Life

Horoscop zilnic pentru joi, 25 august 2022. Întâlnire neașteptată pentru Scorpioni

Horoscop zilnic pentru joi, 25 august 2022. Vor fi întâmplări neașteptate pentru zodii. Trecutul își va pune amprenta asupra anumitor momente din viața lor.
24.08.2022 | 17:00
Horoscop zilnic pentru joi 25 august 2022 Intalnire neasteptata pentru Scorpioni
Ce au rezervat astrele pentru ziua de joi, 25 august 2022. Sursa foto: astrosens
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de joi, 25 august 2022. Nativii vor trece prin momente care îi vor face să devină confunzi și vor avea parte de surprize.

Horoscop pentru ziua de joi, 25 august. Ce se întâmplă cu nativii

Unele zodii, precum Scorpionii, se vor întâlni cu o persoană la care nu se așteptau. Ce se întâmplă cu fiecare în parte, află din rândurile următoare.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii vor primi un telefon din partea unui prieten vechi. Acesta îi va invita la o plimbare prin oraș și le va readuce zâmbetul pe buze.

Taur

Taurii își vor duce la bun sfârșit toate sarcinile stabilite pentru ziua de joi, 25 august 2022. Nimeni și nimic nu le va mai sta în cale.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor primi o veste importantă. Are legătură cu locul de muncă și nu strică să fie cu ochii în patru în următoarele zile.

Rac

Racii își vor îndeplini o dorință mai veche. Se vor simți plini de recunoștință și vor avea grijă de visul lor.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii vor merge într-o vacanță de mult visată. Acolo se vor destinde și se vor încărca cu multă energie pozitivă. Ar putea întâlni și pe cineva de care s-ar putea îndrăgosti.

Fecioară

Fecioarele vor fi toată ziua pe drumuri și vor semna acte importante. La unii nativi este vorba despre afaceri, iar la alțtii despre căsătorie.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele vor constata cine le sunt adevărații prieteni. Își vor da seama și că au greșit în ultimul timp față de cineva drag.

Scorpion

Scorpionii ar putea da ochii cu o fostă parteneră de cuplu. Se vor pierde ușor cu firea, deoarece sentimentele nu au dispărut pe deplin.

Săgetător

Săgetătorii vor fi foarte norocoși în ziua de joi, 25 august.Vor participa la o competiție de unde vor ieși învingători, chiar pe ultima sută de metri.

Capricorn

Capricornii vor găsi o soluție foarte utilă pentru o problemă a cuiva apropiat. Sprijinul nu va fi trecut cu vederea și va fi foarte apreciat.

Vărsător

Vărsătorii vor fi bântuiți de trecut. Cineva față de care nu au respectat o promisiune le va apărea în cale și le va cere socoteală.

Pești

Peștii vor câștiga o sumă importantă de bani. Au investit într-un proiect profitabil în ultima vreme, din care acum vor culege roadele.

ADVERTISEMENT