Life

Horoscop zilnic pentru luni, 3 octombrie 2022. Atenție, Gemeni! Se anunță clipe grele pentru voi

Horoscop zilnic pentru luni, 3 octombrie 2022. Astrologii prevestesc momente grele pentru nativii Gemeni. Află ce se întâmplă și cu zodia ta.
02.10.2022 | 18:02
Horoscop zilnic pentru luni 3 octombrie 2022 Atentie Gemeni Se anunta clipe grele pentru voi
Ce au rezervat astrele pentru începutul de săptămână. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Un nou început de săptămână tumultos pentru zodii. Astrologii au adus vești despre ce se va întâmpla cu nativii în ziua de luni, 3 octombrie 2022.

Horoscop pentru începutul de săptămână: luni, 3 octombrie 2022

Pentru Gemeni va fi mai dificil. Ei vor avea unele tensiuni în cuplu. Află horoscopul integral din rândurile de mai jos.

ADVERTISEMENT

Berbec

Nu știi cui să-i spui emoțiile tale. Ai intrat într-o relație toxică, iar de ceva timp te simți epuizat/ă. Trebuie să îți iei inima în dinți și să te destăinui.

Taur

Dai șansa unei noi povești de dragoste. Ai devenit mai deschis și ai scăpat de emoții atunci când vrei să cunoști noi oameni. Un telefon important vei primi la mijlocul zilei.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Trebuie să rezolvi o problemă serioasă din cuplu. Tu și partenerul vă simțiți ușor epuizați de gândurile negre, de aceea trebuie să faceți lumină.

Rac

Vei avea parte de un moment în care vei putea să fii tu, în cea mai bună versiune. Vei reuși să deschizi o ușă și către o nouă oportunitate profesională.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii singuri vor întâlni un nou partener de cuplu. Se vor lăsa seduși și vor seduce la rândul lor. O zi plină de emoție și mister.

Fecioară

Veți ști mai multe lucruri despre viața voastră și de ce vi se întâmplă unele lucruri, de ce treceți prin unele stări neplăcute. Veți deveni un bagaj de cunoștințe.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele vor simți o tensiune în familie, dar și o eliberare în privința relației cu unul dintre ei. Veți pune la punct anumite aspecte care vă incomodează.

Scorpion

Veți pune pe foaie mai multe alegeri pe care trebuie să le faceți. Aveți nevoie ca să găsiți mai multe soluții la o problemă urgentă.

Săgetător

Vă veți urma instinctul în demararea unui proiect. Va avea un impact pozitiv asupra voastră acest lucru și de acum încolo veți acționa după propria credință.

Capricorn

Vă propuneți să nu mai faceți risipă de bani. Întreg bugetul vostru va fi bine gestionat, încât să vă ajungă pentru cheltuielile ulterioare.

Vărsător

Veți demonstra celor dragi, în special partenerului de cuplu cât de mult îi iubiți. Veți fi ușor surprinzători, dar veți face o impresie bună.

Pești

Aveți senzația că lumea voastră s-a întors cu susul în jos. Nu înțelegeți ce vi se întâmplă și încercați să căutați un răspuns.

ADVERTISEMENT