Life

Horoscop zilnic: miercuri, 20 mai 2020. Fecioarele fac un sacrificiu important

19.05.2020 | 11:46
Horoscop zilnic miercuri 20 mai 2020 Fecioarele fac un sacrificiu important
Horoscop karmic pentru următoarele două săptămâni
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de miercuri, 20 mai vine cu vești cât se poate de bune pentru tine, mai ales din punct de vedere profesional, pentru că se întrevăd o serie de proiecte importante, pe care trebuie neapărat să le duci la bun sfârșit. Nu de alta, dar ai așteptat atât de mult o șansă ca asta, încât ar fi de neconceput să dai înapoi tocmai acum.

Horoscopul zilei de miercuri, 20 mai

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Fecioarei, încearcă să te împaci cu gândul că uneori ai parte și de momente dificile. Nu privi impasul în care te afli acum ca pe un eșec, pentru că nu este deloc așa. Prețul fericirii este câteodată greu de plătit, dar merită fiecare efort, chiar dacă implică anumite sacrificii pe care în mod normal nu ai fi dispus să le faci.

ADVERTISEMENT

Berbec

Ești blocat într-o situaţie nu tocmai plăcută şi te cuprinde tristeţea, pesimismul, neputinţa. Nu te grăbi să acţionezi acum, sub imperiul acestor emoţii negative, ci aşteaptă să se mai clarifice orizontul. După ce trece această stare negativă, vei gândi la rece, pentru că acum ești mult prea afectat emoţional ca să înţelegi situaţia corect. După ce te vei linişti, după ce vei respira din nou liber, vei începe să descoperi soluţii, oameni de la care poţi cere ajutor, căi noi de evoluţie, dar acum, cu nodul în gât, e greu de crezut că le poţi observa. E timpul să ierţi, să uiţi şi să aştepţi vremuri mai bune fără să acţionezi.

Taur

Parcă s-ar lupta două persoane diferite în interiorul tău şi nu ştii cui să-i dai prioritate. Poate vei găsi o cale de mijloc pentru a le mulţumi pe amândouă, pentru că vin idei bune din ambele direcţii. Mai mult, una din ele are acces direct la cele mai ascunse cotloane ale minţii şi ar putea scoate la iveală aspecte de care nu erai pe deplin conştient. Ascultă ce simţi sau ce presimţi, pentru că de acolo, din interior, pot veni azi semnale folositoare de a ieşi din impas. Nu în jur găsești cele mai bune sfaturi, ci în propria intuiţie, propria imaginaţie sau propriul subconştient care lucrează acum în beneficiul tău.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ești preocupat de schimbările pe care le resimţi în relaţia cu alte persoane. Simţi că s-a modificat ceva în atitudinea lor faţă de tine, dar şi tu îi privești altfel, semn că te-ai maturizat, că ai învăţat mai multe despre oameni. Mai bine zis, ceea ce aştepţi de la ceilalţi generează condiţiile optime pentru a găsi exact acel gen de persoane care îți plac. Oamenii sunt o oglindă a propriilor vise şi dorinţe, pentru că ceea ce îți dorești atragi în viaţă. Ai avut încredere în intuiţie atunci când ai acceptat ca aceşti oameni să facă parte din viaţa ta, iar acum culegi roadele încrederii investite.

Rac

Ești cam dezinteresat şi nu prea te trage inima la treabă, cel puţin nu la actualul serviciu, ci te tot gândești la o schimbare în carieră. Dacă salariul nu te mai satisface, dacă ceva nu mai merge aşa de bine la locul de muncă, trebuie să faci ceva: ori să-i ceri şefului o mărire de salariu sau o mai bună recunoaştere a meritelor, ori să începi să trimiţi CV-uri pentru alte oferte de muncă, deoarece nu ştii de unde sare iepurele. Ar fi bine să cauţi o nouă sursă de venit ori să întreprinzi ceva pe cont propriu.

ADVERTISEMENT

Leu

Investești multă pasiune în confortul locuinţei pentru că aici te simţi cel mai bine. Orice gest dedicat înfrumuseţării spaţiului în care te afli, orice acţiune prin care sporești confortul zonei de lucru, va avea efecte excelente şi asupra tonusului general. Un mediu organizat, curat, frumos decorat, aerisit şi luminos va genera exact atmosfera de care ai nevoie pentru a face totul cu succes. Primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când intri într-un spaţiu nou, e curăţenia. Un cât de mic artificiu de decor va face chiar şi din cel mai tern spaţiu, un loc de vis!

Fecioară

Pe parcursul unor proiecte mai vin şi momente dificile când sacrificiul face parte din program, dar nu trebuie să-l privești ca pe un eşec, ci ca un preţ care merită plătit. Sunt momente când spui „da” la ceva la care, altă dată, ai fi spus cu tărie „nu”, sunt şi situaţii la care trebuie să renunți deşi tare ai fi vrut să le continui. Sunt şi momente când suporţi idei, oameni sau stări de lucruri cu care nu ești de acord, dar n-ai încotro. Ai răbdare, toate acestea îşi vor arăta latura constructivă şi frumoasă într-un final, nu le lua ca pe ceva tragic, ci ca pe nişte îndrumări în viitorul tău beneficiu.

ADVERTISEMENT

Balanță

Pui în joc valorile în care crezi, legile scrise sau nescrise pe care trebuie să le respecţi, pentru că acestea sunt cele care vor dicta verdictul pe care-l aşteptai. Cu cât faci lucrurile mai corect, mai legal cu atât şansele reuşitei cresc. Stai deoparte de ispita de a apela la tertipuri incorecte, oricât de minore ar fi! Mai bune spune adevărul direct în faţă şi acceptă legea, aşa cum e ea, uneori aberantă, decât să te opui, pentru că nu rezolvi nimic apelând la căi ocolitoare. Mita, şpaga sau pilele nu te ajută la nimic în situaţia de faţă, deci fă aşa cum ți se cere!

Scorpion

Privește înapoi cu iubire, fără pic de mânie sau regret, pentru că tot ce ai trăit înainte face parte din experienţa ta de viaţă. Nu contează că ai trecut şi prin momente dificile sau că ai amintiri urâte, ci privește trecutul cu recunoştinţă pentru tot ce ai acumulat până aici. Dacă nu ai fi avut şi astfel de momente, mai puţin plăcute, cum ai fi învăţat tot ceea ce ştii în acest moment? Omul învaţă mult mai bine din situaţii dificile, decât dacă le-ar primi pe toate uşor pe tavă. Mulţumește că ți s-au predat atâtea lecţii utile. Ţine-le minte şi folosește-le cu inima deschisă!

Săgetător

Găsești de fiecare dată resursele de care ai nevoie pentru a rezolva sarcinile acestei zile. Ești pregătit şi potrivit pentru tot ce ai de făcut astăzi, deci nu-ți mai căuta atâtea defecte şi nici nu te teme să încerci. Nu trebuie să aştepţi miracole de la alţii, pentru că rezolvarea tuturor problemelor îți stă în mâini şi în propriile idei. Ajunge doar să te concentrezi un pic, să te înarmezi cu răbdare şi să pornești la drum, conştient că rezultatele nu vor apărea repede. E cale lungă până la primele semne de reuşită, deci urmează, lent şi calm, paşii fireşti până la finish.

Capricorn

Ești la începutul unei acţiuni noi, interesante, şi entuziasmul este la cote maxime. Păstrează acest tonus cât mai mult timp, pentru că din energia pozitivă se pot naşte rezultate demne de toată lauda. Poţi ajunge repede la ceea ce ți-ai propus dacă te încarci cu energia care te împinge de la spate. Transformă această experienţă într-o şansă de a demonstra cât de puternic, cât de motivat, cât de hotărât ești să ajungi acolo unde ți-ai propus, ba chiar să-ți depăşești limitele, pentru că acest elan te poate propulsa şi mai departe decât crezi că poţi!

Vărsător

Te afli într-un punct greu al unui proiect profesional, dar nu trebuie să scazi ritmul, ci să tragi tare, mai departe, pentru că de efortul depus acum depinde impresia pe care o lași celor din jur. Nu trebuie să spui „nu” la nicio provocare, ci să-ți asumi totul cu responsabilitate. Fii sigur că tot acest efort merită şi contează la final, când vei culege roadele muncii depuse. Acum da, poate e mai greu, poate te stresează la maximum, dar vei vedea că fiecare gest de acum mai pune o cărămidă la carieră viitoare, la imaginea de profesionist către care te îndrepţi.

Pești

Spune ce ai decis, fără să te gândești la ce va spune lumea despre alegerile făcute. Deciziile îți aparțin şi pentru mulţi par ciudate, dar crezi în ele şi le vei urma cu sfinţenie. Te bazezi pe flerul personal, nu pe părerea lumii, deci ești pregătit să-ți asumi deciziile ciudate şi căile originale care vor duce acolo unde speri. Dacă vezi că unii te judecă pentru alegerile făcute, dă-le apă la moară şi amuză-te alături de ei despre nebunia de care dai dovadă, dar nu te abate de la ce ai ales. Deja se prevăd rezultatele şi totul arată promiţător!

ADVERTISEMENT