Life

Horoscop zilnic: marți, 9 iunie 2020. Fecioarele nu se simt bine, iar Scorpionii au probleme financiare

08.06.2020 | 12:09
Horoscop zilnic marti 9 iunie 2020 Fecioarele nu se simt bine iar Scorpionii au probleme financiare
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de marți, 9 iunie vine cu provocări la orice pas, mai ales din punct de vedere profesional. Asta pentru că trebuie să duci la bun sfârșit proiecte importante și nu te simți în stare. Nici viața sentimentală nu trece prin cele mai bune momente, așa că trebuie să găsești soluții și să le împaci pe toate.

Horoscopul zilei de marți, 9 iunie

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Fecioarei ar fi indicat să amâni deciziile importante. Nu de alta, dar începi ziua cu stângul și e posibil să o continui în această manieră, așa că încearcă să te odihnești puțin.

ADVERTISEMENT

Berbec

A venit vremea să te întorci un pic înapoi, la o etapă mai veche a unui proiect în desfăşurare pe care nu ai încheiat-o cum trebuie atunci. Acum ai o soluţie eficientă care merită aplicată şi totul va ajunge mai uşor la un nivel care să-ţi inspire încredere. Cândva, nu ştiai ce trebuie făcut, erai complet debusolat, dar între timp ai mai adunat ceva informaţii şi experienţă şi acum ştii ce se cere. Fii pregătit deci să închei acel capitol ce rămăsese în coadă de peste în trecut, dar vei vedea că a meritat să-l laşi să aştepte, pentru că rezolvarea de acum pare a fi cea mai bună.

Taur

Uneori e bine să păstrezi o oarecare urmă de discreţie asupra surselor tale de venit, pentru a nu stârni invidii inutile. Eşti tentat să te lauzi cu o reuşită financiară sau cu o investiţie de zile mari, ceea ce nu va fi privit cu ochi buni de cei care nu sunt pe acelaşi nivel. Nu vorbi despre bani astăzi, chiar dacă ai avea suficiente motive de satisfacţie, deoarece ai în preajma câteva persoane care sunt într-o mare prăpastie financiară şi ar putea începe să te judece sau să gândească vrute şi nevrute despre felul în care ţi-ai câştigat banii.

Gemeni

Bucură-te de liniştea care s-a lăsat în casă ta pentru a stă de vorba pe îndelete şi a pune ţară la cale în familie. Chiar dacă ai putea spune că e o zi dedicată rutinei, de-a dreptul plictisitoare pentru un amator de provocări, aşa că tine, vei descoperi cât de multe lucruri se pot face când nimic urgent sau stresant nu te presează de la spate. Ocupă-te de acele lucruri care stăteau pe loc de la o vreme, pentru că aveţi cu toţii starea necesară de a le analiză la bani mărunţi şi a descoperi eventualele nereguli. Nu grăbi cu nimic lucrurile, mulţumeşte-te cu monotonia!

Rac

Un final de drum demult anunţat se materializează astăzi şi, pe moment, te lasă fără direcţie. Nu privi acest sfârşit că pe un eşec, ci e o ocazie bună de a lua o pauză şi a te detaşa de toate, că, mai apoi, să gândeşti o strategie nouă. Nu îţi ies toate lucrurile aşa cum ai speră, mai dai piept şi cu piedici, dar din toate ai ceva de învăţat. Cel mai mult regreţi faptul că cineva ţi-a atras atenţia că se apropie acest moment, dar nu ai ţinut cont de avertismente, că eventual să iei măsuri din timp. Acum e prea târziu să mai schimbi direcţia, poţi să pui doar punct. Şi de la capăt!

Leu

Cel mai bine te simţi printre oameni cu care intri uşor în discuţie. Ai norocul de a da peste persoane tinere, vesele, puse pe glume care te stimulează şi pe ţine la dialog. Reuşeşti să te relaxezi complet în asemenea companie amuzantă, pentru că umorul are efecte binefăcătoare asupra ta la final de săptămâna. Şi prezenţa copiilor este la fel de benefică, deci coboară un pic la nivelul lor şi simte-te liber să faci ce vrei. Îţi vei încarcă bateriile făcând lucruri simple şi plăcute care îţi aduc aminte de copilărie.

Fecioară

Te simţi ciudat în pielea ta, având mereu impresia că cei din jur te privesc cu ostilitate şi nu au încredere în ţine. Dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că ceea ce simţi e doar o reflectare a părerii pe care o ai despre ţine însuţi în acest moment. Nu ceilalţi îţi găsesc atâtea defecte, nu ceilalţi te judecă atât de aspru, ci tu, singur, îţi iei pe umeri o vină care nici măcar nu te reprezintă. Suferi de o uşoară manie a persecuţiei, având mereu senzaţia că cineva te pândeşte din umbră doar că să te critice, dar nimeni nu are nimic cu ţine. Eşti nemulţumit de propria ta persoană, pentru că te priveşti printr-o oglindă deformată: vezi orice punct slab că pe un dezastru!

Balanţă

O zi în prezenţa celor mai dragi persoane nu poate fi decât un dar divin, deci bucură-te de tot ce ţi se oferă cu generozitate pentru fericirea ta. Ai motive de distracţie, de veselie, de bună dispoziţie, de parcă toate problemele de până mai ieri au dispărut că prin farmec. Te comporţi că un copil lipsit de griji şi bine faci, pentru că numai o astfel de atitudine pozitivă îţi poate garanta o zi excelenţă. Iubirea e şi ea motiv de fericire, pentru că cel drag te răsfaţă în permanentă cu gesturi tandre şi frumoase.

Scorpion

Un hop financiar te obligă să opreşti orice afacere în derulare până la noi ordine. Posibil să resimţi un gol în portofel, peste care vei trece, dar cât timp nu primeşti bani în plus care să acopere lipsa, nu poţi merge mai departe în ce ţi-ai propus. Poate e vorba de o amânare a unei plăti, de incapacitatea de a-ţi achita o datorie mai veche, de imposibilitatea de a cumpără acum un obiect pentru care ai făcut deja sacrificii, că atare e bine să laşi investiţiile pe altădată. Momentan, nu mai sunt posibile şi nici recomandabile, dar în curând se va reechilibra balanţă.

Săgetător

E o plăcere să te afli în compania prietenilor, pentru că ei sunt alături de ţine cu toată inima şi abia aşteaptă să te sprijine cu ceea ce le stă lor în putinţă. Cere-le ajutorul, nu încerca să le faci pe toate singur, pentru că azi chiar ai la cine apela. Există cel puţin o persoană care deţine soluţia la problemă. Capricorn Efortul colectiv la care ţi-ai adus şi tu contribuţia a ajuns într-un punct din care deja se întrevede succesul! Nu uită că nu ai fi ajuns aici fără cei din jurul tău, că atare cel mai motivant lucru e să va apreciaţi deschis unii pe alţii, să va recunoaşteţi fiecare rolul în acest demers care, iată, se apropie de nivelul sperat de toată lumea. Şi tu eşti apreciat pentru ceea ce ai realizat alături de ceilalţi, ca atare nu uita să fii şi tu amabil, generos în cuvinte de laudă, pentru că ele sunt recompensă care va încânta pe toţi în parte şi va împing mai departe.

Vărsător

Felul mai sever în care vorbeşti celor din jur îi poate intimida pe cei mai sensibili sau pe cei care nu se ridică la nivelul tău intelectual. Te simţi bine în această postura, dar nu prea ai satisfacţii dacă o faci pe deşteptul în faţă celor mediocri. Dacă vrei să-ţi măsori isteţimea cu adevărat, fă-o ci cei de acelaşi rang, că să îşi dai seama câte ştii. Ceilalţi oricum nu ştiu mai nimic din ceea ce povesteşti tu şi oricum vei străluci, chiar şi prin lucruri mărunte.

Peşti

Toate problemele vin şi trec, sunt evenimente ciclice în viaţă oricui, de aceea nu are rost să-ţi torni cenuşă în cap dacă azi treci printr-o astfel de situaţie. Nu e nici prima nici ultima oară când trăieşti un astfel de moment cu o încărcătură energetică predominant negativă, dar există ceva bun în toate. Fără câte un mic motiv de suferinţă, din când în când, nu ai lua măsurile care se cer pentru a echilibra balanţă în viaţa ta. Dacă toate ar curge lin şi frumos, te-ai mulţumi cu acea stare de fapt, ori, câte un mic cu/ tremur, că cel de azi, cere de la tine gesturi decisive.