Life

Horoscop zilnic: miercuri, 14 aprilie 2021. Gemenii au probleme de comunicare

14.04.2021 | 02:00
Horoscop zilnic miercuri 14 aprilie 2021 Gemenii au probleme de comunicare
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de miercuri, 14 aprilie, o zi în care trebuie să faci tot posibilul să eviți deciziile importante și discuțiile în contradictoriu, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni. Nu de alta, dar comunicarea nu e tocmai punctul tău forte în acest mijloc de săptămână.

În plus, ai impresia că toată lumea te ignoră și devii irascibil. Sfatul nostru e să te gândești de două ori înainte să răbufnești și să stârnești un scandal cât casa. Stăpânirea de sine îți poate aduce multe satisfacții în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Fecioarei? Oricât de tentante par propunerile din lumea afacerilor, nu trebuie să le dai curs deocamdată. Ai destule probleme pe care trebuie să le rezolvi urgent.

Ce surprize îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 14 aprilie

Berbec

Ești plin de energie încă de la primele ore ale dimineții și vii cu idei care se dovedesc inspirate, mai ales în plan social. Cu toate astea, nu ar fi indicat să te lași dus de val și să depăşești anumite limite.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești irascibil şi indispus, așa că îți recomandăm să lași pe altă dată acele probleme care necesită răbdare şi tact. Nu de alta, dar oricât ți-ai dori să convingi, te izbești de neîncrederea colegilor.

Gemeni

Te lași dominat de sentimente şi devii melancolic. Unde mai pui că nici comunicarea nu pare să fie punctul tău forte în această zi de miercuri, mai ales dacă ai senzația că toată lumea încearcă să te ignore.

ADVERTISEMENT

Rac

Ritmul intens de muncă te stresează și e normal, dar încearcă să te stăpânești, pentru că irascibilitatea poate da naștere unor discuții aprinse în sânul familiei. Cu atât mai mult dacă relația cu persoana iubită nu traversează cea mai bună perioadă.

Leu

Ai probleme cu un coleg de serviciu sau cu un partener de afaceri și e posibil să te enervezi încă de la primele ore ale dimineții. Încearcă, totuși, să-ți amintești că nu ai nimic de câștigat dacă provoci un scandal.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești puțin confuz și s-ar putea să ai probleme la locul de muncă sau în relația cu partenerul de viață. Te sfătuim să nu dai curs unor propuneri de afaceri, oricât de tentante ar părea.

Balanţă

Te așteaptă o zi tensionată, mai ales dacă nu reușești să eviți discuțiile aprinse cu persoana iubită. Trebuie să iei o decizie importantă? Încearcă s-o amâni sau să ceri ajutorul persoanelor apropiate. Nu de alta, dar lipsa de concentrare s-ar putea să-ți pună probleme.

Scorpion

Ești nemulţumit şi ai tendinţa să arunci cu vorbe grele în stânga și în dreapta. Te sfătuim să-ți temperezei aceste izbucniri nervoase, dacă nu vrei să provoci un scandal uriaș.

Săgetător

Ești foarte sensibil şi nu te simți deloc în formă. Ar trebui să faci în așa fel încât să eviți deciziile importante, documentele oficiale, planurile de viitor și, nu în ultimul rând, discuțiile în contradictoriu.

Capricorn

Programul îți este dat cu totul peste cap și trebuie să faci câteva drumuri scurte, în interes de serviciu. Chiar dacă partenerul de viață este nemulțumit, nu ai altă soluție.

Vărsător

Nu ești deloc în deplinătatea forțelor fizice şi intelectuale, așa că te sfătuim să nu-ți asumi niciun risc. Nu de alta, dar nervii pun stăpânire pe tine și ai șanse foarte mici să reușești.

Peşti

Nu este o zi deloc bună pentru călătorii şi afaceri. Starea de confuzie în care te afli scade simțul practic și e posibil să ai parte de un eșec dacă nu amâni deciziile importante. În schimb, relația sentimentală poate să reintre pe făgașul normal dacă acorzi mai multă atenție persoanei iubite.

ADVERTISEMENT