Life

Horoscop zilnic Neti Sandu: luni, 20 iulie. Vești bune pentru Rac

20.07.2020 | 08:35
Horoscop zilnic Neti Sandu luni 20 iulie Vesti bune pentru Rac
ADVERTISEMENT

Săptămâna începe cum nu se putea mai bine, în special în ceea ce privește viața profesională, un sector care în ultima vreme ți-a dat nenumărate bătăi de cap. Ai astăzi ocazia să pui la punct un proiect important, de care depinde viitorul carierei tale.

Nu o spunem doar noi, ci și Neti Sandu, celebrul astrolog al celor de la Pro TV, așa că pregătește-te să faci față noilor provocări. Cât despre relația cu persoana iubită, din fericire lucrurile se pregătesc să se așeze pe făgașul normal. Universul îți întinde o mână de ajutor, iar acum te poți dedica 100% sarcinilor pe care trebuie să le duci la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Rac, poți să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil, pentru că primești un cadou neașteptat. Poate fi un lucru pe care ți-l doreai de multă vreme, dar nu îți permiteai să-l cumperi sau chiar o mărire de salariu.

Neti Sandu îți spune ce te așteaptă în acest debut de săptămână

Berbec

S-ar putea să achiziționezi o casă la un preț bun, ori să te muți în chirie, chiar dacă ți-ai făcut alte planuri, totuși o să-ți prindă bine în viață. Astăzi ai o energie de răsturnat munții și un chef de viață pe care cine știe de când nu l-ai mai avut. Nu se știe, poate o să dai curs ofertelor de muncă pe care-o să le primești.

ADVERTISEMENT

Taur

Azi vei lua o decizie legată de familie care o să fie spre binele tuturor. Îți parvin niște confirmări care îți vor oferi suficiente indicii ca să știi în ce direcție s-o pornești, din punct de vedere profesional sau ce școală să alegi.

Gemeni

Poate vei semna un contract de muncă, ori ți se mărește salariul, după lungi așteptări. Este un confort sufletesc, poate pentru c-a revenit cineva care a fost multă vreme plecat, ori s-a-nsănătoșit o persoană dragă, poate chiar tu.

ADVERTISEMENT

Rac

Se poate să primești cadouri, bani, sau vei avea parte de niște beneficii din partea conducerii de la serviciu. Vei primi o confirmare de la șefi referitoare la o ascensiune în carieră, sau doar o mărire de salariu pentru succesul profesional.

Leu

Azi vor surveni o serie de probleme de suflet care îți vor tulbura gândurile și trebuie să-ți faci curaj să spui lucrurilor pe nume ca să lichidezi conflictul interior. Pot fi ceva probleme de sănătate care să se rezolve din mers și să dai randament bun la slujbă, să atingi un alt nivel de competență.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai putea relua o activitate care să te destindă și o să ai un alt moral, o să te reinventezi. Este posibil să te asociezi cu niște oameni ca să puneți împreună bazele unei afaceri ce ar putea să aducă un mare profit și o să fie o relansare pe scena socială.

Balanță

Se poate să ieși în oraș, la cafea cu cineva care vrea să afle cât de mult vă potriviți, dacă sunt șanse să fiți împreună. Poate vei avea parte de un succes care va veni de la sine, deoarece ai muncit foarte mult și abia acum este momentul să culegi laurii, pentru că ai dat de oameni care să-ți aprecieze eforturile.

Scorpion

Poate ți se dă răspunsul la o cerere, afli concluziile unei contestații și o să vezi în ce direcție o s-o iei. Poate ai primit confirmare dintr-o stațiune turistică, și te poți duce, liniștit, doar ai nimerit pe mâini bune și vei găsit condițiile optime de cazare.

Săgetător

E cineva care vrea de multă vreme să te cunoască și alegeți împreună o zi în care să vă puteți vedea ca să vă cunoașteți cât mai repede. O să soliciți un sfat bancar în ceea ce privește un împrumut de care ai mare nevoie până când vei putea amâna niște rate și multe altele.

Capricorn

Poate vei face un efort financiar să-ți renovezi casa, ori să te muți altundeva, dacă se vă ivi ocazia. Vei avea parte de o rezolvare, se-ntrunesc niște factori și o să puți porni pe un drum, să demarezi un proiect care te va propulsa în carieră.

Vărsător

Se rezolvă o problemă medicală și o să fii în afara pericolului, poate pentru că ai apelat la medic și tratamentele cele mai potrivite. Poate ți se dau banii promiși, pare să fie o recompensă, ți se oferă și altceva de lucru, de care o să fii încântat și astfel te vei restarta profesional, vorbind.

Pești

Se poate să afli o veste despre nașterea unui copil și să fie o bucurie mare în familie. Relația sentimentală capătă profunzime, stabilitate și o să iei hotărârea de a te căsători, să ai copii și să te liniștești, în sfârșit, la casa ta.

ADVERTISEMENT