Life

Horoscop zilnic: miercuri, 23 septembrie 2020. Pe Săgetători îi paște o dezamăgire

22.09.2020 | 13:02
Horoscop zilnic miercuri 23 septembrie 2020 Pe Sagetatori ii paste o dezamagire
ADVERTISEMENT

Așa cum te-a obișnuit, FANATIK îți aduce horoscopul zilnic și vine cu noutăți pentru ziua de miercuri, 23 septembrie 2020. Veștile sunt predominant bune, însă, unii nativi se confruntă cu obstacole greu de depășit.

Ziua de miercuri vine cu noi oportunități și provocări, serviciul și interesele materiale fiind aspectele care primează. Dacă unii nativi se trezesc plini de energie și dornici să fie productivi, alții nu par să fie în cea mai bună formă.

Horoscop zilnic: miercuri, 23 septembrie 2020.

Berbec

Astăzi vei avea parte de sfaturi importante din partea unui apropiat. Deși, tinzi deseori să ignori vorbele altora, este posibil ca persoana respectivă să te pună pe gânduri și decizi să iei in considerare spusele sale.

Taur

Ziua de miercuri este, pentru tine, dedicată noilor începuturi. Fie că este vorba despre un nou proiect profesional, un nou job sau o nouă locuință, ești pus pe fapte mari și ești foarte entuziasmat în privința viitorului tău.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Astăzi ești binedispus și ești hotărât să te bucuri de lucrurile mărunte în viață. După muncă, ar fi bine să ieși la o plimbare prin parc. Lasă-te surprins de tot ceea ce îți oferă viața!

Rac

Te nemulțumește foarte tare faptul că mai sunt două zile până la weekend. Astăzi ești extenuat și sleit de puteri. A fost o săptămână plină pentru tine și d-abia aștepți să se termine. Cu puțină răbdare, zilele vor trece cât ai clipi și tu te vei bucura de un sfârșit de săptămână relaxant.

ADVERTISEMENT

Leu

Te vei confrunta cu multe nedreptăți la locul de muncă. Ai senzația că nimeni nu depune nici pe jumătatea efortului pe care îl depui tu și că ești singurul care se îngrijorează în privința responsabilităților de birou. Discută cu ceilalți colegi si explică-le situația cu mult calm.

Fecioară

Astăzi te focusezi foarte mult pe un nou proiect și vii cu tot felul de idei noi, care, însă, nu sunt luate în considerare de către ceilalți colegi. Nu te întrista, va veni și perioada ta de glorie. Încearcă să nu mai fii atât te critic cu tine însuți, iar rezultatele vor veni de la sine.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ziua de miercuri vine cu multă incertitudine in viața Balanței. Nu știi ce să mănânci la micul dejun, nu știi ce planuri vei avea pentru weekend, nu știi dacă să faci cumpărături sau să economisești și nici în privința locului de muncă nu ești la fel de sigur. Fă-ți ordine în gânduri și încearcă să dormi mai mult.

Scorpion

Ești prea competitiv, ceea ce nu este mereu un lucru bun. Pui prea multă presiune pe tine și vrei mereu să le fii superior colegilor de breaslă, iar asta nu te va ajuta în interacțiunea cu cei din jur. Îți recomandăm să pui preț și pe relațiile cu persoanele apropiate ție și să eviți conflictele.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Riști să fii dezamăgit de cineva apropiat astăzi, care nu îți vrea binele, așa cum te-ai fi așteptat tu. Te sfătuim să fii rezervat în privința conexiunii cu persoanele din jurul tău și să petreci mai mult timp cu tine însuți, pentru că nu ești înconjurat de oameni cu intenții bune.

Capricorn

Te afectează foarte tare situația financiară cu care te confrunți și nu îți poți lua gândul de la facturi și plăți restante. Iei în considerare noi metode prin care îți poți spori venitul și, din fericire pentru tine, apare o persoană care te va ajuta în acest sens.

Vărsător

Astăzi este o zi nefastă pentru nativii din zodia Vărsătorului, deoarece sunt mai uituci ca niciodată. Riscați să uitați de întâlniri importante, de discuții recente și chiar de lucruri personale, cum ar fi telefonul sau portofelul.

Pești

Te trezești cu gândul la weekend, deși este mijlocul săptămânii. Nu acorzi prea multă atenție locului de muncă și, deși te afli îngropat în hârtii, îți imaginezi că bei un ceai fierbinte și te uiți la un film, tolănit pe canapea.

ADVERTISEMENT