Life

Horoscop zilnic: marți,19 mai 2020. Vărsătorii trebuie să facă un compromis important

18.05.2020 | 11:46
Horoscop zilnic marti19 mai 2020 Varsatorii trebuie sa faca un compromis important
Pe Vărsători îi așteaptă o zi de marți plină de surprize. Depinde doar de ei dacă sunt plăcute sau nu. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de marți, 19 mai, îți aduce vești importante, indiferent de zodia în care te-ai născut. Ai ocazia să preiei un proiect extrem de dificil și să le arăți tuturor de de ești în stare. În plus, dacă nu ai întâlnit încă acea persoană specială, care să te facă să simți fiorii unei noi iubiri, pregătește-te. Nu îți spunem mai multe, trebuie să descoperi singur ce te așteaptă.

Horoscopul zilei de marți, 19 mai

De asemenea, dacă te numeri printre nativii din zodia Vărsător, încearcă să prioritizezi puțin lucrurile și să tratezi eșecul ca pe un pas înainte. Pur și simplu, nu ți s-a împlinit un anumit vis, dar gândește-te că nu era cel mai arzător și oricât te-ai strădui, nu poți să le duci la îndeplinire pe toate. Este un compromis necesar dacă vrei să ai parte de lucruri bune pe viitor.

ADVERTISEMENT

Berbec

Ai alături un om a cărui valoare o recunoști în felul tău, dar nu poţi să-ți controlezi invidia care te cam macină atunci când te compari cu el. Îți este superior din anumite puncte de vedere şi ai uneori tendinţa de a-l critica decât să-l apreciezi sincer pentru ceea ce reprezintă. E un exemplu demn de urmat, dar gelozia îți pune beţe în roate şi nu-ți permite să faci precum îți arată celălalt că ar fi bine. Preferi să te opui cu orice preţ, decât să faci cum spune el că ar fi mai bine, dar într-o zi vei ajunge tot la vorba lui.

Taur

Nu eşti sigur pe forţele proprii, nu ai motive şi condiţii exterioare pentru a fi convins că te îndrepţi într-o direcţie favorabilă în plan profesional. Îți este frică de un eşec, pentru că ai mai trăit cândva un moment similar şi de aceea ești nervos şi capricios, fără a reuşi să-ți menţii dispoziţia de la o oră la alta şi asta nu te pune într-o lumina favorabilă, ceilalţi neavând încredere în cel care acum spune una, iar mâine alta. Ești foarte tăcut, închis, rezervat la serviciu, de aceea comunicarea e defectuoasă, generatoare de mari neînţelegeri colegiale.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ai mare noroc de persoana care îți apare astăzi în cale cu îndrumări înţelepte, cu sfaturi utile, cu lecţii excelente de viaţă. Ai enorm de învăţat de la el, deci stai cu urechile pâlnie la tot ce îți poate transmite, pentru că joacă rol de mentor pentru tine. El îți poate oferi răspunsunsuri la zeci de întrebări, îți transmite exact informaţia de care aveai nevoie, te poate ajuta să-ți faci lumină în mintea un pic dezordonată, deci ascultă-i poveţele cu respect şi încredere, fără a te încăpăţâna degeaba şi fără a lăsa orgoliile să te conducă. Ştie ce spune şi îți vrea numai binele!

Rac

Participi la o întrevedere din care ar putea ieşi mai târziu nişte bani și ești obligat să-ți pui în joc toată puterea de convingere pentru a atrage succesul financiar de partea ta. Pot să apară și câteva conflicte legate de bani și este timpul să-ți ceri drepturile în cazul în care nu ai fost remunerat sau cineva uită să-ți returneze vreo datorie. Se simte o stare tensionată în jurul bugetului, însă vei face tot posibilul să faci rost de banii necesari, chiar şi cu riscul unor dispute aprinse în care fiecare emite opinii adverse. Nu te lua după nimeni, fiecare are modul propriu de a-şi administra şi câştiga banii.

ADVERTISEMENT

Leu

Este o plăcere să te bucuri cât mai mult timp de liniştea din jurul tău. Nu îți dorești să treacă acest moment de tihnă, chiar aveai nevoie de o pauză şi pentru că nu se întâmplă nimic, se poate spune că e o zi plăcută. Chiar dacă pari pasiv şi dezinteresat de tot ce se petrece în jur, este exact atmosfera pe care o doreai, pentru că aşa te poţi odihni puțin, te detaşezi de griji şi probleme, şi găsești starea necesară unei analize la rece a situaţiei în care te afli. Profită cât mai mult de calmul instalat!

Fecioară

Prietenia se menţine prin gesturi reciproce şi sincere de devotament şi afecţiune. Apreciezi foarte mult emoţia cu care te învăluie un prieten apropiat, şi ești încântat că ai norocul să ai pe cineva atât de bun alături de tine. Ți-a demonstrat în repetate rânduri cât de fidel este, cât de mult te iubește și cât e capabil să facă atunci când ai nevoie de ajutorul său. Sigur că ești în stare de aceleaşi gesturi de altruism oricând are nevoie, iar azi a venit un astfel de moment sensibil când îi poţi oferi ceva la fel de frumos şi de valoros în schimbul prieteniei sale sincere şi puternice.

ADVERTISEMENT

Balanță

Astăzi, stresul devine copleşitor încât te face să reacţionezi aiurea la diversele provocări care se ivesc în cale. Înainte de a lua decizii capitale, încearcă să te liniștești, ca să nu-ți exprimi ultimul cuvânt într-un moment de stres maxim. Ai putea regreta mai apoi că nu ai gândit mai îndelung, că nu ai luat decizii în momente mai liniştite, ci sub imperiul emoţiilor negative de moment. Se poate vorbi de o criză, când nervii te-ar putea face să acţionezi ciudat, agresiv, impulsiv, stricând totul peste noapte. Ia o pauză dacă vezi că ești prea agitat, pentru că nu poţi chibzui sau hotărî corect la nervi.

Scorpion

Perspectivele sunt foarte promiţătoare privite din acest moment şi veştile bune care sosesc din partea celor cu care te întâlnești astăzi, te motivează să mergi mai departe cu capul sus. Apogeul unui proiect important, de la care ai mari aşteptări, se conturează tot mai clar la orizont, deci nu mai e mult până acolo. Ești înconjurat de colegi care cred în scopul cel mare şi pot contribui şi ei, cumva, la atingerea acestuia: prin suport, aprecieri şi încurajări entuziaste.

Săgetător

Munca este acum singura preocupare, celelalte aspecte ale vieţii fiind uşor dezamăgitoare. Te simţi cuprins de un entuziasm molipsitor din cauza unor veşti bune cu privire la viitorul profesional. Unii ar putea să te creadă obsedat de muncă, dar o faci din convingere, iar ambiţia te face să lupţi pentru a atinge scopurile cele mai înalte. Există şi o motivaţie materială, ceva concret promis la sfârşitul acestui efort. Ești plin de energie, ai multe contacte cu superiori sau persoane influente de la care ai putea avea ceva de învăţat sau de câştigat.

Capricorn

Şefii îți aduc o serie de critici, iar clienţii sunt nemulţumiţi de serviciile pe care le prestezi, deşi faci tot posibilul să răspunzi tuturor cerinţelor cât se poate de bine. Este posibil ca pretenţiile să fie mult peste puterile tale şi deşi încerci să te autodepăşești, tot nu poţi ajunge la nivelul dorit de cei care îți urmăresc fiecare mișcare. Te poţi aştepta la o mustrare la serviciu, la o reclamaţie agresivă sau la o marfă returnată din cauza vreunui defect pe care nu l-ai sesizat la timp. Încearcă să dregi busuiocul cu diplomaţie!

Vărsător

Nu toate visele se împlinesc, de aceea trebuie să discerni clar, astăzi, care sens merită urmat către scopul cel mare. Sunt momente când mai renunţi la unele aspecte neimportante, când mai schimbi din mers direcţia, când mai faci şi compromisuri. Vei vedea că toate aceste sacrificii de pe parcurs au şi ele rostul lor, chiar dacă, pe moment, ai impresia că tot ești cel care trece cu vederea, că tot dai de la tine iar şi iar. Nu le considera eşecuri! Este ca şi cum, pentru ca balonul să se înalțe, ar trebui să se mai arunce din sacii cu nisip.

Pești

Ai nevoie de ajutor într-un moment important pentru cariera ta şi când te uiţi în jur, rămâi uimit câţi prieteni adevăraţi îți sunt alături. E felul lor de a-ți arăta că te iubesc şi că apreciază ajutorul pe care l-ai oferit când au trecut şi ei prin situaţii similare. Te poţi baza întru totul pe ajutorul celor care îți țin companie, cu siguranță, aceștia vor face tot posibilul să rezolve problema care te preocupă. Cu asemenea colectiv alături, ești mai motivat, mai curajos să mergi mai departe şi totul ți se va părea mult mai uşor. Iată la ce sunt buni prietenii!

ADVERTISEMENT