Life

Horoscop zilnic Neti Sandu: joi, 4 martie. Leul caută un job nou

04.03.2021 | 07:37
Horoscop zilnic Neti Sandu joi 4 martie Leul cauta un job nou
ADVERTISEMENT

Neti Sandu îți aduce horoscopul de joi, 4 martie 2021, o zi în care nu vei duce lipsă de provocări, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Leu.

Viața profesională, un sector care ți-a dat nenumărate bătăi de cap până acum, începe ușor-ușor să revină la normal. Universul are obiceiul să-ți întindă o mână de ajutor tocmai când te aștepți mai puțin și uite așa se așterne în fața ochilor tăi o nouă oportunitate. Nu o rata!

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește relația cu persoana iubită, ar putea apărea unele probleme, dar nu e cazul să te îngrijorezi. Păstrează-ți calmul, ascultă cu atenție ce are de spus și problemele se vor risipi ca prin minune. Horoscopul este adus de  stirileprotv.ro.

Neti Sandu îți spune ce te așteaptă în acest debut de săptămână

Berbec

Trebuie să achiți facturi consistente și să păstrezi ceva și pentru weekend, așa că încearcă să socotești cu atenție fiecare bănuț. Nu de alta, dar simți nevoia să dai o fugă pe undeva după atâta stat în casă.

ADVERTISEMENT

Taur

O să interacționezi cu cineva care e interesat de o colaborare, dar nu da un răspuns din prima. Evaluează cu atenție situația, să știi dacă e în avantajul tău sau nu.

Gemeni

Te pregătești de plecare. Nu doar cu treabă, ai de gând să vizitezi și o persoană dragă pe care nu ai mai văzut-o de luni întregi.

ADVERTISEMENT

Rac

Primești niște bani și ai de gând să faci unele schimbări în locuință. Plus că nu strică să iei ceva și pentru tine.

Leu

Te bate gândul să te orientezi spre o altă zonă profesională. Orice ai face, alege un job cât mai bine plătit.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Un proces care te-a pus pe jar cu fiecare înfățișare ajunge încet, dar sigur la final. Și s-ar putea chiar să-l câștigi.

Balanță

Se anunță cheltuieli care îți pot da o vreme bugetul peste cap, dar nu trebuie să-ți faci griji. Vei reuși până la urmă să echilibrezi situația.

Scorpion

Îți impui punctul de vedere într-o chestiune care ține de serviciu, fie că vorbim de semnarea unui contract sau de noi atribuțiuni pe care ești obligat să le accepți.

Săgetător

Ți-ai putea crea o platformă de lucru și să-ți faci vocea auzită. Nu uita nici de imaginea pe care o ai. Contează enorm într-o astfel de situație.

Capricorn

Te afli într-o postură favorabilă. Poți cere o mărire de salariu, dar încearcă să nu forțezi prea mult norocul.

Vărsător

Poți îndrăzni mai mult la serviciu și în particular. Nu de alta, dar e singura soluție să atingi un alt nivel și să ajungi în lumina reflectoarelor.

Pești

Te bucuri de o reușită. Poate te-ai angajat undeva sau ai semnat un act important care îți va aduce o sumă importantă de bani. Cine știe, poate faci progrese în afaceri.

ADVERTISEMENT