Life

Horoscop zilnic: miercuri, 23 decembrie 2020. Leii trăiesc o iubire adolescentină

23.12.2020 | 02:00
Horoscop zilnic miercuri 23 decembrie 2020 Leii traiesc o iubire adolescentina
ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic: miercuri, 23 decembrie 2020, cu o zi înainte de Ajunul de Crăciun, Leii vor începe să simtă din nou fiorii iubirii, ca în adolescență.

Berbecii au parte de o zi plină de provocări. Au mult de muncă pentru că au tot trândăvit în ultima perioadă, iar sărbătorile nu mai au răbdare și bat la ușă deja.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt și ei puși pe treabă. Au de făcut tot felul de cumpărături necesare pentru zilele de Crăciun și sunt destul de entuziaști cu privire la petrecerea sărbătorilor strict alături de cei dragi. Pentru ei, Crăciunul se anunță unul frumos, armonios.

Horoscop 23 decembrie 2020 pentru fiecare zodie

Gemenii poartă o discuție destul de serioasă cu persoana iubită și ajung la concluzia că ar fi mai bine ca fiecare să o ia pe drumul său.

ADVERTISEMENT

Racii au cheia rezolvării unor probleme cu care se confruntă cei din jur, prieteni sau rude. Au capacitatea de a le aduce zâmbetul pe buze oamenilor și de a-i liniști.

Leii încep o nouă poveste de iubire chiar acum, în pragul Crăciunului, și sunt extrem de bucuroși și de emoționați.

ADVERTISEMENT

Fecioarele știu cum să cheltuiască banii și devin un model de urmat din acest punct de vedere. Au parte de surprize plăcute din partea unor persoane de la care nu se așteptau niciodată.

Capricornii sunt testați de un prieten

Balanțele dau tot felul de bătălii și țin foarte mult la opiniile lor. Pot avea niște atitudini destul de autoritare.

ADVERTISEMENT

Scorpionii se trezesc cu stângul și o țin toată ziua într-un conflict cu cei din jur. Marea neplăcere este cauzată de bani.

Săgetătorii au parte de o zi perfectă din toate punctele de vedere. Își achiziționează un obiect la care au visat de mult.

Capricornii sunt puși la încercare de un prieten apropiat și își dau seama că felul în care abordează unele subiecte este greșit.

Vărsătorii se simt din ce în ce mai fericiți în pielea lor. Scapă de niște complexe care i-au urmărit tot anul, iar ziua de 23 decembrie le aduce câteva bucurii uluitoare.

Peștii nu reușesc să se liniștească și continuă să își facă griji pentru starea de sănătatea a apropiaților.

ADVERTISEMENT