Life
notix pixel id

Horoscop zilnic: miercuri, 23 decembrie 2020. Leii trăiesc o iubire adolescentină

23.12.2020 | 02:00
Horoscop zilnic: miercuri, 23 decembrie 2020. Leii trăiesc o iubire adolescentină
Horoscop 23 decembrie 2020. Foto: liveabout.com
ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic: miercuri, 23 decembrie 2020, cu o zi înainte de Ajunul de Crăciun, Leii vor începe să simtă din nou fiorii iubirii, ca în adolescență.

Berbecii au parte de o zi plină de provocări. Au mult de muncă pentru că au tot trândăvit în ultima perioadă, iar sărbătorile nu mai au răbdare și bat la ușă deja.

Taurii sunt și ei puși pe treabă. Au de făcut tot felul de cumpărături necesare pentru zilele de Crăciun și sunt destul de entuziaști cu privire la petrecerea sărbătorilor strict alături de cei dragi. Pentru ei, Crăciunul se anunță unul frumos, armonios.

ADVERTISEMENT

Horoscop 23 decembrie 2020 pentru fiecare zodie

Gemenii poartă o discuție destul de serioasă cu persoana iubită și ajung la concluzia că ar fi mai bine ca fiecare să o ia pe drumul său.

Racii au cheia rezolvării unor probleme cu care se confruntă cei din jur, prieteni sau rude. Au capacitatea de a le aduce zâmbetul pe buze oamenilor și de a-i liniști.

ADVERTISEMENT

Leii încep o nouă poveste de iubire chiar acum, în pragul Crăciunului, și sunt extrem de bucuroși și de emoționați.

Fecioarele știu cum să cheltuiască banii și devin un model de urmat din acest punct de vedere. Au parte de surprize plăcute din partea unor persoane de la care nu se așteptau niciodată.

ADVERTISEMENT

Capricornii sunt testați de un prieten

Balanțele dau tot felul de bătălii și țin foarte mult la opiniile lor. Pot avea niște atitudini destul de autoritare.

Scorpionii se trezesc cu stângul și o țin toată ziua într-un conflict cu cei din jur. Marea neplăcere este cauzată de bani.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au parte de o zi perfectă din toate punctele de vedere. Își achiziționează un obiect la care au visat de mult.

Capricornii sunt puși la încercare de un prieten apropiat și își dau seama că felul în care abordează unele subiecte este greșit.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii se simt din ce în ce mai fericiți în pielea lor. Scapă de niște complexe care i-au urmărit tot anul, iar ziua de 23 decembrie le aduce câteva bucurii uluitoare.

Peștii nu reușesc să se liniștească și continuă să își facă griji pentru starea de sănătatea a apropiaților.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri