Life

Horoscop zilnic Neti Sandu: luni, 8 martie. Leul are parte de provocări în dragoste

08.03.2021 | 07:34
Horoscop zilnic Neti Sandu luni 8 martie Leul are parte de provocari in dragoste
ADVERTISEMENT

Săptămâna începe cum nu se putea mai bine, în special în ceea ce privește viața profesională, un sector care în ultima vreme ți-a dat nenumărate bătăi de cap. Ai astăzi ocazia să pui la punct și un proiect important, decisiv pentru viitorul tău profesional.

Nu o spunem noi, ci binecunoscutul astrolog Neti Sandu, așa că ai un motiv în plus să te pregătești cum se cuvine pentru noile provocări. Cât despre relația cu persoana iubită, din fericire lucrurile se pregătesc să se așeze pe făgașul normal, că doar e Ziua Femeii. Orice supărare dispare într-o zi atât de specială.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Rac, poți să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil, pentru că primești un cadou neașteptat. Poate fi un lucru pe care ți-l doreai de multă vreme, dar nu îți permiteai să-l cumperi sau chiar o mărire de salariu. Horoscopul este oferit de știrileprotv.ro.

Neti Sandu îți spune ce te așteaptă în acest debut de săptămână

Berbec

E bine să ai un ochi ațintit asupra sănătății. Nu de alta, dar, corpul îți dă anumite semnale și ar trebui să le iei seamă. În caz contrar, riști să ai probleme mari.

ADVERTISEMENT

Taur

Bați palma pentru un contract care să te scoată în lumina reflectoarelor. Se vorbește numai de bine despre tine în acest debut de săptămână.

Gemeni

Prinzi o oportunitate să lucrezi în alt oraș, poate chiar în altă țară și nu ar trebui să o ratezi. Cu atât mai mult că acolo nu ai foarte mari restricții.

ADVERTISEMENT

Rac

Oameni care cred cu tărie în proiectul tău ți se vor alătura și faceți treabă bună împreună. Lucrul în echipă e întotdeauna mai ușor, știi doar.

Leu

Relația cu partenerul de viață trece printr-o perioadă de teste, dar nu e cazul să te îngrijorezi. Le veți trece cu bine amândoi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Mergi la un interviu și e exact așa cum îți dorești. Mai rămâne doar să sperăm că angajatorii sunt și ei de aceeași părere.

Balanță

Ai de gând să te muți cu partenerul într-o locuință mai spațioasă și apelezi la o agenție imobiliară. Începi săptămâna cu schimbări importante.

Scorpion

Ți-ar prinde bine un control medical, preventiv, să vezi dacă nu cumva ai niște lipsuri și să le completezi cu medicamentele potrivite.

Săgetător

Începi săptămâna cu o reușită la școală sau la un interviu important. Un lucru e cert: sfera comunicării zbârnăie.

Capricorn

O sumă de bani se întoarce la tine. Da, ai intuit bine. Cineva a binevoit să îți dea banii pe care i-ai împrumutat.

Vărsător

Poate faci niște achiziții care să te ajute să dai un randament și mai bun la slujbă. Aspectul financiar nu e deloc o problemă în acest debut de săptămână.

Pești

Starea de bine poate fi întreținută de cineva căruia îi pasă de tine. Cert e că o să devii creativ și o să inventezi ceva din care să scoți bani. Foarte mulți bani.

ADVERTISEMENT