Life

Horoscop zilnic: miercuri, 2 septembrie. Fecioarele au probleme în dragoste

01.09.2020 | 15:54
Horoscop zilnic miercuri 2 septembrie Fecioarele au probleme in dragoste
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de miercuri, 2 septembrie, o zi în care provocările se țin lanț, atât din punct de vedere profesional, cât și în viața sentimentală. Nici nu ai revenit bine din concediu că deja trebuie să preiei frâiele unui proiect important.

Știm că situația asta nu te prea încântă, dar încearcă să privești partea plină a paharului. Ai ocazia să le demonstrezi cârcotașilor că poți duce la bun sfârșit chiar și cele mai dificile sarcini. Cine știe, poate chiar se lasă cu o primă substanțială, așa că scapă de energiile negative.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Fecioarei ar fi cazul să-ți faci timp și pentru partenerul de viață. Nu de alta, dar relația a început să devină cam tensionată și dacă nu găsiți rapid o rezolvare riscați să vă despărțiți.

Horoscopul zilei de miercuri, 2 septembrie

Berbec

Ești sensibil, emotiv și fără chef. Nu îți stă în caracter să te comporți astfel, dar ceva sau cineva te dă cu totul peste cap. Evită influențele din exterior și încearcă să te concentrezi pe propriile planuri. Nu ai nevoie de sfaturi, știi foarte bine care e drumul tău.

ADVERTISEMENT

Taur

Deși mai e destul până în weekend, vrei să organizezi un eveniment prin care să aduni prietenii laolaltă. Nu ai o idee rea, dar poate ar trebui să aștepți momentul potrivit. Mulți dintre ei au alte planuri și te vor refuza din start.

Gemeni

Te trezești fără voia ta în mijlocul unui conflict și nu știi cum să calmezi spiritele. Cel mai bine ar fi să asculți cu atenție tot ce are de spus fiecare. Doar așa vei ști cine are dreptate și vei reuși să iei decizia corectă.

ADVERTISEMENT

Rac

Te poți gândi la călătorii îndepărtate, dar nu pleca deocamdată, pentru că problemele apărute la locul de muncă nu mai suportă amânare. Dacă te încăpățânezi să le ignori există riscul să ai parte de un conflict cu șeful direct, iar colegii nu vor mai putea să îți sară în ajutor, cum s-a întâmplat de curând.

Leu

Evită pe cât posibil datoriile, creditele sau afacerile care nu sunt altceva decât speranțele deșarte ale unor persoane apropiate. Refuză elegant astfel de oferte, pentru că e momentul să te bazezi numai și numai pe propriile forțe.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astrele îți recomandă să acorzi o atenție sporită partenerului de viață, pentru că pot apărea reproșuri, dialoguri contradictorii și anumite dezvăluiri neplăcute. Fii înțelegător, ascultă-i oful și încearcă să aplanezi conflictul. În caz contrar, să nu te surprindă dacă îți va cere să vă despărțiți.

Balanță

Ai neglijat problemele de sănătate apărute în ultima perioadă și te simți din ce în ce mai rău. Măcar acum, în al 12-lea ceas, fă o vizită la medicul de familie. În plus, ar fi cazul să respecți cu sfințenie tratamentul pe care ți-l prescrie.

Scorpion

O ceartă izvorâtă parcă din nimic te face să devii irascibil și ești tentat să îți verși nervii pe toți cei din jur. Mai bine evită contactul cu alte persoane și refugiază-te în liniștea locuinței. Cât despre deciziile importante, nici nu se poate pune problema.

Săgetător

Trebuie să ajungi la un consens cu membrii familiei într-o problemă ce ține de patrimoniu, dar nu îți va fi deloc ușor, la cât ești de încăpățânat. Încearcă să ai puțină și să asculți sfaturile celor dragi. Poate chiar îți vor fi de folos.

Capricorn

Ai de gând să pleci în vacanță, dar fii prudent, pentru că neprevăzutul îți poate crea neplăceri. Evită pe cât posibil promisiunile, deciziile importante sau dialogurile în contradictoriu. Poate ar trebui chiar să-ți închizi telefonul în această perioadă.

Vărsător

Te afli într-un impas financiar și ești tentat să ceri o mărire de salariu. Dacă știi cum să pui problema, poate că șeful va înțelege motivele și îți va face pe plac. Trebuie doar să ai puțin curaj, restul vine de la sine.

Pești

Ai vrea să mergi la cumpărături, dar nu dispui de foarte mulți bani și asta începe să te necăjească. Amintește-ți că în prima parte a verii ai reușit să duci la bun sfârșit un proiect dificil și ai puțină răbdare. Banii vor intra în cont negreșit.

ADVERTISEMENT