Life

Horoscop zilnic: marți, 4 august. Fecioarele primesc vești bune

03.08.2020 | 10:10
Horoscop zilnic marti 4 august Fecioarele primesc vesti bune
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de marți, 4 august, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere profesional. Asta dacă nu te gândești deja la mare, la soare și la vacanța departe de stresul cotidian.

Proiectul pe care te pregătești să îl începi îți va aduce o mărire de salariu și aprecierile tuturor celor din jur, așa că tratează-l cu cea mai mare seriozitate. Și nu uita că într-o astfel de activitate răbdarea este un element cheie.

ADVERTISEMENT

În cazul în care te numeri printre nativii din zodia Fecioarei, vestea pe care o vei primi te va face să uiți de cele trei ceasuri rele și te va stimula să revii asupra unor sarcini mai vechi. Nu de alta, dar te vei simți capabil să faci ceea ce până mai ieri ți se părea de-a dreptul imposibil.

Ce surprize îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 4 august

Berbec

Ești mai timid și nu reușești să exprimi tot ceea ce simți, indiferent că e vorba de iubire, de teamă sau de nemulțumiri. Le ții în tine, ceea ce creează o stare de tensiune ce ți se reflectă pe chip. Numai persoana iubită simte că se petrece ceva cu tine și încearcă să se apropie mai mult de inima ta, arătându-ți astfel că-i pasă ce ai. Tu nu vrei totuși să-l împovărezi cu problemele tale, preferând să le duci singur în spate. Fă un efort să-ți descătușezi inima și să dai afară ceea ce te macină: te vei simți mult mai bine!

ADVERTISEMENT

Taur

Ești captiv în propriile tale frici care nu te lasă să te manifești așa cum ar trebui. Fiindu-ți permanent teamă de ce o să spună ceilalți dacă-ți exprimi punctul de vedere mai liber, nu faci altceva decât să te retragi în umbră și să lași pe alții să te depășească. Lasă temerile inutile deoparte, eliberează-te de îndoială și de tendința de a te auto-critica de parcă ai fi cel mai mare dușman al tău. Lasă în urmă tot ce te ține pe loc și fă un pas în față, ca să arăți ce poți. Chiar dacă nu ești perfecțiunea întruchipată, meriți să atragi atenția asupra ta pentru că sigur ai tu un as în mânecă.

Gemeni

Dacă pornești acum o acțiune nouă, ai toate șansele s-o vezi îndeplinită în timp foarte scurt, pentru că prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o inițiativă nouă, curajoasă, deci nu aștepta nici să-ți spună alții ce să faci, nici să te împingă alții de la spate, pentru că azi contează curajul propriu de a spune start! Dacă ești la începutul unei acțiuni de la care ai mari așteptări în perioada următoare, fii sigur că momentul este excelent și vei vedea cum se ridică toate repede și bine, parcă ocrotite de noroc!

ADVERTISEMENT

Rac

Dacă un anumit plan a ajuns la final, nu trebuie să-l privești ca pe un capăt de drum, ci ca pe o provocare spre etapa următoare. Ia o pauză și încearcă să înțelegi unde ai ajuns, pentru a te putea folosi de experiența acumulată pentru a trece la nivelul următor. Privește înapoi cu recunoștință, pentru că ai primit, pe parcursul acestei aventuri, toate resursele necesare pentru a-i face față cu succes. Chiar dacă nu ai ajuns exact la scopul propus inițial, cu siguranță ai ajuns la un nivel folositor pe care îl vei putea duce mai departe. Ai încredere că tot ce ai construit până acum are un rol în viața ta de acum încolo, pentru că nimic nu e întâmplător.

Leu

Nu are rost să te lași împovărat de griji care chiar nu au ce căuta azi în mintea ta. Chiar dacă problemele de orice natură mai apar în viața oamenilor, ele vin și trec, precum valurile oceanului. Valurile uneori pot naște furtuni, dar alteori oceanul e atât de lin și de calm încât te poți cufunda în el fără teamă. Așa e și bunăstarea, un ocean imens de resurse din care poți pescui de fiecare dată ce ai nevoie. Trebuie doar să te lași cuprins de lumina abundenței, care te înconjoară în fiecare clipă, dar numai tu ești cel care trebuie să deschidă brațele pentru a primi. Ai încredere în dreptul tău de a fi fericit pentru a deschide poarta succesului.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vestea care apare azi prin intermediul unui amic are un efect mobilizator asupra ta și te stimulează să te apuci serios de o activitate nouă, cu un consum imens de energie, dar ai toate resursele necesare pentru a înainta în forță. Nu numai că îți place ceea ce faci, dar te pune foarte bine în evidență, deoarece te folosești de trăsăturile tale specifice, de ceea ce știi tu mai bine să faci. Rareori ai ocazii atât de bune de a te afirma, de a valorifica propria zestre nativă, deci fă un pas în față și arată cine ești!

Balanță

Stai puțin și gândește-te la planurile tale cele mai importante din acest moment și ai să descoperi cât de multe resurse ai la dispoziție. Prima dintre ele este, cu siguranță, creativitatea ta debordantă, ca atare ascultă ce-ți transmite geniul tău creator care naște idei pe bandă rulantă. Merită puse în aplicare imediat, pentru că sunt soluții excelente pentru a duce mai departe ceea ce clădești. E un demers de durată, nu trebuie să te aștepți la rezultate imediate, dar e și mai motivant să vezi că ideile tale nasc alte idei, că un succes îl generează pe altul și așa înaintezi pas cu pas spre finalizarea unui proiect de toată frumusețea. Caută modul care te reprezintă cel mai bine pentru a materializa ideile tale de succes!

Scorpion

Atmosfera e perfectă în jurul tău, probabil tu ești motorul tuturor acțiunilor interesante de astăzi și reușești să-i ții aproape și pe alții cu interese similare. Parcă e chiar loc de petrecere, pentru că lumea are chef de distracție, se simte bine și poate chiar se ivește o ocazie de a sărbători un eveniment care bucură pe toată lumea. Este o zi lejeră, ca de vacanță, în care nimic nu te îngrijorează, nu vezi nimic negru în preajma ta și îi molipsești și pe alții cu această stare de bună dispoziție binefăcătoare.

Săgetător

Primești exact veștile de care aveai nevoie pentru a redresa o situație pe care o făceai să pară mai gravă decât era în realitate. Când vezi acum ce simplu este, parcă îți vine să și râzi, dar numai tu știi cât de dificil ți s-a părut cât timp ai fost direct implicat. Acum e o plăcere să discuți despre cât de responsabil le rezolvi tu pe toate. Consideri că prin ceea ce ai trecut nu a fost deloc o greșeală, ci dimpotrivă, o lecție bine înțeleasă și o provocare rezolvată cu brio cu care te vei putea mândri multă vreme de acum încolo. Totul s-a clarificat și ești mulțumit că ai trecut prin asta!

Capricorn

Discuțiile pe care le ai acum cu o persoană de sex opus au o conotație specială, de parcă l-ai simți pe Cupidon că survolează zona. Dacă așteptai iubirea în viața ta, fii foarte atent la împrejurările de bun augur ale acestei întâlniri, pentru că de aici s-ar putea naște o relație cu adevărat importantă. Mulți își pot întâlni acum jumătatea predestinată, alții iau decizii cât se poate de mature și de înțelepte cu privire la viața lor sentimentală. Azi se pot clădi relații, azi se pot scrie povesti de amor, azi se pot trasa direcții de viitor în iubire, deci lasă-te dus de val și iubește cu toată ființa ta. Nu e un joc, e ceva extrem de serios, tocmai de aceea încearcă să nu-ți pierzi complet luciditatea din cauza fluturilor din stomac!

Vărsător

Nu privi judecata altora ca pe un afront personal, pentru că vei descoperi într-o zi că ceea ce ți se reproșează acum, chiar și cu ton ridicat, este purul adevăr. Dacă iei acum măsurile care se cer, vei putea repara la timp o situație din care ai putea avea de suferit mai devreme sau mai târziu. Ca atare, nu fugi de adevăr, chiar dacă deranjează. Ia taurul de coarne și acceptă schimbarea obligatorie, fără a considera totul nici ghinion, nici pedeapsă, ci șansa justă de a redresa situația în cel mai corect mod. Repararea greșelii este șansa ta de a te dezvolta, altfel rămâi blocat într-un punct mort.

Pești

Aşteptarea ta a luat sfârşit deoarece se poate spune că ai ajuns în faţa unui vis împlinit! Totul se termină cu bine, chiar aşa cum ai dorit şi de aceea ai toate motivele să fii mândru de tot ce ai realizat până acum. Poate mai e loc de ultimele retuşuri înainte de a pune punctul final, deci profită de această zi pentru a trece în revistă etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totuşi nimănui de această realizare până ce nu devine deja un fapt concret pentru care poţi băga mâna în foc.

ADVERTISEMENT