Life

Horoscop zilnic: miercuri, 5 august 2020. Nativul Pești se umple de bani

04.08.2020 | 16:33
Horoscop zilnic miercuri 5 august 2020 Nativul Pesti se umple de bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de miercuri, 5 august 2020, aduce vești excelente legat de capitolul financiar. Multe dintre semnele zodiacale vor primi înapoi sumele împrumutate prietenilor sau chiar o mărire de salariu.

Astrologii transmit că nu este o zi bună pentru începerea unor relații sentimentale noi, ci mai degrabă nativii trebuie să le consolideze pe cele de acum, iar pentru asta au nevoie de răbdare, timp și încredere.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în rândurile de mai jos cu evenimentele și întâmplările de care au parte zodiile pe parcursul zilei. Descoperă și tu care sunt previziunile complete.

Horoscop zilnic pentru miercuri, 5 august 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Dacă simți că nu mai poți înainta ar fi cazul să iei o pauză. Nu trebuie să te epuizezi la maxim, păstrează energie și pentru restul lucrurilor pe care le ai de făcut.

ADVERTISEMENT

Taur

Certurile și discuțiile interminabile cu partenerul de viață te fac să vezi relația cu alți ochi. Nu pune punct până nu așterni pe foaie tot ce simți pentru cel de lângă tine.

Gemeni

Șanse uriașe să fii promovat la locul de muncă. Și pentru că responsabilitățile sunt mai multe acum, șefii ți-au pregătit și o mărire de salariu pe măsură.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu mai sta pe gânduri și dă curs invitației primite din partea prietenilor. Nu mai sta închis în casă și ieși afară în aer liber. Oxigenează-ți mintea și râzi cu gura până la urechi.

Leu

Ești cu gândul la vacanță, dar pentru asta mai trebuie să strângi bănuți. Fii cumpătat și nu mai achiziționa obiecte și haine de care nu ai deloc nevoie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O sumă importantă ajunge în posesia ta. Amicii îți înapoiază, în sfârșit, banii oferiți în trecut. Pune-i deoparte și începe să cauți destinația de vacanță pentru vara asta.

Balanță

Nu ai plecat încă de la birou, dar te gândești ce vrei să faci după. Spre seară, gașca de prieteni te scoată din rutina zilnică și te invită la o petrecere de zile mari, în aer liber.

Scorpion

Profită de momentele acestea pentru a da frâu liber imaginației. Lucrează la pictura rămasă neterminată în atelier sau de ce nu, axează-te pe o nouă pasiune.

Săgetător

Viața este simplă, dar tu alegi să o complici. Mereu cauți drumul cel mai lung și mai întortocheat, dar uiți că pierzi din vedere lucruri cu adevărat importante.

Capricorn

Concentrează-te pe o singură sarcină, nu mai alerga după doi iepuri pentru că riști să nu prinzi niciunul. Fii sigură pe tine și ai mai multă încredere în ce-ți pui în minte.

Vărsător

Ești cu capul în nori și nu știi ce decizie să iei. Te gândești și te răzgândești de sute de ori, lucru care te bulversează. În ritmul acesta nu vei face nimic notabil.

Pești

Visezi la munți de bani? Nu mai este cazul, astăzi este ziua în care te umpli de bani și asta datorită muncii asidue din ultima perioadă. Eforturile tale sunt răsplătite cum trebuie.

ADVERTISEMENT