Sporturi

Horoscop zilnic: miercuri, 17 martie 2021. Gemenii au succes în afaceri

17.03.2021 | 02:00
Horoscop zilnic miercuri 17 martie 2021 Gemenii au succes in afaceri
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de miercuri, 17 martie, o zi în care vei avea parte de schimbări importante în plan profesional, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni.

Ai idei de afaceri? Nu ezita să le pui în practică, pentru că se vor dovedi extrem de inspirate. Cât despre viața sentimentală, ei bine, s-ar putea ca Universul să îți scoată în sfârșit în cale acea persoană specială pe care o aștepți de o viață.

ADVERTISEMENT

De vești extraordinare ai parte și în cazul în care ești născut sub semnul Fecioarei. Cu condiția să accepți fără ezitare propunerea venită din partea unei persoane apropiate.

Ce surprize îți rezervă astrele în ziua de miercuri, 17 martie

Berbec

La primele ore ale dimineții îți vin în minte idei de afaceri și ar trebui să le pui în practică. Dacă nu dispui de banii necesari, încearcă să apelezi la o rudă mai în vârstă. Te va ajuta cu bucurie.

ADVERTISEMENT

Taur

Primești vizita unui prieten de familie care îți propune o colaborare pe termen lung și nu ar fi indicat să refuzi. Spre seară, încearcă să eviți excesele. Nu de alta, dar ești predispus la probleme digestive.

Gemeni

Ideile de afaceri se concretizează văzând cu ochii. Ar fi fost culmea să nu se întâmple așa, la cât ai muncit în ultima vreme. Nu este exclus să începi o activitate nouă, cu mari șanse de reușită. Și viața sentimentală îți aduce vești bune în acest mijloc de săptămână.

ADVERTISEMENT

Rac

Încearcă să-ți consolidezi relațiile sociale și de afaceri, pentru că se anunță o zi favorabilă. Ai ocazia să faci investiții care se vor dovedi inspirate, cu condiția să lași timpul să treacă.

Leu

Întâlnești o persoană deosebită care te va ajuta să intri în afaceri și nu e exclusă nici o poveste de iubire. În orice caz, ia lucrurile exact așa cum vin, fără să le grăbești.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Primești o propunere de colaborare în afaceri și nu te sfătuim să refuzi, mai ales că vine din partea unei persoane apropiate. Familia s-ar putea să aibă unele probleme și ar trebui să te implici.

 Balanță

Oricât de mult te-ai încăpățâna să respecți programul, trebuie să te dai bătut. Nu de alta, dar o întâlnire neașteptată ți-l dă cu totul peste cap. Partea bună e că ajungă să cunoști cu o persoană care te va sprijini în afaceri.

Scorpion

Ai un spirit practic deosebit și ar trebui să profiți din plin de el. Nu lua, însă, nicio decizie importantă fără să te consulți cu partenerul de viață.

Săgetător

Te sfătuim să nu începi nimic nou până nu termini treburile urgente. Comunici cu multă ușurință și ai posibilitatea să îți faci prieteni noi. Ba chiar poți avea succes în activități casnice, cu condiția să nu le faci pe toate de unul singur.

Capricorn

Te sfătuim să profiți din plin de forma extraordinară pe care o traversezi acum. Este o zi bună pentru investiții, dar și relațiile sentimentale sunt favorizate. Unde mai pui că probleme financiare se rezolvă ca prin minune.

Vărsător

Oricât de bună ar fi intuiția ta, nu trebuie să te bazezi doar pe ea, cu atât mai mult în problemele cu care te confrunți astăzi. Sfatul nostru e să ții cont de părerea persoanei iubite înainte de a lua o decizie.

 Peşti

Când îți pui ceva în minte, nimeni nu te mai poate opri. Așa procedezi și acum, mai ales că ești iremediabil atras de mirajul afacerilor. Optimismul și încrederea în propriile forțe îți sporesc șansele de reușită, dar ai grijă să nu aluneci în extrema cealaltă.

ADVERTISEMENT