Life

Horoscop zilnic: marți, 18 mai 2021. Leul trăiește de ceva vreme cu capul în nori

18.05.2021 | 02:00
Horoscop zilnic marti 18 mai 2021 Leul traieste de ceva vreme cu capul in nori
Horoscop zilnic: marți, 18 mai 2021. Leul trăiește de ceva vreme cu capul în nori. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru marți, 18 mai 2021, vine cu o zi axată pe viața de familie și cea de cuplu. Cele 12 zodii se bucură de o zi pe placul lor din mai multe puncte de vedere. 

Potrivit astrologilor, se anunță momente perfecte pentru dragoste. Nativii au șanse mari să petreacă clipe de neuitat alături de partenerii de viață.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru a doua zi din săptămână sunt aduse de FANATIK în rândurile de mai jos. Ești gata să afli care sunt acestea?

Horoscop zilnic pentru marți, 18 mai 2021, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Nu duci lipsă de responsabilități la locul de muncă, dar și riscul de a greși este mai crescut. Cere ajutorul cuiva dacă simți că nu faci față situației.

ADVERTISEMENT

Taur

Se anunță discuții delicate cu partenerul de viață. Fii convins că vei ieși șifonat în urma dialogului cu cel de lângă tine, fii pe fază.

Gemeni

Deciziile luate de tine sunt bune și înțelepte. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună că nu poți realiza un anumit lucru, ai încredere în forțele proprii.

ADVERTISEMENT

Rac

Îndoiala a pus stăpânire pe sufletul tău și s-ar putea să ai o discuție neplăcută cu persoana iubită. Ai grijă la cuvinte, să nu rănești cumva.

Leu

Pregătește-te să te confrunți cu realitatea, ai stat destul cu capul în nori. E cazul să revii cu picioarele pe pământ, să fii realist.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E timpul să acorzi o atenție sporită mediului care te înconjoară. Selectează lucrurile pe care nu le mai folosești și scapă de ele.

Balanță

Reușești să realizezi tot ce-ți pui în cap. Dai dovadă de multă ambiție și nu te lași învins nicio secundă. Ești gata să lupți pentru ce-ți dorești.

Scorpion

Stresul îți poate afecta relațiile cu cei din jur. Poate ar fi timpul să lași deoparte lucrurile negative și să te axezi pe cele cu adevărat importante.

Săgetător

Acordă mai multă atenție detaliilor și în felul acesta te vei bucura de un moment remarcabil. Verifică totul înainte de a lua o decizie radicală.

Capricorn

Nu le mai permite celorlalți să aleagă pentru tine. Fii hotărât și decide pentru tine, pune-te pe primul loc. Gândește-te mai mult la persoana ta.

Vărsător

Ai ambiții mari, dar îți mai trebuie și timp să le duci pe toate la bun sfârșit. Poate e momentul să alegi care sunt prioritățile de pe ordinea de zi.

Pești

Momente speciale alături de persoana iubită. Este o zi numai bună pentru a petrece clipe de neuitat, poate chiar ai parte de o cină romantică.

ADVERTISEMENT