ADVERTISEMENT
Life

Horoscop zilnic: miercuri, 18 noiembrie 2020. Taurii dau de necaz la muncă

Autor: Dan Suta | 18.11.2020 | 02:00
Horoscop zilnic: miercuri, 18 noiembrie 2020. Taurii dau de necaz la muncă
Horoscop 18 noiembrie. Foto: mangobaaz.com

Horoscop zilnic, miercuri 18 noiembrie 2020: Taurii vor avea parte de câteva provocări pe care nu aveau cum să le intuiască la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Berbec: Problemele se acutizează din punct de vedere amoros. Simți că nu ești ascultat la modul serios și că tot ce spui este interpretat greșit de partenerul de viață. E o zi în care cazi pe gânduri și încerci să înțelegi dacă faci tu ceva greșit.

Taur: Problemele se înmulțesc la locul de muncă și ești pus în ipostaza de a rezolva anumite chestiuni provocate de colegi. Să te impui poate fi o soluție, dar dacă o faci cu tact.

Horoscop miercuri 18 noiembrie, zodie cu zodie

Gemeni: E o zi destul de benefică din toate punctele de vedere, așa că astrele sunt de partea ta în orice îți propui să duci la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

Rac: Multe telefoane, multe dialoguri necesare vor fi purtate astăzi căci ai nevoie de niște răspunsuri de care depinde viitorul tău.

Leu: Ai parte de surprize plăcute din partea celor din jur. Oamenii devin tot mai înțelegători cu tine, iar firea ta nu mai e atât de dificilă. Asta înseamnă că ai învățat să te raportezi corect le fiecare om din preajma ta.

Fecioară: E o zi obositoare, dar ești foarte mulțumit pentru că ai ce să faci. De altfel, te plictisești destul de greu, căci mereu găsești ceva de făcut.

ADVERTISEMENT

Balanță: Pui la cale niște planuri interesante și ai nevoie de un confident. Surprizele pe care le pregătești trebuie analizate în detaliu să nu se prindă cei din familie.

Scorpionii au o zi mohorâtă

Scorpion: E o zi destul de mohorâtă. Parcă ți se îneacă toate corăbiile și devii din ce în ce mai pesimist. Ai nevoie de un prieten care să îți dea sfaturile potrivite.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Iei parte la niște decizii importante în familie și îți dai seama că al tău cuvânt chiar contează.

Capricorn: Dezlegi un mister care stătea de mult timp pe creierul tău. Simți că ai descoperit America!

ADVERTISEMENT

Vărsător: E o zi bună pentru a te împăca, pentru a-i ierta pe cei care ți-au vorbit pe un ton nepotrivit și te-au făcut să suferi.

Pești: Nu mai ai timp de nimic deoarece munca îți răpește tot timpul. Seara, totuși, ai putea să îți permiți un mic răsfăț alături de persoana iubită.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!