Life

Horoscop zilnic Neti Sandu: marți, 4 august. Gemenii trec prin focurile unui test important

04.08.2020 | 08:00
Horoscop zilnic Neti Sandu marti 4 august Gemenii trec prin focurile unui test important
ADVERTISEMENT

Chiar dacă e marți, uită de cele trei ceasuri rele și râzi cu gura până la urechi, pentru că ai toate motivele din lume. Norocul te însoțește oriunde mergi, așa că nu ezita să te implici într-o nouă afacere. Ai încredere că totul va fi bine și îți vei rotunji serios veniturile.

O spune chiar astrologul Neti Sandu, care te sfătuiește să profiți din plin de această șansă. Astrologul Pro TV avertizează, însă, că unele probleme ar putea apărea în relația cu persoana iubită, mai ales dacă nu îți alegi cu grijă cuvintele.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, pregătește-te pentru un test care îți va pune la încercare aptitudinile necesare în vederea unui proiect important. Ți-ai pus bazele în el, așa că nu trebuie să renunți tocmai acum.

Neti Sandu îți spune ce surprize te așteaptă în ziua de miercuri, 4 august

Berbec

Astăzi se va rescrie o poveste de dragoste frumoasă. O să vă mai acordaţi unul altuia şansa de a fi fericiţi, după o perioadă lungă de frământări sufleteşti.

ADVERTISEMENT

Taur

Vei aloca o sumă de bani destinată reamenajării casei și poate mai achiziționezi ceva pentru grădină, terasă. Vor fi costuri mari, însă ești atent să nu depăşești bugetul propus.

Gemeni

Astăzi s-ar putea să treci prin focul unui test, să reconfirmi nişte aptitudini, pentru demararea unui proiect în care ți-ai pus mari speranţe.

ADVERTISEMENT

Rac

O să faci o verificare a banilor din cont să vezi dacă îți vor ajunge pentru cheltuielile necesare în casă, deoarece vrei să-ți rămână și pentru concediu, taxe şcolare. Să ştii cum stai la toate capitolele.

Leu

Poți face încă un hei-rup să dai gata o situaţie care te-a ţinut încordat de ceva vreme şi n-ai putut progresa pe linie profesională, în carieră.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sunt şanse să mai faci rost de nişte bani din surse colaterale. Poate te încumeți la o colaborare, dacă nu cumva o să-ți schimbi locul de muncă.

Balanță

O să ai de dus o muncă de lămurire cu câțiva colegi de muncă, să-i convingi să respecte nişte reguli, fără de care nu ar fi posibil un real succes, doar trageţi toţi la aceeaşi căruţă.

Scorpion

Poate vei susține un concurs ca să poți obține un post nou pe care l-ai dorit de multă vreme sau să fii admis la o şcoală.

Săgetător

Vei avea ocazia să fii contactat de nişte posibili parteneri de afaceri pentru a pune umărul la un proiect care îți poate aduce şi bani şi notorietate. Atenție ce răspuns le dai!

Capricorn

Ești pe punctul de a face nişte schimbări pentru că vrei să-ți meargă mai bine şi la serviciu şi acasă. În relaţia de cuplu, o să fie armonie, așa cum îți dorești!

Vărsător

Vei face apel la toate resursele interioare ca să lichidezi toate vechile probleme ce te frământă. Faci tot posibilul să avansezi şi la serviciu, dar şi în afacerile personale, practic, să ieşi cu plus, peste tot.

Pești

Ar fi foarte bine să te pui de acord cu partenerul de viață, în anumite privinţe, şi cu banii şi cu plecarea în vacanţă. Poate mai aveţi şi nişte evenimente în weekend-urile următoare de pus la punct.

ADVERTISEMENT