News

Horoscop zilnic: miercuri, 8 mai. Gemenii vor să lenevească

07.05.2019 | 16:30
Horoscop zilnic: miercuri, 8 mai. Gemenii vor să lenevească
Horoscopul zilei de miercuri, 8 mai. Sursa foto: shok.md

Ziua de 8 mai aduce liniște și momente frumoase pentru cea mai mare parte a nativilor. Cu toate acestea, unele zodii trebuie să fie atente, pentru că nu e exclus să aibă parte de mici situații neplăcute, mai ales în plan sentimental. Aflați ce vă hărăzesc astrele din predicțiile care urmează!

Horoscop zilnic: marți, 8 mai 2019

Se anunță o zi ceva mai complicată pentru nativii din zodia Gemeni, în special în ceea ce privește activitatea la locul de muncă. Pe de altă parte, Racii trebuie să se aștepte la surprize plăcute din partea persoanei iubite.

Berbec

Ziua de miercuri, 8 mai îți va aduce o serie de activități ce s-ar putea dovedi dificile. Încearcă să privești partea bună, nu vei avea motive să te plictisești. Nu este exclus să ai parte de o dezamăgire provocată de persoana iubită. Sfatul astrologilor este să nu reacționezi sub imperiul emoțiilor. Cântărește-ți bine fiecare pas.

Taur

Astăzi, aveți chef numai de distracție. Chiar dacă apar probleme care ar trebui rezolvate, pur și simplu sunteți cu capul în nori. Nu vă stă mintea decât la petreceri și momente de relaxare în compania celor dragi.

Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri, 8 mai. Sursa foto:stirileprotv.ro
Ce surprize ți-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri, 8 mai. Sursa foto:stirileprotv.ro

Gemeni

Nu sunteți în cea mai bună formă. Aveți tendința de a lenevi, în ciuda faptului că probleme importante ce țin de sfera profesională vă solicită atenția. Profitați de momentele de relaxare, însă încercați să nu neglijați nici munca.

Rac

Astrologii îți recomandă să tratezi orice situație cu obiectivitate, mai ales în plan sentimental. Seara se anunță, în schimb, liniștită, ai putea primi vizita unui prieten apropiat, care să te bine-dispună. Nu este exclus nici ca persoana iubită să vă surprindă într-un mod foarte plăcut. Poate chiar cu o vacanță, cine știe?

Leu

Astrologii îți recomandă să  amâni punerea în practică a ideilor noi pe care le ai de ceva vreme. Dacă nu ești implicat într-o relație, ar putea apărea intenții romantice din partea unei persoane de la care nu te-ai fi așteptat.

Fecioară

Fecioarele vor avea nevoie de un compromis între propriile dorințe și capacitățile de a le duce la îndeplinire. Nu e exclus să amâni o parte din proiectele tale ambițioase, dar știi cum se spune, tot răul spre bine.

Balanță

Pe nativii din Balanță îi așteaptă astăzi o mare surpriză. Este posibil ca un obiect valoros pe care îl considerați pierdut de multă vreme să apară ca prin minune. Spre seară, v-ați putea revedea cu prieteni vechi, așa că așteptați-vă la o vizită plăcută.

Scorpion

Scorpionilor li se recomandă astfel să nu judece persoanele din jurul lor, bazându-se pe aparențe. Încercați să analizați oamenii și din alte puncte de vedere, pentru a-i cunoaște cu adevărat. Respectul aduce respect. .

Săgetător

Nativii din Săgetător se simt în formă maximă astăzi. Ar putea apărea un premiu, o moștenire, sau chiar o vacanță. Sfatul astrologilor este să nu exagerați, pentru că v-ați putea trezi în conflicte inutile. Fiți cât se poate de prudenți.

Capricorn

Se anunță o zi destul de ușoară pentru Capricorni. Singura problemă ar putea fi dată de o ușoară lipsă de modestie. Astrologii vă recomandă să fiți cumpătați, nu căutați laude pentru fiecare lucru pe care îl faceți. Modestia vă va aduce mai multe beneficii.

Vărsător

Nativii din Vărsător sunt deranjați astăzi de tot felul de apeluri telefonice, vizite din partea unor persoane necunoscute, sau mesaje de la rude. Astrologii îți recomandă să închizi telefonul pentru o perioadă, dacă vrei să ai parte de puțină liniște.

Pești

Astăzi, Peștii vor pierde anumite lucruri, sau asupra lor va plana acest risc. Aveți grijă pe unde mergeți și mare atenție la obiectele de valoare. Spre seară, câteva ore de relaxare, un film bun, ar fi variantele ideale pentru a vă reîncărca bateriile, mai ales că vă așteaptă o perioadă foarte încărcată.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri