Life

Horoscop zilnic pentru luni, 22 februarie 2021. Fecioara este în al nouălea cer

22.02.2021 | 02:00
Horoscop zilnic pentru luni 22 februarie 2021 Fecioara este in al noualea cer
ADVERTISEMENT

Horoscopul primei zile din săptămână, luni, 22 februarie 2021, este axat pe comunicare și pe relațiile cu oamenii din jur. Zodiile trebuie să aibă grijă cum își exprimă intențiile. 

Astrele mai transmit că semnele zodiacale au parte de iubire din partea partenerilor de viață. De asemenea, deciziile sunt și ele importante și pe ordinea de zi pentru majoritatea nativilor.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru toate semnele zodiacale sunt aduse de FANATIK în rândurile de mai jos. Descoperă care sunt evenimentele și întâmplările marcante pentru această zi din săptămână.

Horoscop zilnic pentru luni, 22 februarie 2021, pentru fiecare nativ la rând

Berbec

Ai putea finaliza un proiect important, motiv pentru care te poți axa și pe alte planuri mai departe. Nimic nu te bucură mai mult decât realizările de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Taur

Simți nevoia să te concentrezi la ceva special într-un loc retras, unde să nu fii cunoscut. Ai putea descoperi informații surprinzătoare despre propria persoană.

Gemeni

Nu este o zi tocmai bună pentru a face investiții. Păstrează-ți economiile în bancă, nu este cazul să arunci pe fereastră banii adunați cu greu în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Rac

Partenerul de viață nu are o stare interioară prea bună, dar asta nu trebuie să te influențeze și pe tine. Caută să nu îți superi jumătatea și ascultă ce are de zis.

Leu

Serviciul te solicită foarte mult, chiar dacă te-ai odihnit în weekend. Norocul tău este că ai parte de un ajutor foarte mare din partea colegilor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Muzica te va ajuta să uiți toate problemele și suferințele din trecut. Eliberează-te de stres și axează-te pe ceva plăcut și frumos.

Balanță

Dragostea plutește în aer. Profită de această zi minunată pentru a petrece mai mult timp cu jumătatea ta, va aprecia enorm.

Scorpion

E nevoie de o schimbare radicală în viața ta. Schimbă rapid macazul și încearcă altceva fie că e vorba de locul de muncă, fie că e vorba de privat.

Săgetător

Dai tot ce este mai bun la serviciu și încerci să intri în grațiile superiorilor. Vrei cu orice preț să avansezi și să ai un salariu mai mare.

Capricorn

Atmosfera tensionată din sânul familiei te face să nu asculți de nimeni și nimic. Nu îți pasă deloc de ce se întâmplă, vrei doar să fii lăsat în pace.

Vărsător

Cineva îți pune bețe-n roate la locul de muncă. Nu băga în seamă răutățile pe care le auzi în jur, adevărul va ieși în cele din urmă la suprafață.

Pești

Nimeni nu înțelege ce vrei să faci. Ești o persoană foarte alunecoasă și dai senzația că nu știi să exprimi ce simți. Ți-ar fi de ajutor niște sfaturi.

ADVERTISEMENT