News

Horoscop zilnic: marți, 23 aprilie. O zodie se îndrăgostește

22.04.2019 | 16:23
Horoscop zilnic marti 23 aprilie O zodie se indragosteste

Horoscopul de azi indică faptul că, pentru majoritatea zodiilor, dragostea plutește în aer. Astrele indică ce vor face azi, 23 aprilie, cei 12 nativi ai zodiacului. Unii au câteva probleme financiare, iar altele…sunt îndrăgostite peste cap. Vor exista tentații și momente extrem de delicate pentru unele zodii care și-au găsit exact persoana potrivită, sufletul pereche.

Horoscop zilnic pentru marți, 23 aprilie

Horoscopul de azi, 23 aprilie, arată că vor exista persoane care se îndrăgostesc lulea. Există unele zodii care au parte de sărbători ca în povești, alături de toată familia, iar alții refuză vehement orice invitație. Vi se recomandă să fiți mai îngăduitori și mai relaxați, mai ales în preajma rudelor care se bucură de sărbători, nu le stricați fericirea.

“Ştii, nu îmi plac serile relaxate, pentru că am toleranţă scăzută la relaxare. Dacă mă înmoi prea tare, dau în pârg, ştii, şi apoi putrezesc. Relaxarea înseamnă a lăsa de o parte toate grijile şi tensiunile şi de a lăsa ordinea naturală a vieţii să curgă prin fiinţa ta.”

Horoscop pentru marți, 23 aprilie
Horoscop pentru marți, 23 aprilie

Berbec

Berbecii sunt cu gândul numai la schimbarea de job pe care o au în gând de mult timp. Azi, 23 aprilie, se pare că ești din ce în ce mai decis.

Taur

Taurii au un spirit aparte de sacrificiu în ziua de marți. Se anunță câteva zile grele pentru voi. Fiți ateți la nevoile voastre și a celor din jur. Nu uita că ai și tu rănile tale.

Gemeni

Gemenii au probleme mari! Au ocazia de a-și face o relație, dar persoana de care îți place are un partener. Deși aceasta nu ține cont de a doua persoană, ție îți pasă.

Rac

Racii trebuie să învețe să citească mai bine printre rânnduri. Fiți mai atenți la ce vi se transmite, răspunsurile adevărate nu vor veni niciodată așa ușor.

Leu

Leii se simt fără ajutor în ziua de 23 aprilie. Caută modalități prin care să ieși la liman, asta îți va ocupa toată ziua de marți. Este cel mai bun moment pentru a face confesiuni.

Balanță

Balanțele trebuie să fie din ce în ce mai atente la atitudinea pe care o au față de ceilalți. Este foarte important să nu veți doar partea goală a paharului.

Scorpion

Fiți mai romantici! Aveți, din păcate, obiceiul de a fi rece cu cei pe care îi placi cu adevărat Este dureros un compromis acum, dar ai dreptate să apelezi la el, acesta este soluția.

Săgetător

Săgetătorii își dedică ziua pentru dezvoltarea unei idei noi. Acest lucru ar putea însemna un proiect extrem de bănos. Cineva apropiat de tine va avea o nevoie deosebită de grija ta.

Capricorn

Capricornii vor ca în ziua de 23 aprilie să își mărească autoritatea oficială. Încercați să vă abțineți de la flirturi diverse cu anumite persoane.

Vărsător

Vărsătorii au o zi de marți productivă și simplă. S-ar putea să ai parte de sprijin din partea unor persoane necunoscute, lucru ce te bucură.

Pești

Peștii sunt surpriși azi, 23 aprilie, de vizita cuiva. Vi se recomandă să fiți mai atent ca să nu vă lăsați păcăliți.