Life

Horoscop zilnic pentru joi, 6 august 2020. Capricornul are parte de o rătăcire de moment

05.08.2020 | 13:31
Horoscop zilnic pentru joi 6 august 2020 Capricornul are parte de o ratacire de moment
ADVERTISEMENT

Astrele vin cu surprize pentru multe semne zodiacale, dar și cu momente de rătăcire, în special când vine vorba de sentimente. Horoscopul zilei de joi, 6 august 2020, aduce pentru nativul Capricorn momente neplăcute, fiind prins în fapt de partenerul de viață.

De asemenea, astrologii transmit că nu este o zi bună pentru drumuri și călătorii. Concret, zodiile sunt nevoite să stai mai mult pe lângă casă, lucru pe care membrii familiei și prietenii îl vor aprecia fără doar și poate. Aici ar putea fi cazul nativului Pești.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să știi ce te așteaptă pe parcursul zilei de joi, 6 august, atunci descoperă în cele ce urmează previziunile complete pentru toți cei 12 nativi. FANATIK îți aduce evenimentele și întâmplările integrale.

Horoscop zilnic: joi, 6 august 2020, de la zodie la zodie

Berbec

De mult simți nevoia să te implici într-un proiect care să te reprezinte în totalitate. Acum este momentul să profiți de creativitate și să dai frâu liber imaginației. Nu știi niciodată ce afacere de succes poate ieși.

ADVERTISEMENT

Taur

Pune mai mult suflet în ceea ce faci și rezultatele nu vor întârzia să apară. Crede în ideile care-ți trec prin minte și pune-le în practică. Nu le ține ascunse într-un sertar, ai încredere mai multă în tine.

Gemeni

Ai toate șansele să întâlnești persoana potrivită. Trebuie să fii la locul potrivit, ieși mai mult din casă. În ritmul ăsta vei rămâne singur și neconsolat. Cupidon abia așteaptă să te lovească cu săgeata lui.

ADVERTISEMENT

Rac

Mai este puțin și vine weekend-ul. Planurile pentru zilele libere sunt pregătite de mult, tot ce mai trebuie să faci este să ai răbdare, lucru care nu prea te caracterizează. Nu ai ce să faci, mai așteaptă puțin.

Leu

Muncești cu drag și spor pentru viitorul tău. În fiecare zi înveți ceva nou care să te ajute să avansezi în carieră. Documentează-te și citește mai mult, în curând ai de susținut un examen greu.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai lăsat o impresie greșită în urma ta și acum vrei să o schimbi, dar nu este deloc ușor. Poate ar fi cazul să nu-ți mai pese de ce spun cei din jur. Nu mai apleca urechea la răutățile gratuite. Fii tu însuți!

Balanță

Una spui, alta gândești. Ce să mai înțeleagă prietenii? Dacă nu te hotărăști ce vrei de la viață vei fi ușor-ușor împins din cercul de amici. Nu cred că ai vrea să ajungi într-o asemenea situație neplăcută.

Scorpion

Ai tot mai multe gânduri care nu-ți dau pace. Neliniștea s-a așternut adânc în sufletul tău. Discută sincer și deschis cu o persoană în care ai încredere, vei vedea cum ți se ia o piatră de pe inimă.

Săgetător

Obstacolele nu trebuie să te descurajeze, ba dimpotrivă trebuie să te facă mai puternic și mai încrezător. Nu te lăsa învins de situațiile complicate, va veni o zi în care acestea vor deveni o simplă amintire.

Capricorn

Joci la două capete, însă partenerul de viață află. Ești prins direct în fapt și nu mai ai cum să dregi situația. Acum ți-a fost descoperită adevărata față. Ce mai ai de zis în apărarea ta?

Vărsător

Nu te mai lăsa condus de sentimente. Fii sigur pe tine și ascultă mai mult de rațiune. Inima te-a băgat în prea multe probleme, este timpul să spui pas și să fii realist.

Pești

Ia-ți gândul de la escapade și vacanțe și stai mai mult în preajma familiei. Prietenii și rudele vor aprecia că ți-ai rupt din timp pentru a sta alături de ei. Nu este un moment bun să fii departe de casă.

 

ADVERTISEMENT