Life

Horoscop zilnic: marți, 9 martie 2021. Berbecii pot pune bani deoparte

09.03.2021 | 02:00
Horoscop zilnic marti 9 martie 2021 Berbecii pot pune bani deoparte
ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru marți, 9 martie 2021, aduce situații noi și vești bune în viața profesională pentru nativi. Se anunță schimbări și noroc în plan financiar pentru unele zodii. 

Pe de altă parte, există și nativi care au parte de vești neașteptate și evenimente imprevizibile, dar reușesc să ducă toate treburile la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cei 12 nativi. Află din rândurile de mai jos care sunt întâmplările și evenimentele de astăzi pentru semnul tău zodiacal.

Horoscop zilnic: marți, 9 martie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Este o zi perfectă pentru a face achiziții noi și pentru a pune la punct anumite proiecte. Munca ta va fi cât de curând răsplătită și poți începe să pui niște bani deoparte pentru planuri viitoare.

ADVERTISEMENT

Taur

Rezolvi o situație care nu ți-a dat pace o perioadă mai lungă și primești o veste bună din partea șefilor. Te poți aștepta la o promovare, pentru că e timpul să treci la următorul nivel și să ai noi responsabilități.

Gemeni

Ideea de a face o schimbare în carieră se află de mult în gândurile tale, dar nu știi ce ți s-ar potrivi, din moment ce ai o rutină de atâta timp. Trebuie să te documentezi și să ceri opinii ca să poți face o alegere cît mai bună pentru tine.

ADVERTISEMENT

Rac

Este momentul potrivit să ieși din zona de confort și să experimentezi noi activități. Simți neviia de puțină adrenalină în viața ta după o perioadă în care ai lucrat tot timpul.

Leu

Simți că o persoană din grupul de prieteni nu este sinceră cu tine și sunt șanse mari să ai dreptate. E mai bine să spui cât mai puține lucruri despre viața ta în preajma acestei persoane ca să poți evita neplăcerile viitoare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Oamenii îți dau sfaturi bune legate de viața personală sau profesională și tu, la rândul tău, îi ajuți cum poți. Ești o persoană generoasă și oamenii se pot baza pe tine la nevoie.

Balanță

Întâlnești o persoană care îți va schimba unele percepții și care va avea o influență foarte mare în dezvoltarea ta personală. Urmează o perioadă destul de încărcată, dar vei reuși să faci față tuturor provocărilor.

Scorpion

Ziua de astăzi îți aduce noutăți legate de o persoană cunoscută și situații imprevizibile, care s-ar putea să-ți dea planurile peste cap. Dinn fericire, primești ajutor din partea unei persoane apropiate și treci ușor peste această situație.

Săgetător

Toți sunt mirați că poți să-ți păstrezi calmul în situațiile tensionate, și asta pentru că te-ai trezit cu o dispoziție de milioane și nimic nu o poate tulbura. Primești o veste bună spre seară și te va ajuta să treci cu vederea tensiunile de azi.

Capricorn

Simți nevoia să petreci mai mult timp pe cont propriu și să reflectezi asupra unor probleme care nu îți dau pace de ceva timp. Solitudinea este prielnică pentru tine și te va ajuta să iei cele mai bune decizii.

Vărsător

Ai o zi foarte încărcată, dar asta nu este neapărat ceva rău, pentru că întâlnești persoane care te vor ajuta foarte mult în viitor și te faci remarcat la locul de muncă, ceea ce este un mare avantaj.

Pești

Ziua va fi una liniștită și nu este exclus să primești o veste bună, fie că este vorba despre viața personală, o relație cu o anumită persoană sau despre un bonus la locul de muncă.

ADVERTISEMENT