Life

Horoscop zilnic Neti Sandu: vineri, 12 martie. Vești bune pentru Pești

12.03.2021 | 07:52
Horoscop zilnic Neti Sandu vineri 12 martie Vesti bune pentru Pesti
ADVERTISEMENT

Neti Sandu îți aduce horoscopul de vineri, 12 martie 2021, o zi în care veștile bune vin una după alta, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Pești.

Asta pentru că vei primi o ofertă extrem de avantajoasă din punct de vedere financiar, în paralel cu jobul pe care îl ai deja. Ce moment mai bun să-ți rotunjești veniturile dacă nu în pragul weekend-ului?

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Gemenilor? Ei bine, încearcă să rezolvi o problemă legată de școală și să te achiți mai apoi de obligațiile financiare. Nu de alta, dar ar fi păcat să îți pui în pericol promovarea din astfel de motive. Horoscopul este oferit de știrileprotv.ro.

Neti Sandu îți spune ce te așteaptă pe parcursul zilei de vineri, 12 martie

Berbec

Ai probleme cu transportul tocmai acum, când trebuie să pleci într-o călătorie importantă. Înainte să-ți pierzi controlul, verifică autoturismul, poate nu e chiar atât de mare necazul.

ADVERTISEMENT

Taur

Ți se propune o afacere și, oricât ai încerca să cauți nod în papură, ți se potrivește de minune. Spune da, ce mai aștepți? Vei primi și o sumă frumoasă de bani, că tot se anunță cheltuieli importante.

Gemeni

Ai de rezolvat o problemă legată de școală și trebuie să te grăbești. Asta dacă nu vrei să ratezi promovarea la care visezi de luni întregi. Nu uita nici de obligațiile financiare!

ADVERTISEMENT

Rac

O să faci o manevră inteligentă cu banii din cont. Poate îi scoți și cumperi ceva care e mult mai ieftin acum. Nu trebuie să ratezi o asemenea ofertă.

Leu

Viața în doi promite să fie ca în povești. Doar de tine și de persoana iubită depinde să fiți fericiți și să aveți stabilitate. A trecut perioada aventurilor, mai mult sau mai puțin imaginare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se observă o mai bine colaborare cu șefii. Ai o strategie nouă, care pare să dea roade. Ba chiar ți se dau mai multe îndatoriri care vin la pachet cu bani mai mulți

Balanță

E posibil să apară un copil în familia ta, așa că te gândești serios la o locuință ceva mai mare. Poate găsești o ofertă avantajoasă, cine știe?

Scorpion

Dacă te confrunți cu probleme de sănătate, ar trebui să ceri ajutorul medicului. Îți va spune imediat care e cauza acelor dereglări și ce tratament să urmezi.

Săgetător

E momentul să achiți rate, tot felul de facturi și taxe care o să te cam lase fără bani, dar încearcă să privești partea bună: îți vei lua această povară de pe umeri.

Capricorn

Se observă reușite demne de luat în seamă la locul de muncă, dar nu încerca să-ți asumi de unul singur toate meritele. Lucrurile merg bine când lucrați cu toții în echipă.

Vărsător

Ai nevoie de aparatură nouă performantă pentru lucrul de acasă și nu e deloc ieftină. Bine că șeful ți-a oferit o mărire de salariu.

Pești

Apar vești bune, care te pot redirecționa profesional. Ba chiar ai prilejul să câștigi mai mulți bani, cu atât mai mult dacă lucrezi și în particular.

ADVERTISEMENT