tăi povara unor datorii mai vechi.

Unde mai pui că îți vor rămâne suficient bani pentru o investiție la care visezi de luni întregi. Bucură-te și profită din plin de cadoul pe care ți-l face Univers. Ai muncit destul. Îl meriți cu vârf și îndesat, la cât ai muncit pentru a-ți îndeplini dorințele.

ADVERTISEMENT

În plus, dacă te numeri printre nativii din zodia Balanță, ar cam fi timpul să echilibrezi puțin situația în viața ta. Și nu poți face asta decât printr-o schimbare majoră. Cine știe, poate că persoana iubită își dorește să vă mutați împreună.

Horoscopul zilei de marți, 18 august. Ce provocări te așteaptă

Berbec

Tu, singur, poți duce la îndeplinire un proiect care a ajuns într-un punct sensibil. Nu aștepta de la alții soluții, când totul stă doar în puterea ta de a-ți aduna forțele, de a te concentra asupra țelului propus, de a-ți impune punctul de vedere cu mai mult curaj. Nu alții îți pot spune ce e de făcut, ci totul stă numai în puterea ta.

ADVERTISEMENT

Ai calități de lider, știi ce vrei, poți să atingi ce dorești, deci trebuie doar să depășești slăbiciunea care te-a cuprins pe moment și să aștepți momentul potrivit pentru a acționa. Da, poate nici nu dormi noaptea de îngrijorare și stres, dar din insomniile tale se nasc și soluțiile curajoase!

Taur

Discuția cu o persoană mai matură are efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, te stimulează să-ți pui mintea la contribuție și să faci planuri mărețe de perspectivă, dar, pe de altă parte, îți taie un pic elanul, pentru că îți atrage permanent atenția că ceea ce visezi nu se ridică peste noapte, ci în timp îndelungat și cu imense eforturi.

ADVERTISEMENT

Merită să visezi că totul e posibil și că vei ajunge acolo cândva, dar trebuie să fii permanent conștient cât de mult ți se cere ca să-ți îndeplinești visul pe care celălalt ți-l alimentează cu argumente puternice.

Gemeni

Ia taurul de coarne și spune odată pentru totdeauna ce vrei, pentru că decizia ta de azi va restabili ordinea într-o stare de lucruri care nu te avantaja. Așa arăți cât de ferm poți fi atunci când în joc sunt interesele tale.

ADVERTISEMENT

Cineva a avut numai de câștigat de pe urma indulgenței de care ai dat dovadă sau a pasivității cu care ai tratat anumite aspecte, dar de data aceasta ți-a ajuns cuțitul la os și spui tare: gata! Și bine faci, pentru că așa oprești intențiile unui rival să te tot depășească prin mijloace incorecte, arătându-i că ești dispus la luptă dreaptă până la victoria finală.

Rac

O soluție practică vine exact când aveai mai mare nevoie de un pont salvator. Pune imediat în practică acest sfat, pentru că va rezolva cu bine o situație dezechilibrată.

Că e o aprobare la o cerere oficială prin care ți se face dreptate, că e o informație de care aveai nevoie și care nu-ți era accesibilă înainte, că e întâlnirea unei persoane care va juca un rol decisiv în proiectele tale ajunse în impas, vei primi acest dar cu brațele deschise și inima largă, convins că e un semn ceresc, că e colacul de salvare trimis către tine.

Dacă tot ți se oferă, nu căuta nod în papură, ca să vezi ce se ascunde în spatele bunelor intenții care se văd la suprafață.

Leu

Ai un efect benefic asupra celor nervoși care nu-și pot ține sub control agresivitatea fizică sau verbală. Chiar dacă ceilalți sunt puși pe harță, tu reușești să-ți păstrezi calmul și să-i tratezi pe toți cu atâta toleranță, încât îi vei dezarma mult mai ușor cu asemenea atitudine. Nimic nu te irită, nimic nu te scoate din sărite,

ci dai de fiecare dată replici pașnice, încât se miră toți că poți să-ți păstrezi cumpătul! Ești un exemplu de detașare și calm, pe care ar merita și alții să-l urmeze, pentru că ești de părere că, în situațiile tensionate, nu poți reacționa corect dacă lași nervii să preia conducerea.

Fecioară

Cu tovarășii potriviți, azi poți avea parte de un succes de răsunet. Singur, nu vei avea aceleași rezultate, ca atare, fă echipă cu persoane bine pregătite, ambițioase, a căror prezență te stimulează să dai tot ce ai mai bun din tine.

Proiectele colective, în care nimeni nu se erijează în lider cu orice preț, ci fiecare își joacă rolul care îi revine cu conștiinciozitate, pot duce la rezultate demne de toată lauda, ca atare nu încerca să fii singur, ci alătură-te oamenilor care te pot determina să lupți cu toate forțele pentru succes.

Balanță

Te bate gândul să faci o schimbare majoră în viața ta, cum ar fi o mutare într-o altă locuință, o schimbare de domiciliu sau de serviciu, sau doar o extindere a orizonturilor tale printr-o acțiune ce te ajută să crești, să evoluezi, să te dezvolți, să urci mai sus spre scopurile tale.

Excelentă idee, pune-o în aplicare și așteaptă cu răbdare să dea roade. Primul pas e mai greu, care implică acea decizie curajoasă în fața căreia ești chiar acum, dar ceva te face să te temi, deocamdată. Nu ai de ce, deții toate resursele potrivite pentru acest pas, și informația potrivită, și starea adecvată unei schimbări de direcție, deci… ce mai aștepți?

Scorpion

Aștepți cu sufletul la gură un moment decisiv pentru viața ta sentimentală, față de care ai o emoție cu totul aparte. Ai trac, ca înaintea primei întâlniri sau ca în ziua nunții, pentru că ai senzația că ceea ce se petrece acum în inima ta are o conotație profundă, de destin, ceva ce nu trăiești în fiecare zi.

Te pregătești sufletește pentru acel eveniment și ești de-a dreptul fericit, pentru că vezi și din partea celuilalt aceeași trăire intensă, semn că sunteți amândoi pe aceeași lungime de undă.

Săgetător

Nu te mai gândi la pașii parcurși până aici, la cât de greu ți-a fost înainte, ci contează că nivelul la care ești acum e unul stabil, clar, bine definit, care nu-ți mai inspiră nicio îndoială. Ai acum motive să spui lumii ce ai realizat, pentru că te simți în siguranță și nimic nu te face să te temi că ceva s-ar mai putea schimba.

Ai un puternic sentiment de securitate, ce te face să te relaxezi un pic, să cobori scutul protector pe care ți l-ai ridicat în jurul tău și să începi să spui lumii ce ai realizat, pentru că ai cu ce te lăuda! Din teamă sau din superstiție, preferi să ajungi mai întâi acolo înainte de a spune unde și cum!

Capricorn

Ești de mare ajutor persoanei iubite sau celor dragi, în general, pentru că azi au mai mare nevoie de tine. Ești alături de ei cu inima deschisă, preocupat de soarta lor, încercând să le oferi tot ce-ți stă în putință pentru a aduce un pic de alinare la greu.

Totul va părea mult mai simplu cu tine alături, pentru că găsești imediat o vorbă bună sau o încurajare potrivită pentru a le distrage atenția de la problemele lor, măcar pentru câteva minute. E modul tău de a le întoarce aceleași servicii pe care și ei le-au oferit în situații similare.

Vărsător

Dacă vrei o zi rodnică, fă echipă cu cei la care ții! Familia este centrul universului tău, pentru că de acolo îți extragi tu energia pozitivă, stimulentele de a merge mai departe, sursa de afecțiune necondiționată, și aceleași daruri prețioase le oferi și tu înapoi cu dragă inimă.

Viața de familie este armonioasă, frumoasă, un schimb reciproc de gesturi tandre și calde, vă susțineți reciproc și vă ajutați unii pe alții să vă exprimați în voie. Din această cooperare minunată se pot naște azi proiecte îndrăznețe din care fiecare are ceva de învățat, de oferit, de câștigat.

Pești

Te afli la capătul unei călătorii simbolice, pentru care ai depus mari eforturi, dar ai motive de mândrie personală pentru tot ce ai realizat pe parcurs. E vremea să pui punct unei etape, indiferent cât de dificilă a fost, căci acum contează doar faptul că ai reușit să duci totul la capăt cu brio.

Da, cu muncă, cu hopuri, cu lecții învățate, dar iată că nivelul la care ai ajuns îți inspiră bucurie deplină și un puternic sentiment de eliberare. Închizi ușa spre tot ce ai pătimit înainte, și contează doar sentimentul de fericire că s-a terminat, semn că niciodată nu trebuie să spui nu se poate. Iată că se poate.

ADVERTISEMENT