Life

Horoscop zilnic pentru duminică, 2 octombrie 2022. Nativul Leu iubește și lovește acolo unde trebuie

Horoscop zilnic pentru duminică, 2 octombrie 2022. Leii nu mai au timp de pierdut. Ori se îndrăgostesc, ori trec mai departe.
01.10.2022 | 16:59
Horoscop zilnic pentru duminica 2 octombrie 2022 Nativul Leu iubeste si loveste acolo unde trebuie
Horoscop zilnic pentru duminică, 2 octombrie 2022, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Ziua de duminică se anunță a fi una ”furtunoasă” pentru mulți nativi. Nervii și orgoliile pun stăpânire pe unele zodii.

Horoscop zilnic pentru duminică, 2 octombrie 2022, pentru cele 12 zodii

Berbec 

Duminica se anunță o zi propice pentru Berbeci! Un spectacol sau o aniversare îi va ajuta să se distreze și să-și facă noi prieteni. Look-ul lor stârnește curiozitate și apreciere. Sunt puși în fața unei alegeri, pe care mulți nu o vor înțelege!

ADVERTISEMENT

Taur

Astrologii comunică pentru cei născuți în zodia Taur o zi creativă. Discuțiile cu cei din jur pe teme diverse le va lărgi orizonturile. Chiar dacă nu va fi totul în discuții așa cum cred, asta nu le va șterge zâmbetul de pe buze.

Gemeni

Specialiștii le aduc la cunoștință Gemenilor că este momentul să se echilibreze și să fie mai siguri pe ei, mai ales pe plan financiar. A doua parte a zilei poate veni cu o mică problemă de sănătate, dar nu e nimic de speriat.

ADVERTISEMENT

Rac

Pentru Raci se preconizează o zi plină, mai ales pe plan profesional. Deși este duminică, nativii zodiei vor fi angrenați în multe activități. Răbdarea pare să fie cuvântul de bază după care se ghidează în această perioadă. Tace și ascultă, calculează și după vine cu un răspuns.

Leu

Nativul Leu iubește și lovește acolo unde trebuie, asta după o analiză aprofundată a ceea ce își dorește pe plan amoros. Nu mai sunt dispuși să piardă timpul. Au găsit, s-au îndrăgostit, dacă nu, trec mai departe.

ADVERTISEMENT

Fecioară

După o perioadă plină de bucurie pentru Fecioare, vine un val de emoții negative.Un conflict, mai multe schimbări care nu-i plac par să-i bată la ușă. Astrologii anunță totuși că vor ieși din rutină măcar în partea a doua a zilei.

Balanță

Agresivitatea verbală va guverna Balanțele în această zi, asta după ce mai multe persoane își vor permite să vă atace. Nu mai este dispus să tacă sau să accepte părerile celor care nu reprezintă nimic în viața lor.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ziua de duminică nu pare a fi deloc pe placul celor din zodia Scorpion. O persoană care i-a trădat sau care nu s-a ținut de promisiune le creează disconfort pe tot parcursul după-amiezei. Pe seară scorpionii ies la cumpărături pentru a se relaxa.

Săgetător

Schimbarea este pe ordinea de zi a Săgetătorilor. Specialiștii le recomandă să nu se consume pentru reproșurile celor din jur. Unele sunt de luat în seamă, altele sunt doar din invidie sau din orgoliu.

Capricorn

Capricornii au o zi bună, noul program pe care și l-au propus le va da roade. Succesul le este garantat, dar este nevoie de timp ca lucrurile să prindă contur. Sinceritatea lor este apreciată de cei cu care lucrează.

Vărsător

Cititorii în astre îi sfătuiesc pe Vărsători, după o lungă perioadă de instabilitate, să ia taurul de coarne și să nu se mai lase conduși de frici. Cu sistemul nervos supraîncărcat, au nevoie să rămână singuri și să reflecteze asupra lucrurilor.

Pești

Ultima, dar nu cea din urmă zodie, Peștii au parte de oportunități de la oameni care îi ajută foarte mult. Stresul nu își pune amprenta pe ei, din contră, atitudinea pozitivă este cea care îi duce spre victorie.

ADVERTISEMENT