Life

Horoscop zilnic pentru joi, 9 martie 2023. Capricornii au parte de certuri, iar Gemenii primesc o oportunitate

Horoscop zilnic pentru joi, 9 martie 2023. Capricornii au parte de certuri în familie, destul de mari, în timp ce Gemenii primesc o oportunitate importantă.
08.03.2023 | 17:30
Horoscop zilnic pentru joi 9 martie 2023 Capricornii au parte de certuri iar Gemenii primesc o oportunitate
Horoscop zilnic pentru joi, 9 martie 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Oportunități, certuri, dar și reușite, cam așa arată ziua de joi, 9 martie pentru cele mai multe zodii. Vărsătorii dau marea lovitură în cariera lor, dacă știu la ce ușă să bată, în timp ce Balanța poate să cunoască o persoană specială. Leul pe de altă parte ar fi bine să mai stea și pe acasă.

Horoscop zilnic pentru joi, 9 martie 2023. Călătorie neașteptată pentru Pești

Berbec

Ești extrem de creativ, joi, 9 martie, iar atitudinea va fi observată și de superiorii tăi de la locul de muncă. S-ar putea să poți aplica planul la care visai de multă vreme, sau să ai șansa să te implici ceva mai mult decât o făcea până acum. Ai grijă să îți păstrezi vibrația pozitivă în continuare.

ADVERTISEMENT

Taur

Ar fi bine să știi când să spui și ce să spui. Sunt persoane care doar se folosesc de tine și de ideile tale, iar un eveniment de joi te va face conștient de acest lucru. Mai bine ceri sfatul sau îi povestești unei rude ceea ce faci decât unui coleg, ori unui om pe care îl crezi prieten.

Gemeni

Primești o oportunitate importantă de a te afirma la locul de muncă. Poate fi vorba despre o promovare, care evident îți va crește și veniturile, sau de ce nu, despre un nou proiect. Oricum ar fi, nu rata șansa, pentru că este un pas important în ascensiunea ta din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Rac

Pregătește-te pentru o zi intensă la locul de muncă pentru că vei avea ceva de stat acolo. S-au adunat multe hârtii, pe care le-ai tot amânat, iar acum nu mai ai cale de scăpare. Mai bine înveți să îți planifici timpul altfel pentru a nu mai ajunge într-o astfel de situație.

Leu

Ar fi bine să eviți călătoriile, joi, 9 martie și să mai stai și pe acasă. Sunt oameni care au nevoie de tine și ar fi păcat să nu le oferi o mână de ajutor. Oricum bunătatea ta va fi răsplătită și aveai nevoie și de ceva timp petrecut alături de oamenii dragi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Primești o veste bună de la un prieten sau de la o prietenă. Este vorba despre o informație pe care o luai de mult timp în calcul, însă ți-a fost teamă să afli mai multe. Odată cu acest lucru, s-ar putea să ai parte de nenumărate surprize pe parcursul întregii zilei.

Balanță

Ai șansa să cunoști o persoană specială în niște circumstanțe complet neașteptate. Ți-ar putea da întreaga viață peste cap, așa că pregătește-te pentru sentimente profunde. Ține cont de faptul că aceasta ar putea fi șansa pe care o așteptai de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se anunță pierderi financiare masive la final de săptămână. Poate aveai de plătit o datorie de care ai uitat, sau pur și simplu apar niște cheltuieli ceva mai mari. Cert este că de joi nu vei avea prea mult chef de viață, dat fiind faptul că mai toate conturile bancare vor fi goale.

Săgetător

Încerci să afli niște informații despre o persoană din anturajul tău, însă ar fi cazul să te oprești pentru că atragi doar probleme. Mai bine întrebi dacă vrei să știi ceva, decât să faci nenumărate scenarii. Persoana respectivă va ajunge să fie dezamăgită de tine.

Capricorn

O zi de joi plină de certuri în familie. Totul pornește de la bani, iar neînțelegerile ar putea escalada, așa că ai grijă ce spui, dar și în ce moment, pentru ca nu cumva să regreți mai târziu. Cel mai bine păstrezi distanța și te retragi, pentru că problemele se vor rezolva ulterior.

Vărsător

Ai șansa să dai marea lovitură în cariera ta. Cunoști niște persoane care te pot introduce fix în domeniul în care îți doreai. Ai grijă însă să nu îți ratezi șansa, pentru că o astfel de șansă nu apare de două ori în viața ta și ar fi păcat să o pierzi, când ești atât e aproape.

Pești

Ai parte de o călătorie fulger, care îți va face ziua mai frumoasă. S-ar putea să cunoști niște persoane interesante care îți vor schimba starea de spirit și de asemenea, reușești să iei o pauză de la rutina ta, care oricum devenea destul de copleșitoare pentru tine.

ADVERTISEMENT