Life

Horoscop zilnic: miercuri, 20 ianuarie 2021. Capricornii primesc bani

20.01.2021 | 02:00
Horoscop zilnic miercuri 20 ianuarie 2021 Capricornii primesc bani
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul de miercuri, 20 ianuarie, o zi în care vei avea parte de vești pe cât de plăcute, pe atât de surprinzătoare, mai ales dacă te numeri printre cei născuți sub semnul Capricornului.

Nu te mănâncă palma dreaptă? Ar trebui, pentru că primești o sumă impresionantă de bani și reușești în sfârșit să duci la îndeplinire planul de a face schimbări importante prin gospodărie. Evită, însă, certurile cu persoana iubită!

ADVERTISEMENT

Orice reproș ți-ar face, încearcă să-ți păstrezi calmul și să vii cu argumente solide. Vei vedea că va înțelege imediat și îți va da dreptate. Nu rezolvi nimic dacă răspunzi cu aceeași monedă.

Berbec

Dacă intenţionezi să faci schimbări în casă, acum e momentul, pentru că rudele şi prietenii îți sar în ajutor. Nu de alta, dar nu poți să zugrăvești, să repari sau să muți mobila de unul singur.

ADVERTISEMENT

Taur

Chiar dacă ai o groază de probleme de rezolvat, fă în așa fel încât să-ți găsești și timp pentru odihnă. În caz contrar, îți vei da peste cap sănătatea. Te bate gândul să cheltui o sumă foarte mare de bani tocmai acum, când se recomandă prudență maximă.

Gemeni

Dacă poți să pleci într-o scurtă drumeție cu partenerul de viaţă nu ezita, chiar dacă este abia mijlocul săptămânii. În plan profesional îți merge de minune, ai idei originale, apreciate de anturaj, dar nu ignora părerile celorlalţi.

ADVERTISEMENT

Rac

Traversezi o perioadă favorabilă relaţiilor sentimentale şi iniţiativelor cu privire la cămin, așa că profită din plin de ea. Spre seară, s-ar putea să primești vizita unor prieteni.

Leu

Dacă plănuiești să faci unele schimbări în locuință, nu uita să ții cont şi de părerile partenerului de viaţă. Nu de alta, dar are idei bune, ar fi păcat să le ignori. Spre sfârșitul zilei așteaptă-te să primești și un cadou.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Orice proiect ai avea, nu uita că succesul vine mai repede când lucrezi în echipă. Orgoliile nu își mai au rostul. Atât timp cât vă doriți cu toții același lucru, de ce să nu colaborați?

Balanţă

Te așteaptă o zi foarte aglomerată, dar şi cu satisfacţii pe măsură. După-amiaza rămâi acasă, pentru că prietenii îți bat la ușă cu propuneri care sigur te vor tenta.

Scorpion

Te trezești la prima oră a dimineții cu gândul să termini un proiect început cu câteva zile în urmă. Idei ai, energie cât cuprinde, așa că succesul nu ar trebui să te ocolească. Spre seară, o rudă îndepărtată vine cu vești importante.

Săgetător

Te preocupă anumite probleme legate de cămin. Chiar dacă partenerul de viață nu este de acord cu inițiativa ta, îți face pe plac, pentru că te iubește.

Capricorn

Primești o sumă impresionantă de bani și reușești în sfârșit să duci la îndeplinire planul de a face schimbări importante prin gospodărie. Evită, însă, certurile cu persoana iubită!

Vărsător

Ar fi bine să amâni întâlnirile de afaceri și să lași pe altă dată deciziile importante, pentru că nu te afli într-un moment foarte bun. Încearcă să te dedici familiei și activităților relaxante.

Peşti

Îți recomandăm să te concentrezi asupra familiei. Dacă dorești să cumperi câteva obiecte de valoare, cere sfatul unui prieten care se pricepe mai bine. Nu de alta, dar riști să pierzi sume importante de bani.

ADVERTISEMENT