Life

Horoscop zilnic: miercuri, 22 iulie. Capricornii primesc sfaturi prețioase

21.07.2020 | 15:45
Horoscop zilnic miercuri 22 iulie Capricornii primesc sfaturi pretioase
ADVERTISEMENT

Ziua de miercuri, 22 iulie vine cu vești cât se poate de bune, mai ales dacă ești în căutarea sufletului pereche. După câte ai îndurat în ultima perioadă, meriți să întâlnești persoana potrivită și Universul știe acest lucru, așa că o aduce în calea ta tocmai acum, când ești tentat să te resemnezi cu gândul că dragostea nu e pentru tine.

Nici din punct de vedere profesional nu o duci prea rău, întrucât reușești să închei cu succes o serie de proiecte dificile și, bineînțeles, să primești ce se cuvine. Îți spunem doar atât: pune șampania la rece și așteaptă un semn din partea șefului.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Capricorn, nu ignora sfaturile unei persoane cu mai multă experiență. Ești ambițios, așa și trebuie, dar o vorbă bună poate face diferența uneori, mai ales când este spusă din suflet. Ține minte că nu poți câștiga un război pe cont propriu.

Horoscopul zilei de miercuri, 21 iulie. Ce surprize te așteaptă

Berbec

Numai cu toleranță și iubire poți aplana azi conflictul care se naște pe oriunde ai trece. Unii uită de valorile absolut firești ale unei comunicări pașnice și ridică tonul fără rost, dar dacă tu îți ții sub control nervii – doar știi că ai și tu destui! – vei readuce dialogul pe cel mai plăcut nivel. Lasă-i pe ceilalți să se certe cu oricine, dar nu și cu tine, deci nu le da apă la moară. Cu un zâmbet pe buze, cu o vorbă bună, cu deschidere spre reconciliere, îi poți dezarma mult mai repede, deci luptă cu ispita de a le răspunde la fel!

ADVERTISEMENT

Taur

Trebuie să faci mai multe călătorii scurte pe parcursul acestei zile, dar parcă nu ești în cea mai bună pasă pentru a pleca la drum. Dacă ai putea, ai amâna aceste deplasări pentru altădată, dar dacă nu se poate, fă un efort să scapi mai repede de aceste sarcini. Pot fi deplasări în interes de serviciu sau pentru a face cuiva drag un serviciu, deci conțin o oarecare doză de obligativitate din partea ta, nu prea le poți refuza. Te vei întoarce acasă frânt de oboseală, dar măcar satisfăcut că te-ai achitat de sarcini pe placul celui care te-a trimis la drum.

Gemeni

Viața de cuplu este fericită, armonioasă, pașnică, exact așa cum îți place. Te dedici cu plăcere responsabilităților casnice care îți revin, jucând rolul de părinte perfect, de soț ireproșabil, de gospodină de nota zece sau de cap de familie demn de apreciere. Evenimentele care au loc azi la voi acasă vă dau tuturor motiv de fericire pentru că sunt rezultatul unirii forțelor tuturor, părinți și copii, deopotrivă. Dacă nu ai copii, cine știe, poate se aude așa o veste în perspectivă!

ADVERTISEMENT

Rac

Dragostea conține ceva aparte, un punct de reper ce îți poate schimba viața. Parcă ai fi în fața unei mari decizii în care e implicată și persoana iubită. Poate azi faci cunoștință cu cel care îți va da sufletul peste cap pentru câțiva ani de acum înainte. Poate te decizi, finalmente, că e vremea să te căsătorești și să intri în rândul lumii. Poate treci prin evenimente cu adevărat capitale legate de viața de familie sau viața de cuplu, evenimente care pot rămâne scrise cu litere de aur de acum încolo în istoria ta personală. Fii deci atent la tot ce se petrece azi cu inima ta: nu e ceva banal!

Leu

Contactul cu autoritățile are un efect stimulator asupra ta, de parcă ți-ar mări voința de a demonstra că ai dreptate în ciuda criticilor care vin de la acestea. Conflictele la vârf pot fi aprinse, dar deții toate resursele pentru a-ți susține punctul de vedere și chiar a repurta o victorie de răsunet în fața celor care, prin funcție sau rang, cred că au dreptul să facă sau să spună orice. Nu e așa și le vei demonstra că, de pe poziția ta, poți avea ultimul cuvânt apelând la alte argumente decât forță, aroganță sau superioritate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ascultă-l pe cel care îți spune că cea mai bună soluție, în situația de față, e să pui punct unui plan care nu mai are nimic de oferit. Dacă ți-este teamă de decizii drastice, lasă-l pe altul să le ia în locul tău, pentru că poate fi mai detașat de toate. Tu ai trece totul prin prisma emoțiilor, iar celălalt vede lucrurile strict rațional, fără implicații sentimentale. Ține cont de sfatul destul de sever pe care ți-l oferă, chiar dacă nu sună așa cum ai fi dorit, deoarece pare a fi o idee salvatoare ce te ajută să duci la capăt un plan ce părea complet blocat.

Balanță

Dacă vrei să ai o zi productivă, fă echipă cu o persoană de sex opus dintr-o zodie activă, care să-ți dea și ție mai mult chef de muncă. Tu poate ești strategul, cel care oferă soluții practice sau care contribuie perfect cu mâna de lucru, dar totuși ai nevoie de cineva alături care să-ți insufle energia și motivația care, momentan, sunt cam scăzute, dacă găsești partenerul potrivit care să compenseze ceea ce-ți lipsește, va fi o zi excelentă, în care veți ajunge, împreună, la rezultate care să vă mulțumească pe deplin și pe unul și pe altul.

Scorpion

Ești obosit, deși ai mai avea multe lucruri de rezolvat și astăzi. Dacă te apuci totuși de treabă și ți se pare că s-au adunat în calea ta doar obstacole, ar fi bine să nu insiști să mergi mai departe cu orice preț, pentru că nu va ieși nimic bine. Pe lângă faptul că nivelul tău energetic este destul de scăzut, nici nu sunt întrunite toate condițiile unui succes facil, având de luptat cu tot felul de piedici pe parcurs, încât aproape că nu merită efortul. Dacă poți amâna pe altădată, ai fi mult mai câștigat, altfel va fi doar risipă de timp și energie fără rezultate prea bune.

Săgetător

Nimic nu te preocupă mai mult decât plățile urgente ale acestei perioade. S-au acumulat o mulțime de facturi în același timp și nu mai știi cum să faci să le achiți. Poate nu sunt foarte mari, dar pentru că sunt mai multe deodată, se adună o sumă consistentă care te cam sperie. Nu încerca să achiți tot dintr-un foc, pentru că nu vei avea o sumă atât de mare la dispoziție prea curând, dar ia-le pas cu pas, una câte una, până scapi de toate. Nu le așeza pe toate în teanc, pentru că te ia cu frisoane când vezi totalul tuturor acestor datorii, dar dacă le privești separat, parcă nu mai par de speriat!

Capricorn

Nu ignora sfaturile pe care ți le oferă astăzi cineva cu intenții bune și sincere, chiar vrea să-ți fie de ajutor și nu se ascunde nimic în spatele propunerilor sale. Merită să pui în aplicare ideile pe care ți le oferă pe gratis, pentru că vei vedea că au efecte imediate în problemele care te preocupă. Dacă te încăpățânezi să respingi orice sprijin din afară pe motiv că te descurci și singur, da, vei ajunge la un final bun în cele din urmă, dar așa ai economisi timp și energie încercând variante proprii. Dacă cineva îți dă pontul gata verificat, de ce nu l-ai folosi imediat?

Vărsător

Ești încântat de ritmul alert în care evoluează unele proiecte din viața ta. Că e vorba de o relație sentimentală care urcă foarte frumos spre un nivel promițător, că e vorba de o afacere care capătă contur din ce în ce mai bine sau doar de un vis care pare să se materializeze chiar sub ochii tăi, ești fericit de ceea ce se vede în fața ta! Simți nevoia să împărtășești veștile bune și cu alții, care, prin laudele și felicitările lor, te motivează și mai mult să duci mai departe ce ai început.

Pești

Ceva îți spune să stai pe loc momentan, să nu dai frâu liber energiei tale debordante înaintea unui drum care nu duce chiar acolo unde sperai. Intuiția te trage de mânecă și spune că pe undeva ar exista un pericol sau un punct slab care poate strica totul la un moment dat, iar prudența de acum te va ajuta să nu risipești energia fără rost într-un sens riscant. Mai chibzuiește, nu te grăbi la rezultate rapide și facile, pentru că vei descoperi că nu acestea sunt cele mai bune. Eventual gândește-te și la un plan de rezervă spre care vocea ta interioară deja te împinge subtil.

ADVERTISEMENT