News

Horoscop zilnic marți, 28 mai! Banii încep să vină pentru mai multe zodii!

27.05.2019 | 18:04
Horoscop zilnic marti 28 mai Banii incep sa vina pentru mai multe zodii

Horoscopul zilei de marți, 28 mai, aduce vești bune pentru mai toate zodiile. Și vorbim despre vești financiare! Mai toate încep să facă bani. Ba își mai găsesc o colaborare, ba deschid o afacere, cert este faptul că vor uita de problemele financiare!

Așa arată horoscopul zilei de marți, 28 mai

Berbec

Berbecul este martorul unui gest de mare tandrețe din partea prsoanei iubite, ceea ce îl va face pe Berbec să se gândească la căsătorie! Berbecul primește și vești bune și poate chiar o șansă să-și îmbunătățească veniturile. La serviciu este apreciat și s-ar putea să fie chiar promovat.

Taur

Nativul Taur este dorit cu ardoare de o persoană care face tot posibilul să petreacă mai mult timp în preajma sa. Este un an bun pentru căsătorie, iar aceasta chiar ar putea avea loc. Aveţi de luat nişte semnături şi să perfecţionaţi o situaţie, să urniţi un mecanism – poate financiar, o sponsorizare, să se mişte, să vă echilibraţi financiar.

Horoscop 28 mai
Horoscop 28 mai. Săgetatorii vor face mai mult pentru ca pot

Gemeni

Gemenii trebuie să se readune și să-și depășească propriile realizări. Cu toții se așteaptă la așa ceva de la dumneavostră pentru că știu că aveți capacitatea de a o face. Trebuie să vă duceți la bun sfârșit însă proiectele la care lucrați acum, deoarece vă bucurați de susținere neașteptată.

Rac

Lucrurile stau din ce în ce mai bine cu persoana iubită. Aveți parte de un echilibru frumos acasă, ceea ce se reflectă și în activitatea de la serviciu. Vi se poate împlini visul de a avea copii, iar dac-aveți o să vă faceţi timp să ieşiţi împreună mai des, să le oferiţi tot ce v-au cerut şi chiar merită să primească.

Leu

Sunteţi invitaţi la o masă festivă, poate e o ceremonie chiar la voi în familie şi o să fie o atmosferă de nota zece. Poate faceţi o trataţie, chiar şi la restaurant, c-aţi semnat, în sfârşit, nişte acte, că aţi devenit proprietari, c-aţi absolvit nişte cursuri şi viaţa voastră e şi mai frumoasă.

Fecioară

Se poate să vă treziţi cu un musafir, în trecere prin oraşul vostru şi să ieşiţi la o cafea, un tur de locaţie. E posibil să plecaţi într-un grup restrâns pe undeva, să revedeţi nişte prieteni, locuri dragi, să aveţi o stare de spirit şi mai bună, să fie un moral sus de tot.

Balanță

Invitaţie la drum, poate ajungeţi pe litoral, faceţi plajă, mâncaţi ceva bun şi vă-ntoarceţi până la noapte. Pasiunile înfloresc, e un tumult sufletesc pe care-l puteţi împărţi cu fiinţa iubită, dar se poate să iasă şi scântei, pe care tot voi o să le stingeţi că sunteţi pacifişti din fire

Scorpion

Prezenţa cuiva o să vă cureţe de tot stresul de zi cu zi şi o să vă-ncălzească inima, chiar şi fără să spună o vorbă, cu privirea. Noutăţi, care să v-aducă steluţe în priviri, poate vă-ndragostiți, vi se fac jurăminte de credinţă, de dragoste, are loc vreo cerere în căsătorie!

Săgetător

Nativii Săgetător sunt pe cale să-și sporească veniturile materiale. Cineva vă va propune o colaborare care se va dovedi a fi de bun augur. Un prieten vă va încuraja să faceți mai mult. La serviciu, acasă, în societate. Aveți această capacitate, însă vă trebuie doar un imbold.

Capricorn

Cu partenerul de cuplu se poate regla o situaţie care genera tensiuni şi o să vă meargă mai bine, dar în ritm moderat. O problemă de familie se rezolvă, poate-a fost cineva bolnav şi l-aţi ajutat cu ce s-a putut, sau aţi dat o mână de ajutor la nişte reparaţii, o zugrăveală, ori la un mutat.

Vărsător

Vărsătorul se va relaxa la o mică plimbare. În plus, se pare că încep să vină banii de care aveți nevoie, deoarece veți fi invitat la o nuntă, un botez o petrecre unde se va dansa și se vor cheltui bani. Situația materială precară din ultima perioadă pare să se regleze, ușor, ușor.

Pești

Peștii fac bani și au succes. Vor accepta o colaborare care îi va scoate din impasul financiar în care s-au aflat în ultima perioadă. mai mult, se pare că veți primi și o autorizație pentru o mică afacere, dacă aveținevoie. Așadar se anunță vremuri bune pentru Pești.