Life

Horoscop zilnic: marți, 8 septembrie 2020. Balanțele obțin o sumă importantă de bani

08.09.2020 | 09:00
Horoscop zilnic marti 8 septembrie 2020Balantele obtin o suma importanta de bani
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă horoscopul de marți, 8 septembrie 2020. Se anunță mari schimbări pentru toate zodiile.

De aceea, nu sunt excluse și vor putea exista chiar cereri în căsătorie sau mutări de locuință. Berbecii, Balanțele, dar și Leii au un noroc foarte mare la bani, la început de săptămână.

ADVERTISEMENT

Veștile se anunță surprizătoare și la capitolul amoros pentru anumiți nativi ai zodiacului european. Ar putea experimenta trăiri noi, fie să plece în vacanțe neplanificate.

Horoscopul zilnic pentru marți, 8 septembrie. Ce se întâmplă cu zodia Balanță

Berbec

Berbecii se gândesc că e momentul să acționeze și să ceară o mărire de salariu. La rândul lor, șefii și superiorii care îi coordonează au o stare de spirit excelentă. Ar putea fi chiar șansa lor norocoasă.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii se simt mai romantici ca de obicei. De aceea, nu este exclus să orgaznizeze chiar o cină romantică, alături de persoana iubită.

Gemeni

Acești nativi traversează o perioadă foarte înșelătoare. Ar putea avea dorința de-a pleca într-o escapadă cu partererul, dar nu le vor fi împărtășite sentimentele.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii nu trebuie să își plece urechea la bârfele din jurul lor. Dacă aud informații secrete sau compromitățoare despre altcineva, ar trebui să le țină doar pentru ei.

Leu

Leii pot avea parte de un bonus la salariu. Ideile lor creative vor fi pe placul șefilor, de aceea ar putea avea parte și de răsplata cuvenită pentru eforturile lor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Mintea Fecioarelor zboară astăzi la cote foarte mari. Orice idee li se pare bună vor trebuie să o salveze, pentru că îi va ajuta mai târziu în cariera lor.

Balanță

Balanțele au un vis pe care îl consideră premonitoriu, dar nu trebuie să se lege prea mult de aceste detalii. Odată ce se vor calma vor constata că au reușit de fapt să găsească o soluție pentru suplimentarea veniturilor.

Scorpion

Scorpionii sunt mai amabili ca de obicei. Dovadă o face modul în care se comportă cu cei din jurul lor. Dacă vor dori să se implice în anumite proiecte, o vor putea face cu brio, pentru că invitațiile există pe măsură.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să aibă mai multă băgare de seamă pentru că se pot îmbolnăvi. Este o perioadă în care trebuie să se ferească de la orice mediu știu că le este nefavorabil.

Capricorn

Capricornilor le este captat interesul de un capitol cu totul nou. Se vor concentra mai mult pe un proiect și acest lucru îi va determina să călătoarească mai mult, în viitorul nu foarte îndepărtat.

Vărsător

Vărsătorii se simt ceva mai visători. Ar putea afla că i-au inspirat pe alții prin ideile lor foarte bune. Vor decide să facă anumite schimbări în locuință, pe seară.

Pești

Peștii vor trebui să poarte o discuție cu partenerii lor de afaceri, nu este exclus să se bazeze mai mult pe alții, dacă succesul e unul neașteptat în bussiness-ul lor.

ADVERTISEMENT