Horoscop zilnic, miercuri, 21 octombrie 2020. Două zodii au noroc în dragoste

Cerasela Stafie   
în Horoscop
21/10/2020, 03:30
Horoscop zilnic, miercuri, 21 octombrie 2020. Două zodii au noroc în dragoste
Horoscop zilnic, miercuri, 21 octombrie 2020. Racii și vărsătorii au noroc în dragoste Sursa foto: Pinterest.com

Horoscopul zilnic pentru ziua de miercuri, 21 octombrie 2020, preconizează noroc în dragoste pentru uni nativi, care își cam pierduseră speranța că vor găsi pe cineva compatibil. Viața amoroasă poate să producă momente tensionate pentru alții.

Ziua vine și cu provocări, în plan profesional, dar astrele vor influența o bună coordonare și rezistență la situații tensionate. Nativii vor da dovadă de energie și se vor dovedi buni comunicatori.

Pot să apară și mici probleme de sănătate, dar și diverse fluctuații financiare pentru diferite semne zodiacale. FANATIK vă aduce previziunile complete pentru ziua de miercuri, 21 octombrie 2020, pentru fiecare nativ în parte.

Horoscop zilnic pentru miercuri, 21 octombrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Se anunță o zi încărcată profesional. Volumul de muncă tinde să te copleșească, dar vei găsi ajutor, colegii de birou îți vor întinde o mână. Ziua se va termina cu treaba finalizată și pleci acasă mulțumit că ai reușit să termini tot și nu ți-a rămas nimic pe mâine.

Taur

Ai parte de o surpriză venită din partea unui om apropiat, poate unul din prieteni sau partenerul de viață s-a gândit că ți-ar prinde bine o seară de socializare și te așteaptă acasă o reuniune a oamenilor dragi. Monotonia este alungată, iar ziua istovitoare și tensionată de la muncă este uitată.

Gemeni

Îți merge treaba bine, afacerea pe care o pui pe picioare dă semne că se îndreaptă în direcția bună. Cu toate acestea, e un lucru care te nemulțumește în viața personală. Ai o nedumerire legată de sentimentele unui om apropiat și nu știi cum să te porți cu el.

Rac

Poate a venit ziua cea mare în care chiar ai cunoscut un om care merită interesul tău. Ești entuziasmat cu privire la persoana respectivă și emoționat cu privire la ce impresii își va face despre tine. Nu e cazul să te îngrijorezi prea tare, astrele vor coordona o bună relaționare între voi, iar lucrurile au toate șansele să meargă în direcția dorită.

Leu

Sunt niște cheltuieli apărute de nicăieri și care te nemulțumesc profund, în această zi. Trebuie să faci o achiziție despre care credeai că mai poate aștepta sau un membru al familiei are nevoie urgentă de schimbarea unui obiect elecronic, care a încetat să funcționeze peste noapte.

Fecioară

Nu prea ai chef de muncă astăzi, dar nici prea multe opțiuni. Te descurci și termini treaba în timp util, dar acasă te așteaptă alte responsabilități. Partea mai bună e că le faci cu drag și sprijinit de omul drag, lucru care îți ridică moralul și vă aduce armonie.

Balanță

Nu ești foarte mulțumit de cum au ajuns să arate relațiile dintre membrii familei și ești conștient că ai contribuit la răcirea lor. Nu dai dovadă că ai fi dispus să remediezi cumva situația și nimic nu se va schimba prea curând, dacă o să continui cu atitudinea aceasta.

Scorpion

O rudă sau un prieten apropiat, care e departe, își anunță o viitoare vizită. Ești în culmea fericirii și te gândești că e cea mai bună ocazie să faci o reuniune mai mare. Te pui pe treabă și începi să dai telefoane, iar ziua trece fără să o simți. Pot să apară mici tensiuni în relația de cuplu.

Săgetător

Miercuri ți se pare o zi ideală să îți amintești că mai sunt doar două hopuri până la venirea weekend-ului: joi și vineri. Nu ai chef de muncă azi, încerci să amâni niște treburi sau să reprogramezi anumite întâlniri, ești plictisit și convins că nu o să iasă nimic bun din ele, dacă le vei onora.

Capricorn

Ai rămas setat pe ideea că ai făcut o greșeală în a comunica ceva unui om. Nu crezi că a fost cea mai bună variantă să îi transmiți ce aveai de zis, dar nu reușești să găsești o soluționare care să te ajute să te simți mai bine acum. E un pic cam târziu.

Vărsător

Printre toate problemele pe care le-ai întâmpinat în ultima vreme, pare să fi apărut o rază de speranță. Nu aduce soluționarea tututor, dar omul pe care l-ai întâlnit recent, îți trezește speranța că nu o să mori singur. E o surpriză pe care nu ai văzut-o venind și te face să te bucuri la gândul că oamenii care-ți trezesc interesul nu sunt o specie pe cale de dispariție.

Pești

Câștigi niște bani astăzi. E o sumă considerabilă și așteptai să apară de multă vreme. Poate să provină dintr-o tranzacție recentă a unui teren sau bun imobiliar sau e vorba de o investiție care abia acum începe să genereze profit, închirierea unui spațiu sau prestarea unor servicii.

Închide ×