Life

Horoscop zilnic: marți, 22 septembrie 2020. Racul, motiv de fericire pentru cei din jur

21.09.2020 | 12:03
Horoscop zilnic marti 22 septembrie 2020 Racul motiv de fericire pentru cei din jur
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de marți, 22 septembrie 2020, vine cu energie pozitivă, discuții constructive și planuri pentru viitor, în special când vine vorba de partea sentimentală.

Zodiile sunt înzestrate cu forță și ambiție, motiv pentru care reușesc să treacă peste toate obstacolele care le ies în cale. Important e să învețe ceva din aceste lecții.

ADVERTISEMENT

FANATIK aduce în rândurile următoare evenimentele și întâmplările de care au parte semnele zodiacale. Descoperă și tu ce se întâmplă cu fiecare nativ în parte.

Horoscop zilnic pentru marți, 22 septembrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Tot ce-ți pui în gând se îndeplinește cât ai bate din palme. Ești înzestrat cu o putere interioară imensă și reușești să duci la capăt toate planurile trecute în agendă.

ADVERTISEMENT

Taur

Țintește cât mai sus și nu abandona misiunea până nu realizezi ceea ce vrei. Fii mulțumit că ești susținut de toate persoanele dragi din jur, mai ales de familie.

Gemeni

Discuții constructive cu partenerul de viață care te vor face să afli ce vreți pe viitor. Poate ar fi timpul să treceți la următorul nivel sau chiar să ajungeți la altar.

ADVERTISEMENT

Rac

Emani o energie pozitivă care îi încarcă și pe cei din jur. Ești o adevărată gură de aer proaspăt pentru oamenii cărora le ieși în cale în această zi.

Leu

Te-ai născut să fii lider. Impune-te la serviciu și ocupă postul și salariul la care râvnești de atâta timp. Fă-ți singur loc, dă din coate, vorba aia. Nu mai aștepta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Știi foarte bine ce vrei de la viață și nu te lași deloc înduplecat. Îți urmezi visul cu orice preț, chiar dacă oamenii din jurul tău nu sunt foarte încântați de planurile tale.

Balanță

În ultima vreme ai devenit mult prea cheltuitor. Ai adunat o grămadă de datorii și riști că ajungi la sapă de lemn dacă nu schimbi macazul cât mai repede.

Scorpion

Ai trecut prin multe, dar se pare că nu vrei să-ți înveți lecția. Repetarea unei greșeli la infinit nu te va ajuta la absolut nimic, ba dimpotrivă. Ai grijă ce pierzi.

Săgetător

Adori să fii în centrul atenției și să atragi laude și complimente, dar nu accepți nici în ruptul capul că și tu poți greși. Ești predispus unor bârfe.

Capricorn

Puternic și încrezător în forțele proprii reușești să-ți vezi visul împlinit. În sfârșit, deschizi afacerea mult visată, însă mare atenție cu cine te aliezi.

Vărsător

Iertarea nu este ideală când vine vorba de iubire. Șansele multiple te fac să te pierzi. Nu mai sta lângă o persoană care nu te apreciază așa cum ești.

Pești

Mereu cu nasul pe sus și plin de sine. Nu lași o imagine bună în urma ta, lucru care te afectează serios. Poate ar fi cazul să-ți revizuiești atitudinea.

ADVERTISEMENT